בואו נשחק קצת

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ו../images/Emo50.gif

רוצה לצרף קובץ עם איור או שניים- שנכיר אותך מעט טוב יותר ?

ברוכות הנמצאות!

הנה ההודעה הקודמת שלי, עוד כשהייתי בשלבים של העבודה. לספר קוראים "דייסה לאפרוח", והוא חלק מסדרה שנקראת "אפצ'י וסיפור", שיצאה ממש היום בהוצאת "ציבלין". סדרת הספרים מגובה גם בסדרה בטלויזיה, שמתחילה היום בשעה שלוש וחצי בערוץ הראשון. בסדרה יש מכשפונת אחת קטנה שאוהבת סיפורים, וילד אחד שמספר לה כל פעם סיפור אחר. אני מצרפת כאן שתי כפולות עמודים לדוגמא, מצטערת על האיכות.

כל הכבוד ובהצלחה

ובאותה הזדמנות ברוכה הבאה! התכוונתי להקליט את הסדרה הזאת אבל לא יוצא לי להיות בבית בשעה הזאת-מקוה לשידורים חוזרים.אחפש את ספרך בשבוע הספר...איזו התרגשות! תגידי-ההוצאה הזו נחמדה ופתוחה לדברים חדשים ןאנשים חדשים? איך מגיעים אליהם?

תודות לכל המברכים, אתם מקסימים.

מאוד נחמדים שם, בחיי. את מוזמנת לשלוח לי מסר עם שאלות ספציפיות, ואני אחזיר לך אחד עם טלפונים

תגידי עוד מילה, אני מארגנת אירוח

אבל לא שלי, אני כבר פה, מהזהשווה. אנשים אחרים מהסדרה.

ToryMaster

New member
יאאאא

ברביעי כבר מגיעה אלינו אסתר שטרייט וורצל, אבל אחר כך, אולי כשהסדרה תתחיל לרוץ טיפה, המנהלת האהובה שלנו תוכל לדאוג לזה

Britush

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo41.gif

מובן שמותר להשתתף! 2. וואו! איזה ספר?
4. תמיד תהיתי - מה זה "וגו'"?!
7. מזדהה. שכחתי לכתוב את זה ברשימה שלי.

../images/Emo13.gif

לגבי הספר, כתבתי בהודעה הקודמת ולגבי ה-"וגו'", זה אומר "וגומר", כלומר, במקום להעתיק את אותו משפט פעמיים, או במקום לצטט במלואו פתגם מוכר, את אומרת "וגו'", ופוטרת את עצמך מלהעתיק, ואת האחרים מלהקשיב שוב.

ToryMaster

New member
שלום!

בהצלחה עם הספר, מה שמו? שוקולד לבן זה מגעיל, וזה לא שוקולד, זה דבר מוזר

ToryMaster

New member
אניאני

1. כשהייתי בכיתה ד' קראתי לראשונה את "עולמה של סופי", לא הבנתי כלום 2. אני מנהלת (פורומים, כן?) בתפוז, בכל תקופת הניהול שלי (קצת פחות משנה), ניהלתי לפחות שמונה פורומים. 3. אחת האהבות הגדולות שלי היא בישול, ואני ממש טובה בזה. 4. אני לא באמת שוויצרית, אני פשוט מודעת לכמה תכונות טובות שלי. 5. אני לא אוהבת שוקולד. 6. אני אובססיבית בנוגע לשפה נכונה וניסוח נכון (גם באנגלית), אבל בפורומים אני מחפפת המון. 7. אני חיה באינטרנט, וטוב לי כך
8. אני מכורה לאוכל, ואוכלת כל היום, אבל עדיין שוקלת פחות מחמישים קילו, בגובה מטר שבעים 9. לאהבה שלי לבישול משתוות רק עוד שתי אהבות אחרות, קריאה (וכתיבה
) ושירה. 10. יש לי חתול שווה, והוא היצור האהוב עלי ביותר. קוראים לו טולוז, והוא שחור ולבן

tam1989

New member
והנה 10 עובדות עלי...

אני אוהבת כל מה שקשור בטבע אני מתה על מתוקים מכל סוג שהוא והכי הכי שוקולד אני חולת ספורט (למרות שאני ממש לא מראה את זה) אני אוהבת לכתוב בזמני הפנוי בעיקר שירה אני אוהבת לבשל ומתמחה בהכנת כדורי שוקולד אני אוהבת לקרוא והייתי קוראת ספר כל יום אם היה מתאפשר לי אני שונאת חוסר כנות וצביעות אני אוהבת חתולים אני אוהבת לבלות ומסתבר גם שאני אוהבת ספורט אתגרי קל...

מסתמן קשר חשוד בין שוקולד

בפרט ובישול בכלל לספרות ילדים...ההתמחות שלי בנושא זה טרפלס שוקולד-תפוז וגם אוכל ממש-לא רק מתוקים. אבל גם אני שונאת "שוקולד" לבן.

ToryMaster

New member
חשוד?

בכלל לא
, אני בעצמי עוד ילדה
גם שוקולד תפוזים אני אל אוהבת, בכלל, אין בי חיבה מיוחדת לשוקולד או למתוקים בכלל. אוהבת בעיקר מלוח/חמוץ/חריף, טעמים חזקים מאוד

../images/Emo2.gif

מזתומרת לא אוהבת מתוקים? מה זה זה? איך יכול להיות? תגידי לא כדאי שתלכי עם זה לרופא?

ToryMaster

New member
כדאי ../images/Emo122.gif

אני פשוט עצלנית
יש לי תשוקה בלתי נשלטת למלוח, אבל מתוק זה לא הקטע שלי בכלל. אחד הדברים שאני הכי אוהבת לבשל זה שוקולד, לעומת זאת

RainDrop

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

1. אני נורא אוהבת לקרוא, ואם יש ספר שממש אהבתי, אני מסוגלת לקרוא אותו כל היום עד שאסיים אותו. 2. אני מאוד אוהבת ציורים ראליסטים או מורכבים. אני יכולה לשבת שעות ורק להביט בציור אחד כזה. 3. המקצוע האהוב עליי בבית הספר הוא- מתמטיקה. אממ. 4. המאכל שאני הכי אוהבת זה גלידה- אני יכולה לאכול אותה בכל מקום, בכל טעם ובכל מצב. גם כשקר. 5. אני נורא מגושמת, כמעט כל דבר שאני נוגעת בו נופל ו/או נשבר.
6. אני אתאיסטית לחלוטין. 7. אני יכולה להיות קצרת-רוח לאנשים פחות חכמים או יותר איטיים ממני, ולהתנהג אליהם די בהתנשאות. אחר כך אני שונאת את עצמי על זה. 8. לרוב אני מאוד ביישנית. ליד אנשים שאני לא מכירה ~ממש~ טוב, אני בקושי מדברת. בעצם, אני לא מדברת הרבה גם עם אנשים שאני כןם מכירה טוב. 9. אני שונאת צביעות ו"הסחפות בזרם". אני שונאת אנשים שעושים מה שכולם עושים, לובשים מה שכולם לובשים, מתעניינים במה שכולם מתעניינים. 10. גם לי יש אובססיה לעברית נכונה. מסתבר שלהרבה יש אותה.

sagiberg

New member
../images/Emo2.gifמתמטיקה- אני מקנאה בך

קראת את הספר חידת פרמה ?

למעלה