בואו נשחק השחט משאלה

משאלתך הוגשמה

הייתה שביתה של חודשיים החל בדצמבר-ינואר, אבל לימור לבנת ה^בייייפ^ הזאת החליטה לקחת את החודשיים האלה מהחופש הגדול. המשאלה שלי היא ש.. המממ.. תהיה לי כבר אמבטיה:)

י5דה רעה

New member
כתבתי לפנייך אבל שיהיה-אני אגיב לזה

אז אל תתיחסו למה שכתבתי מקודם.. שמת לב שהשחטנו את המשאלה באותה דרך?חחח.. טוב-יש לך אמבטיה אבל היא נורא חלקה אז כשנכנסת אליה אז החלקת,נפלת וקבלת זעזוע מוח-וההורים שלך החליטו לחזור לדוש..(או מה שהיה לך מקודם..) המשאלה שלי:כמו מקודם-שלא יהיה לי משעמם...

AriellA100

New member
משאלתך הוגשמה

יש לך אמבטיה וכ"כ התלהבת ממנה שטבעת בה המשאלה שלי היא שתהיה לי משאלה

י5דה רעה

New member
שוב זה קורה!!!

שוב עונים אחרי על אותה משאלה שעניתי.... יש לך משאלה אבל יש על זה צנזורה...(חהחהחהחחה) המשאלה שלי-(פעם שלישית שאני מבקשת..)שלא יהיה לי משעמם!!!!!!

rebel girl

New member
משאלתך התגשמה!!!(סופסוף)

נהיה כל כך מהנה והיית כל כך מאושרת שמתת ^^^^^^^^^...^....^.................(יאני מה שיש על המוניטור בבתי חולים ) משאלה: מלא תמונות של מייקי ו/או בילי!!!!

rebel girl

New member
משאלתך הוגשמה

אבל נפל עליך חפץ כבד (מגהץ נגיד...) ואיבדת את הזיכרון משאלה: מלא מלא מלא מלא מלא מלא תמונות של מייקי!!!
גררררר יאמי!!! חחחחח

משאלתך הוגשמה

מצאת אתר עםמלא תמונות של מייקי, וכשפתחת את האתר כדי לראות את התמונות בגודל נורמלי, גילית שכולן זה ריבוע עם איקס אדום בפנים. המשאלה שלי היא הלוואי שיהיה לי נגן MP3 של 5 ג'יגה ולא של 15:\

משאלתך הוגשמה

וכול כך שמחת שקיבלת אותו עד שקפצת על המיטה שלך והיד שלך פגעה בקיר והנגן עף לכביש ונדרס על ידי מכונית הלאווי שהג'ל הצובע שיער לכחול שלי לא יסריח כול כך P-:

greenday girl

New member
משאלתך הוגשמה

הוא לא היה מסריח אבל אז באו פקצות והחליפו אותו לורוד והוא פי 4 מסריח!! המשאלה שלי: שמיסי אליוט וגרין דיי יטוסו במטוס וינחתו נחיתת אונס על הבית שלי וכך גם הם בבית שלי וגם הם משלמים לנו פיצויים כספיים ענקיים!!!

משאלתך הוגשמה

ואנשים כול כך מבינים את זה עד שהם החליטו לפתוח אתר בשביל זה והם כול הזמן באתר P-: הלאווי שאנשים יביאו לי סיכות ליום ההולדת במקום פופים של פליבויי...

משאלתך הוגשמה

אנשים הביאו לך כ"כ הרבה סיכות ליומולדת ותקעו את כל הסיכות בך, עד שהיה לך אינפקציה ומתת (כמו חברה שלי!
) הלוואי שהפאנל החדש של הפלאפון שלי לא היה כזה מעצבן...

greenday girl

New member
משאלתך הוגשמה

הפאנל שלך לא היה כזה מעצבן אבל אז בא החתול שלך ואכל את הפלאפון המשאלה שלי:הלוואי שתהיה לי משאלה...

משאלתך הוגשמה

הייתה לך משאלה והרסתי אותה. המשאלה שלי היא למצוא את כל הדיסקים שאני רוצה באוזן השלישית

יאצוק

New member
משאלתך התגשמה../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אבל אחרי שמצאת את כולם וקנית אותם נזכרת ששכחת אותם בחנות. צלצלת- והם לא ענו. במשך שבוע. אז חבל
המשאלה שלי: לקנות תיק חדש בשנה הבאה והוא יהיה ירוק

משאלתך הוגשמה

קנית תיק בצבע ירוק אבל אז באו כל מיני חבר'ה מהאגודה למען הפקאציזם וצבע לך אותו בורוד+תוספת קישוטים פרחוניים בצבע פוקסיה
הלוואי שהפקאצה הקרויה שירה זבצקי תמות בתאונה מסתורית...

משאלתך הוגשמה

אבל מאחר והפקצה גילתה שאת ביקשת משאלה כזאת, הרוח שלה הטרידה אותך, עד שהתאבדת. המשאלה שלי היא שהמסנג'ר שלי יפסיק להיות שרמוט ויתחיל לעבוד נורמאלי!

greenday girl

New member
משאלתך הוגשמה

המסנג'ר שלך התחיל להיות נורמלי אבל נחת מסוק על הבית שלך ומתת ולצערנו הרב גם מחשבך... המשאלה שלי: שכל הפקצות, סנוביות והבריטני ספירס למיניהן ימותו בתעונה מסתורית!!!!

רונוש3

New member
משאלתך הוגשמה

אבל אז נחתו פאקצות חייזריות והשתלטו על העולם!!! מוחע המשאלה שלי לקנות כבר ת'דיסק של גאנז אנד רוזס ושל גרין דיי באילת

למעלה