בואו נשחק השחט משאלה

משאלתך התגשמה

אבל אממ... אממ... מה אפשר כבר להגיד? אני שיכנעתי את ההורים שלך שגילי זה יותר יפע.
המשאלה שלי היא שהמסנג'ר שלי לא היה דפוק כ"כ. זון אחד.

rebel girl

New member
משאלה הוגשמה

אבל אחר כך גילת שהמסנג'ר הטוב שלך מכניס לך מלא וירוסים והמחשב נדפק סופית! משאלה:שחברה שלי תפסיק לדבר על ג'סי מקרטני!!! זה כבר ממש רציני בלע שונאת בלונדים

WiseL

New member
דגנהעיפ'לרנפדכלנע

משאלתך הוגשמה אבל פיתאום מישו מהרשימה שלך שולח לך וירוס והמחשב שלך מת. המישאלה שלי שיהיה לי מה לעשות בחופש :S

rebel girl

New member
משאלה הוגשמה

הלטת ללכת לבריכה וטבעתXXXXX משאלה :הלוואי שתהיה לי משאלה.....

greenday girl

New member
משאלתך הוגשמה

נהייתה לך משאלה אבל שכחת אותה המשאלה שלי:שהמחשב החדש יהיה בחדר שלי

rebel girl

New member
משאלתך הוגשמה

אבל עכשיו אין לך חדר משלך כי כולם נכנסים לשם כדי לשחק במחשב,לדבר שעות באייסי ובמסנ',הורים שרוצים לבדוק מיילים מקרובי משפחה נשכחים (ואני רצינית מאוד זה מה שקרה כשאני אמרתי שהמחשב יהיה בחדר שלי,עכשיו פשוט אין לי חדר זה הפך למדרחוב!!עצה שלי לא כדי לך!!) משאלה שלי:שיעיפו את המחשב מהחדר שלי!!!

יאצוק

New member
משאלתך התגשמה../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אבל אז בא אח שלך ובעט לך אותו לחדר בחזרה
המשאלה שלי: שפול תרביץ לאח שלה עד שהוא לא יבוא יותר בחיים לחדר שלה

ADCMAN

New member
מי מתחיל עם אישתי?

תגידי לאח שלה שיהיה לו עסק עם גיסו

rebel girl

New member
משאלתך הוגשמה

אבל.... באו מלא ערבים מכל ארצות ערב שמקיפות אותנו ומפציצים את ה"גוש" המשאלה שלי:הלוואי והיתה לי סבלנות ללמוד לנגן על גיטרה...

whatsername 234

New member
משאלתך התגשמה

סיימת ללמוד והכל אחלה אבל בדרך לטסט נפעל עלייך עב"מ ונמעכת!
המשאלה שלי: שג"ד יבואו לארץ

י5דה רעה

New member
משאלתך הוגשמה...

ג"ד באו לארץ-והם עכשיו עסוקים בלהופיע בבית האופרה הקלאסי.... הלוואי שהחדר שלי היה יותר גדול

greenday girl

New member
משאלתך הוגשמה

אבל החדר שלך היה כ"כ גדול אז הוא פוצץ את הבית שלך ומתת המשאלה שלי:הלוואי והאח הקטן שלי היה נורמלי...:)

י5דה רעה

New member
משאלתך הוגשמה...

הוא נורמלי רק ש....יש לו חברה חדשה שבאה לבית שלכם כל יום והיא כל הזמן מכסחת אותך מכות!! הלוואי שפירות יער היו כל השנה ולא פירות עונה(נראה אתכם משחיטים את זה!!)

rebel girl

New member
משאלתך הוגשמה

המשאלה שלך באמת הוגשמה! ועכשיו למשאלה לי הלוואי שפירות היער יחזרו להיות רק פירות העונה....

נועלה 123

New member
משאלת הוגשמה.

אבל לצערך כל פירות היער מורעלים, וכל מי שאוכל מהם מת... המשאלה שלי: שלא יהיה פה כ"כ יבש.

משאלתך הוגשמה

אבל עדיין יבש.. חח המשאלה שלי: שלא הייתי מפספסת אתמול שנות ה70.

rebel girl

New member
משאלה הוגשמה

לא יודעת איך להרוס!!! אממממ.....לא פספסת אבל כל הזמן מישהו בא והסתיר לך בכוונה את הטלוויזיה והיית צריכה לריב איתו מכות ואז שברתם את הידיים בוהן אחת ונפלה לכם שן ובנוסף לזה את קיבלת זעזוע מוחי ואחרי כל זה התוכנית כבר נגמרה! משאלה:שמישהו כבר יתחבר לאייסי כי משעמם לי!!!

למעלה