קדיייימה!!!
אני רן יותם ובועז... קדימה עם זה ביותר אפילו!!! הם אכזבו, ואחרי כל הדיבורים של אווזים וכאלה, הם עדיין אכלו...! עושים לי דווקא עלק! אבל.....חפיף...
אני ויותם פתחנו את הערב עם סושי! אח"כ הלכנו לדוכן הסיני... אני אכלתי צדפות! יותם ובועז אכלו שרימפס, ורן אכל ניוקי... אח"כ! רצינו ללכת לקנות ליטר בירה, אבל נגמרו הכוסות...(והרי קונים בשביל הכוס...) אז ויתרנו....בינתיים... המשכנו לכיוון הסטייק אנטריקוט, אחרי ששי אכל, הוא עשה לי תאבון גם
אני ויותם חגגנו עליו, וואלה היה שווה, חבל שנגמר מהר כ"כ... אז! הגיע הרגע המאכזב... יותם ובועז קנו את הפטה כבד אווז... :\ נהנו, והמשכנו לנו... פתאום, ראינו את הפלאפון הענקי, אני ויותם התחלנו לשלוח הודעות, אבל....כלום לא קרה...לא ראו את הודעה שלנו... :\ בשלב הזה יותם ואני הלכנו לדוכן של בורהאוס, ואני קינחתי בספריבס עם אורז, אחד הטעימים...! באותו זמן, רן ובועז הלכו לקנות בלמון גראס נודלס... אח"כ אני ובועז הלכנו לקנח בבירה איכותית, קדימה טובורג רד, נחמד עד מאוד...
בקיצור, היה אחד הטובים....אולי לא שבעתי, ועוד בשביל 100 שקל...אבל אחלה חוויה שבעולם, עם אחלה אוכל שבעולם...
קדימה ללכת מחר שוב...