בואנה, היה טעים!

Absolut May

New member
אזז ממהה??

אתם הולכים היום?!?! בכל מקרה, רציתי ללכת שוב, אבל מה.. יותר מדי קלוריות בערב אחד ומה גם, יש לי מתכונת בהסטוריה יום שישי ועדיין לא התחלתי, אני אתחיל היום ב15:15.

Darakan

New member
סטייק אנטריקוט ../images/Emo45.gif

אהה והכמות בירה שהייתה שם!

Darakan

New member
לא רציני...

הם עשו קיבוץ גלויות של בירות ואני לקחתי מכל אחד שלוק או שניים...

Darakan

New member
חד פעמי :)

אני בד"כ מקפיד! ושלוק קטן של בירה לא עושה ריח p:

עדידית

New member
ככה זה מתחילים בשלוק קטן ואז אתה

יודע מה קורה- ואז מתחילים להגיד משפטים כמו- אני יכול להפסיק את זה אם אני ארצה.

NiGa

New member
הבירה עירפלה את חושיך,

ולכן לא הקפדת. עוד מעט תקפיץ טקילה ותראה המורדים.

Uv Kruvi

New member
קדיייימה!!!

אני רן יותם ובועז... קדימה עם זה ביותר אפילו!!! הם אכזבו, ואחרי כל הדיבורים של אווזים וכאלה, הם עדיין אכלו...! עושים לי דווקא עלק! אבל.....חפיף... :) אני ויותם פתחנו את הערב עם סושי! אח"כ הלכנו לדוכן הסיני... אני אכלתי צדפות! יותם ובועז אכלו שרימפס, ורן אכל ניוקי... אח"כ! רצינו ללכת לקנות ליטר בירה, אבל נגמרו הכוסות...(והרי קונים בשביל הכוס...) אז ויתרנו....בינתיים... המשכנו לכיוון הסטייק אנטריקוט, אחרי ששי אכל, הוא עשה לי תאבון גם :) אני ויותם חגגנו עליו, וואלה היה שווה, חבל שנגמר מהר כ"כ... אז! הגיע הרגע המאכזב... יותם ובועז קנו את הפטה כבד אווז... :\ נהנו, והמשכנו לנו... פתאום, ראינו את הפלאפון הענקי, אני ויותם התחלנו לשלוח הודעות, אבל....כלום לא קרה...לא ראו את הודעה שלנו... :\ בשלב הזה יותם ואני הלכנו לדוכן של בורהאוס, ואני קינחתי בספריבס עם אורז, אחד הטעימים...! באותו זמן, רן ובועז הלכו לקנות בלמון גראס נודלס... אח"כ אני ובועז הלכנו לקנח בבירה איכותית, קדימה טובורג רד, נחמד עד מאוד... :) בקיצור, היה אחד הטובים....אולי לא שבעתי, ועוד בשביל 100 שקל...אבל אחלה חוויה שבעולם, עם אחלה אוכל שבעולם... :) קדימה ללכת מחר שוב...

Uv Kruvi

New member
אהה כן...

גם היה את המכונת מסטיקים הענקית, עם "המוכרת" הנחמדה...

Absolut May

New member
ומי נהג?!

אמרתי לכם שהפטה אווז מושלם!! קדימה על בחירת האוכל
בוא נאמר ש----אכלתם יפה D-: ואיפה אכלתם את הסושי ומה לקחתם? הא?

NiGa

New member
אני נהגתי

סושי בסושידו, אין לנו מושג מה בידיוק, כי בשבילינו יש סושי... וזהו. (לא הצמחוני, השילוב הזה) ואני מוכרח לומר שהפטה אווז לא סיפק כמו שציפיתי, היה יותר מדי גוש אווז על הטוסטים האלה... היו צריכים לפזר את זה עוד, ואז זה היה מושלם.

Uv Kruvi

New member
עעעעעעעעעע!!!

רעיון גרוע לאכול מלא, לשתות, ואח"כ לשחק כדורגל... אחד המסובכים לשחק כשאתה רואה מטושטש... חחחח...

למעלה