בואו נשחק השחט משאלה

ADCMAN

New member
משאלתך הוגשמה

אבל כולם[חוץ ממני כמובן] קיבלו שבץ והשתתקו המשאלה שלי היא כזאת, הלוואי שג'ורג' בוש יגלה שהוא חצי פלשתינאי ויתן את ארה"ב לפלשתינאים!

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

אבל אין לי מושג איך להרוס לך את המשאלה..:\ המשאלה שלי: שמישו יהרוס ליאצוק את המשאלה:)

יאצוק

New member
משאלתך הוגשמה../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אבל כולם אוהבים את יאצוק ולא רוצים להרוס לה
המשאלה שלי: שסוזי תשנה חתימה.

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

אבל לסוזי לא היה לרעיון לחתימה, אז היא החליטה להישאר עם החתימה שלה. המשאלה שלי: שיהיה עם מי לדבר

יאצוק

New member
משאלתך הוגשמה../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

(בלע הלוואי שעכשיו הבנתי) אבל האנשים שהצטרפו למשחק הזה השתעממו כי הוא לא ממש משחק חכם
המשאלה שלי: שMCR יבואו לארץ.

rebel girl

New member
הם בדרך

אבל על המטוס השטלט טרוריסט ושינה נתיב ל.....לא יודעת גאנה ,נגיד... ובנחיתה המטוס התרסק וכל אמ סי אר מתו המשאלה שלי:שלא יגיע ה1 לספטמברכדי שלא נצתרך לצאת ללימודים (אני יודעת קשה להרוס משאלה שכל אחד היה רוצה שתתגשם)

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

אבל אז לימור לבנת ה.... החליטה שמתחילים ללמוד ב-29 באוגוסט..
המשאלה שלי: לקנות 10 דיסקים במשך כל החופש (יש לי כבר 8 מהחופש הזה
)

משאלתך הוגשמה

אבל ההורים שלך פשטו רגל (במה? חח) ואין לכם כסף, אז היית צריכה למכור לי את הדיסקים בשביל הכסף ועכשיו... אמ.. אין לך. :) [העעע. לי יש כבר 11 דיסקים מתחילת החופש!
] המשאלה שלי: שיהיה לי שיער כמו שלפולי יהיה מחר... להלהלהלה...

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

אבל כשחגגת לעצמך יומולדת נשרף לך כל השיער!! חיחי המשאלה שלי: שמישו ישלח לי את המייקינג של איים נאט אוקיי!

whatsername 234

New member
משאלתך הוגשה

שלחתי לך תמייקג של איימ נוט אוקעי אבל זה היה רק חצי ולא הגעת לקטע של מייקי בלי משקפים.... המשאלה שלי: שמישו יביא לי קולה

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

אני מביאה לך קולה, אבל בדרך אני מתקעת בשטיח, והקולה נשפכת עליך ועל ה-MP3 שלך שנהרס לתמיד. המשאלה שלי: שיהיה לי שיער כמו של שירעל'ה

משאלתך הוגשמה

אבל אין לי מושג מי זאת שירעל'ה.
אז היא לא בדיוק מתגשמת, מואהאהאהאהא. אז.. אמ.. המשאלה שלי: הלוואי שכל הערסים יכחדו מהעולם!

משאלתך הוגשמה

אבל מה שאת לא יודעת זה שכבר אמרו לך בקומונע איך וגם עכשיו אני בתהליכי הורדה, ושזה לא בדיוק "השחטת" משאלה. חח אז... אממ... מישהו בדיוק מחק את זה מהרשת ואין לך דרך להוריד אותו! כע כע! המשאלה שלי: שישלחו לי כבר את המכתב מהבצפר של איזה כיתה אני יהיה כבר גאדאמט! (נו, פיצלו אותנו
)

rebel girl

New member
משאלה הוגשמה

קיבלת את המכתב אבל.....גילית ששיבצו אותך בכיתה לחינוך מיוחד עקב חוסר מקומות פנויים בכיתות האחרות משאלה:שיבוא ג'סי מרקרטני לפה כדי שחברה שלי תוכל להמרח עליו,כי היא מזיינת לי ת'שכל כבר חצי שעה על כמה שהוא חתיך....

whatsername 234

New member
משאלתך התגשמה

ג'סי הגיע לארץ אך במקום ללכת לחברה שלך הוא התחיל לפלרטט איתך המשאלה שלי: שהשיער שלי יהיה שחור

יאצוק

New member
משאלתך התגשמה../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אבל לפתע חפפת בשמפו משנה צבע לצבע ירוק..
המשאלה שלי: שיהיה לי שיער אימו

ADCMAN

New member
איכככככס

אימו זה מגעיל. בכל מקרה, משאלתך הוגשמה אבל פתאום חבורה של פאנקיסטים שונאי אימו באו ונתנו לך מכות משאלתי היא שמטאור יפול על כל ילדי האימו הלא כנים(אגב, אני לא יכול להיות אימו. אני כנה!!)

whatsername 234

New member
נמ

משאלתך התגשמה....אבל במקרה צעדת ברחוב בזמן הלא נכון במקום הלא נכון והמטיאור מעך גם אותך בדרך....
המשאלה שלי היא: שישאר עוד מיץ תפוזים

greenday girl

New member
משאלתך התגשמה

אבל בא האח הקטן שלי ושתה את כל המיץ תפוזים המשאלה שלי שלאחותי הקטנה יקראו גילי ולא הילה או אלה

למעלה