בואנה, היה טעים!

Uv Kruvi

New member
עעע...

ג'ה...אני עושה לך אוטומטי אבורט על הכבד אווז...! לא נוגע בזה, לא משנה מה תגיד... פשוט החלטתי שלא... כבד רגיל, פסדר כבד אווז, זה משו אחר.. לא מרשה לך גם... השאר, בסבבה, נטחן כמו מטורפים :)

Absolut May

New member
אוףף, אתה לא יודע כמה אתה מפסיד

אני חושבת שכבד אווז זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת, אף על פי שאכלנו שם פטה כבד אווז - גם טעים אבל פחות מהכבד לא טחון מרוח כזה.

Compulsive

New member
אממ... הרבה?

יאללללללללללה!!!! מספיק עם הגרינפיס סטאף! בואו נפטם, נהרוג ונאכל! יפי נפש.

Snooofkin

New member
הסבר למי שכותב פה

לא הרבה אני יודע בנושא, חוץ מזה שאווזים שמפטמים אותם, בניגוד לדג שהורגים אותו סתם ככה, גורמים להם לתפוח עד שהם נחנקים ולא יכולים לזוז או שהם מנסים להרוג את עצמם. כן, הם מנסים ל-ה-ת-א-ב-ד. הם לא מצליחים כי לרוב כולאים אותם בכלוב בגודל של הביצה שלהם כדי שרק יתפחו. אני לא יודע איזה טעם יש לאווז ולא מעניין, אבל זה בעיקרון ההסבר למה זה די אכזרי...

Absolut May

New member
טוב אין לי באמת רגשות

אבל מה שנכון זה, שזה טעים, פשוט דליקטס.

‡NoK

New member
טוב, חבל.

הפסקתי לחנך אנשים (ככה זה שנולדת למשפחת קניבלים..). בעיקרון גם אכילה של עוף, דג, טלה, עגל וכל חיה אחרת- אכזרית בעיני. באותה מידה. אבל באמת תעשו מה שבא לכם.

Absolut May

New member
אני לא אוהבת לאכול את הנוצות

והצינורות ומה שיש שם, אלא רק את התוצאה וממש לא אכפת לי מהאווזים האלה, בדיוק כמו שלא אכפת לי מדג שהורגים בשביל שיאכלו אותו וככה גם כל הבהמות האחרות שאנחנו אוכלים.

עדידית

New member
אגב - אפשר להשוות-

דג הוא יצור שהדרך בה אנחנו הורגים אותו (הכוונה לחכה) היא בין האכזריות זה הורג אותו לאט ובסבל וקצה של החכה מציק לו באיברים הפנימיים -- בקיצור לא משהו -וכל זאת אני אומרת בתור אחת שאוכלת פרות ונהנת. מה שטעים -אוכלים. יום טוב.

LadySpeedStick

New member
איברים פנימיים?

בד"כ החכה נתפסת לו בפה ולא מגיעה לאיברים הפנימיים. אולי רק במרקה שהוא בולע את הפתיון או משהו. זה אכזרי אבל עדיין,בעיני, לא משתווה לתהליך הפיטום.

Uv Kruvi

New member
את יכולה להגיד...

מה שטעים אוכלים על....תמנון למשל...או כאלה דברים... אני מבין... על כל ה"מוזרים"... צדפה... צלופח... חילזון.......... אבל זה כ"כ לא אותו דבר עם האווזים...

למעלה