בואו נשחק השחט משאלה

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

כל הרשימה שלך התחברה ושלחה לך וירוסים בהסוואה של תמונות של מייקי בלי משקפיים! (כע יש לי תמונה כזאת) המשאלה שלי: שיוליה תפסיק להיות כבדה...!

rebel girl

New member
משאלה הוגשמה

היא הפסיקה להיות כבדה,עכשיו היא מעצבנת משאלה:מכונית מרוץ בצבע שחור (סתם כי אין לי משאלה ,ומכוניות מרוץ הם מגניבות)

יאצוק

New member
משאלתך התגשמה../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אבל למכונית המרוץ יש גג נפתח שפתחת אותו. באותו זמן ירד מבול גשם חזק והאוטו נהרס. המשאלה שלי: ש...יהיה לי חדר ירוק

helenas

New member
משאלתך הוגשמה

אך לרוע המזל פרצו בלילה שודדות פקאצות שריססו את כולו בוורוד:( הלוואיי והיה לי פלאפון טוב

משאלתך הוגשמה

אבל לפלאפון היה אחוז קרינה גבוה מאוד ודיברת רק 5 דקות וניהיית חירשת.
הלוואי שהייתי כבר עוברת דירה עכשיו ולא עוד חודש וחצי..

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

אבל בדרך האוטו שבו נסעת התהפך ונהרגת.:) המשאלה שלי: ש.. ש.. אני אוכל לנסוע לאוזן השלישיתה סופסוף:)

ADCMAN

New member
משאלתך התגשמה

אבל האוזן השלישית החליטה שנמאס לייבא תקליטים של המיספיטס ושל להקות מחתרתיות והם הפכו לחנות מוזיקת ראפ המאשלה שלי שלא יהיה רעב בעולם

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

לא היה רעב בעולם, כי כולם נהיו קניבלים המשאלה שלי היא שאורי יפסיק לשמוע אבי ביטר!

AriellA100

New member
משאלתך הוגשמה

אורי הפסיק לשמוע אבי ביטר, אבל אז שעמם לו אז הוא התחיל לאכול הרבה ועכשיו הוא דומה לאבי ביטר המשאלה שלי היא שכל הפקאצות בעולמנו יעלמו!

י5דה רעה

New member
משאלתך הוגשמה...

במקומן הופיעו מלא פרחות וסנוביות חדשות והחלק הגרוע זה שהן פי מיליון מהפקצות שהיו מקודם... הלוואי שאני אמצא אהבה

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

מצאת את האהבה שלך, אבל אחרי החתונה בעלך התחיל להיות אלכוהוליסט ונרקומן. המשאלה שלי: הלוואי ש....................................................... אינלי שמץ.

יאצוק

New member
משאלתך הוגשמה../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אבל אז באו הפסיקים וחיסלו את כל הנקודות!
משאלה שלי: שלסוזע יהיו משאלות יותר טובות

greenday girl

New member
משאלתך הוגשמה

אבל נהייו לה משאלות כ"כ טובות שאין להן תשובה והמשחק נהרס!!! המשאלה שלי:שאני אתחתן עם בעל עשיר, יהיו לי 3 ילדים ואני אהיה צבעית!!!

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה.

אבל שנתיים אחרי שהתחתנתם הגיעו קבלנים שהרסו לך בטעות את הבית כשהילדים שלך ובעלך היו בפנים ומתו, ואז איבדת את כל הכסף שלו בהימורים. המשאלה שלי: שאני אמצא תיק יפה:)

Pink Pig

New member
משאלתך הוגשמה

מצאת תיק יפה אבל שחכת אותו אותו ברחוב ופוצצו אותו חבלני חפץ חשוד. המשאלה שלי שלא יהיו לי בעיות בכלל (הא נראה אתכם!)

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

נולדת מחדש בתור ג'ירפה המשאלה שלי: שמישהו ישעשע אותי דאמיט

greenday girl

New member
משאלתך הוגשמה

מישהו כ"כ שיעשע אותך עד שזה התחיל לעצבן והתאבדת המשאלה שלי: שגיא חסין (ילד מפגר) יעבור בצפר

למעלה