בואו נשחק קצת

Britush

New member
אני קראתי אותו.

ספר נחמד, היו כמה קטעים מאוד מעניינים... אבל לקח לי בערך חצי שנה לסיים אותו.
וגם אני אוהבת מתמטיקה במיוחד.

תמר27

New member
עכשיו תורי ../images/Emo26.gif

אני מורידה כאן את ממוצע הגילאים (כשנרשמתי לתפוז הייתי כמעט בת 27 - היום אני בת 28 וחצי
)
אוהבת לקרוא לקרוא ולקרוא , ואח"כ לקרוא קצת.
בגלל ההתמכרות לאינטרנט אני קוראת פחות, וזה הדבר שהכי מעצבן אותי באינטרנט.
אוהבת מתמטיקה, מחשבים ו...הסטוריה
לא אוהבת לבשל (מעדיפה לקרוא)
אוהבת מאד מאד שוקולד
ועדיף - מריר. (והכי עדיף - לקרוא ספר ולאכול שוקולד)
סקרנית, בעיקר להתנהלות ודרך חיים של אנשים/ מגזרים/ עמים
קוראת קבועה (סמויה בדר"כ) של הפורום הזה, ועוד כמה - כולם ב
אחת מהמשתתפות פה הגיע לכאן בזכותי, כי נדנדתי לה להצטרף. (היא ממש מחיה את הפורום - תגידו לי תודה
)
אני אוהבת ילדים קטנים, ואני אוהבת מאד להקריא סיפורים לילדים קטנים, בעיקר אם הם יושבים מחובקים עלי. למזלי, יש לי שניים משלי אז אני לא צריכה לחטוף ולגדל ילדים מהרחוב...(כמו דרקונית, למשל
) זהו, הגעתי לעשר.

sagiberg

New member
והכי עדיף לקרוא צ'רלי והשוקולדה ...

וגם לקרוא וגם לאכול שוקולד

תמר27

New member
../images/Emo6.gif

ואח"כ עוד כותבת שאני מעולה במתמטיקה ....פכככככככככככככ כמובן, התכוונתי שאני *מעלה* כאן את ממוצע הגילאים
ולגבי כתיבת המילה "אוהבת" כ"כ הרבה פעמים ...אין לי תירוץ

למזלי גם לי יש שניים משלך...

ועכשו אחרי שנחשפת פה קבל עם ועולם,ואחרי שכולם יודעים שאני כאן באשמתך את מוזמנת לכתוב כאן בגלוי-כפי שראית נורא נחמדים כאן ואותי אף אחד לא נשך...

ושוב אני מפדחת את עצמי טכנולוגית

כמובן שניסיתי להגיב אחרי "ועכשו תורי " של תמר 27 ולא איפה שהתמקמה הודעתי האחרונה. העובדה ה-11 עליי:אני מאותגרת טכנולוגית,מחשבית ואינטרנטית גם יחד...

הגבת דוקא מצוין, בול במקום.

כל תגובה (עיגול כחול) מתייחסת לתגובה שמעליה טור אחד מימינה (זה נשמע מורכב, אבל זה לא) ואם יש יותר מתגובה אחת, הן נכתבות באותו טור, אחת מתחת לשניה.

b00

New member
את לא מורידה+ את +ממוצע הגילאים!

אני בת 16 וחצי...

גמני רוצה, גמני רוצה!

10 עובדות על עצמי? -אני אוהבת לבשל (כמוך, שגיאברג), אבל אוכל משוגע -אני תלמידת שמינית שעברה ביום חמישי את הבגרות במתמטיקה בציון 100 (כנראה) -אני לא יודעת לשחות -אני אוהבת לקרוא ספרים, במיוחד ספרי ילדים -אוהבת את השקט שבשעות המאוחרות שבלילה, אבל אוהבת את עלות השחר בתור זמן מועדף ביום -אני אוהבת לצלם, אבל זה תחביב שהזנחתי מזמן -אספתי בילדותי טלכרטים, וכיום האוסף שווה כנראה הרבה -עומד להוולד לי בעז"ה אחיין/אחיינית ראשונים בתוך חודשיים -אני כותבת שירים ומפרסמת אותם בשם בדוי - ואחרון חביב- הכינוי שלי (סליפווקר) נוצר סתם, בלי מחשבה, אך כיום, כשאני 4 שנים איתו- הוא הפך כמעט לשמי האמצעי. וואי, היה כיף!

למעלה