בואו נשחק קצת

sagiberg

New member
בואו נשחק קצת../images/Emo180.gif

במשחק הכרות- כל אחד יספר על עצמו 10 עובדות מעניינות : אני מתחילה: נהנית מכתיבה אוהבת אומנויות לחימה אוהבת לאפות (וגם ללקק את השוקולד מהסיר) נהנית לטייל לבדי על חוף הים מעריכה תבונה, מהירות מחשבה ונדיבות לא אוהבת לצפות בטלויזיה (למעט סדרות טבע) אוהבת לסוע לטיולים ארוכים עם המשפחה אוהבת כלבים ( לא כשהם מעירים אותי בשלוש בלילה) שונאת כוחניות, אלימות ורוע אילו היה אפשר הייתי קוראת כל היום

b00

New member
גמאני!

מכורה לסוסים! מכורה לחיות בכלל! אוהבת לקרוא (דעעע) למדתי לאחרונה לפסל בבצק סוכר על עוגות ואני מצפה לתחביב חדש! נשארו לי רק עוד שתי בגרויות השנה! ממש אוהבת סוכריות על מקל! לצערי... מכורה לקולה... אני אוהבת לראות טלויזיה, למרות שבזמן האחרון אני לא רואה כי אני כל הזמן בחוות הסוסים... מבלה יותר מידי זמן במחשב... מאוד סרקסטית, (צריכה לנסות להפחית)... וזיהו... זה היה יותר קשה ממש שחשבתי...

עכשיו תורי

טוב-אוהבת ספרים בכלל וספרי ילדים בפרט זה מובן מאליו בישול מרגיע אותי -אני מאלתרת והפולניה הסמויה שלי יוצאת כשאני רוצה שיאכלו ממעשה ידיי משוגעת על ילדים ומגדלת אי-אלו,למרות שממש עוד אין לי משלי שונאת מתימטיקה וספורט החיות האהובות עליי הן בני אדם מוסיקה ישראלית עושה לי טוב אבל לא מקשיבה לה מספיק מדברת בטלפון המון המון אני גזענית כלפי גזעניים(באמת-זה מקפיץ לי את כל הפיוזים) אני ממש לא מסתדרת עם מחשבים...בזכותכם זה יותר ידידותי אני משתדלת תמיד להקשיב לקול הפנימי שלי-גם אם זה נראה לא הגיוני וואו-זה היה קצת קשה והרבה מוזר.לזה את קוראת משחק?...

פחות או יותר...

סתם...לא-אני מגדלת ילדים או תמורת כסף(מטפלת וכאלה) או ילדים של חברה טובה.לא סתם כל ילד מזדמן ברחוב...

sigalit33

New member
אז ככה:

1.קוראת הרבה ספרים לגיל הרך, אבל אין לי סבלנות כ"כ לספרי נוער 2. הייתי רוצה לטייל לרוסיה, אירלנד וסין 3. הכי אני אוהבת את אח שלי, שכרגע בטיול ארוך באר"הב. 4. אני משתגעת מגעגועים לאחי 5. אני רואה יותר מדי טלויזיה... 6. אני אוהבת לקנות בגדים ונעליים 7. מסיימת בקרוב תואר שני, אבל מרגישה כאילו למדתי עד לדוקטורט 8. אוהבת אוכל הודי 9. בטוחה שהייתי בריטית בגלגול הקודם 10. הגעתי לתחום ספרות הילדים ממש במקרה, וזה נתן לי המון זהו.....

sagiberg

New member
אז בטח יש לך המלצות על ספרים

"חינוכיים" לטובת הורים אובדי עצות המתמודדים עם ילדים בגיל הרך ?

Moondust

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

1. כשאני שומעת שיר שאני אוהבת, אני חייבת ללמוד אותו בעל פה בצורה מושלמת, ואם הוא בשפה זרה גם את כל פירושי המילים. כן, גם אם השיר ביפנית. 2. אני אוהבת להחזיק גמלי שלמה וללטף לטאות, אבל מתה מפחד למראה חומני. 3. אני זוכרת את בשורות טובות כמעט בעל פה. 4. אני שונאת שוקולד למריחה וחומוס, גועל נפש. 5. מחברת ערבית שלי מלאה בעלילותיהם של משפחת נקניקי, מר לבלב, גברת כבד, אדון תוספתן וג'ורג' הפינגווין המוטנטי. 6. אני שומרת את כל כרטיסי הברכה שנותנים לי. 7. אני אלכוהוליטסית שוקולד. 8. יש לי בטחון עצמי בגובה הדשא. 9. יתושים שונאים אותי. 10. יש לי בובת פיל שאני שומרת מאז שהייתי בת שלוש.

sagiberg

New member
חומיני../images/Emo31.gif לטאות../images/Emo4.gifשירים../images/Emo99.gif

הממממממ..... ../images/Emo57.gif

1. אוהבת לבשל. התמחויות: מוס שוקולד לבן וסושי. 2. אני לא אוהב שוקולד חלב (חוץ משוקולד חלב עם אגוזים ומשוקו) ושוקולד מריר בכל מצב צבירה (גלידה, מוס, טבלת-שוקולד) ושוקלד לבן אני אוהבת בכל צורה חוץ מסתם-ככה. האהא, תראו לי עוד מישהו שיכול להגיד את זה! 3. הספר האהוב עלי הוא "בשורות טובות" וגרמתי בערך לחמישה עשר איש לקרוא אותו... את "המשחק של אנדר" גרמתי לשישה. 4. אני אוהבת מאוד סדרות אנימה (אנימציה יפנית) ומבינה יפנית בצורה סבירה בהחלט-בגלל הצפייה באנימה (כמו האלו האלו שרואות "המורדים" ויודעות ספרדית
). 5. בין תחביביי הנוספים: דוליז, נגינה (אורגן וגיטרה, בינתיים) וציור (מנגה, בעיפרון
). 6. אני רואה בטלוויזיה רק "בנות גילמור", "ג'ואן מארקדיה", "חברים" ו"סאקורה". 7. הדבר האחרון שקניתי היה המנגה Tsubasa של קלאמפ (ספין-אוף מוזר של קארדקפטור סאקורה
) ומגזין NewType. 8. הבמאי האהוב עלי הוא טיפ ברטון ואני אוהבת במיוחד את "ביטלג'וס" ואת "הסיוט שלפני חג המולד". 9. אני בת יחידה. 10. אני משוטטת בפורומים של תפוז כבר יותר משנתיים וחצי...

sagiberg

New member
במפגש הפורום הראשון../images/Emo8.gif נבקש ממך

להיות אחראית על הכיבוד. אני מתה על סושי אבל מודה שנכשלתי באופן מעורר רחמים כשניסיתי להכין

Britush

New member
רעיון נחמד! ../images/Emo13.gif

* אני אובססיבית להארי פוטר. באופן מוגזם. מה אפשר לעשות.
* אני יכולה לקרוא אותו ספר מאות פעמים (כשהוא מוצלח, כמובן), ולא להבין את האנשים שמסתכלים עלי במבט מוזר ושואלים בתמיהה "איך אפשר לקרוא ספר יותר מפעם אחת?!". כתוצאה מכך, יש ספרים מסויימים שאני זוכרת כמעט בעל פה. * (המשפט הבא מסתמך רק על שלושה מקרים; אולי הוא ישתנה בעתיד) אני לחוצה עד מוות מבחינות רגילות בביה"ס, אבל כשבחינת המתכונת \ בגרות מגיעה אני רגועה מאוד. מוזר למדי. * אני ביישנית מאוד, הרבה יותר מדי.
* אובססיבית לעברית נכונה - ועל כך יעיד אחי הקטן, שצועק עלי לפחות פעם ביום ש"די לתקן אותי! לא אכפת לי אם אומרים חמש שקל או לא!", וכמובן, גם לשגיאות כתיב (בעיקר באינטרנט). בנוסף, אני שונאת אנשים שמכפילים אותיות ("אין לכם מושגגגג מה קרהההה לייייי היוםםםםםם!!!!!!1"). * אני מעריכה אנשים חכמים; שונאת אנשים חסרי רגישות. * אני לא מפחדת מג'וקים. (את זה כתבתי כי חברה דיווחה לי קודם בבעתה שג'וק נכנס לחדר שלה, והתפלאה לשמוע שאני לא מפחדת מהם) * אני מבלה שעות על גבי שעות מול המחשב, בשיחות עם אנשים במסנג'ר ובICQ, וכתוצאה מכך ישנה פחות ויוצאת מהבית פחות. ולמען האמת? לא אכפת לי.
* ולכן - אני חצי-מתה ללא אינטרנט. *נזכרת בזעזוע ביום הארור ההוא שבו האינטרנט שלי החליט לקרוס* * אני יכולה להיכנס לאותו פורום אלפי פעמים ביום, רק כדי לבדוק אם נכתבה בו הודעה חדשה, תוך התעלמות מהעובדה שאין טעם לרענן עמוד כל שלוש ורבע שניות.

אצלי זה הפוך ../images/Emo6.gif ../images/Emo57.gif

בבחינות רגילות אני זו שמרגיעה את כולם. בבגרויות ומתכונות אני בלחץ נוראי...

sagiberg

New member
../images/Emo22.gifטוב, כל שלוש וחצי שניות אני לא

יכולה לשלוח הודעה חדשה, אבל לפחות אחת כדי לאחל יום נעים

Britush

New member
תודה רבה! ../images/Emo8.gif

יום נעים גם לך! ו
לכל תלמידי כיתות י' בבגרות בהיסטוריה שתתחיל בעוד שעתיים. *לחוצה קצת*

בקושי כותבת כאן, מותר לי גם להשתתף?

1. אני מאיירת 2. ספר הילדים הראשון שלי יוצא למדפים בול הבוקר
3. אני אוהבת לאפות, התמחות בקינוחים, תת סעיף- שוקולד (הערה לסדר: שוקולד לבן זה לא שוקולד) 4. לא מצליחה להרדם בשעות של בני אדם (בעיקר לא כשהספר הראשון שלי וגו') 5. כמעט לא רואה טלויזיה 6. בחנויות ספרים מוצאת את עצמי נוברת בספרי ילדים. אני בגיל שבו כולם חושבים שזה בשביל הילדים שלי, אז זה לא נראה תמוה. 7. מאמינה בטוב עד כדי נאיביות 8. מעולם לא הייתי בארה"ב 9. בילדותי כמעט ולא קראתי. את רוב הקלאסיקות השלמתי סביב גיל 28 10. כשהייתי ילדה הערצתי את מישל קישקה

למעלה