בואנה יבש פה אחושרמוטה

SvNaIgRaS

New member
יש לי פה עליי במקרה ....

צינור פנוי אז אם יש לך פלייר פטנט או פטנט אחר אני יכול לפתוח אותו ו.......... להשפריץ קצת !! מה אומרת!!
S.V
שמר7טיב!

מה אני אומרת?

שהדיבור העקיף של על תכנים מיניים ממש גרוע ככה אתה מנסה? מה הפלא שאתה לבד בבית בשישי בלילה.

ואני אפילו מקבלת ממך פרח?

איזה כבוד, עכשיו אני באמת מרגישה שהגעתי למשהו והחיים שלי לא סתם זרוקים בתור מחצלת לדלת << קיבלתי פרח!! >>

bollocks

New member
הגעת לפורום אחד מתוך 1000

ב 2 בלילה. זה אומר שהגעת למשהו בחיים ?
יאללה, תהיי רצינית.... חוצמזה - גם למחצלות יש פרחים. יש כל מיני דוגמאות. תבחרי. איך יצאו הפנים ? הקוסמטיקאית עשתה עבודה טובה או שלא ובגלל זה את בבית...?

דינג דינג דינג! יש לנו זוכה!

הקוסמטיקאית עשתה עבודה טובה - וזה מה שמשאיר אותי בבית. זה והעובדה שאסור לשים מייק אפ על הפנים במשך 24 שעות. זה והעובדה שכל החברים נותנים לי תירוץ אחר למה צריך לבוא נגד המערכת ודווקא לא לצאת בשישי בערב. זונות.

זכית בעונג של להיות בחברתי

ולמה? אומרים לך שאתה זוכה ואתה שואל שאלות? ישראלי מצוי. מביאים לו אצבע הוא שואל מה יש בכפות רגליים.

bollocks

New member
אגב

זה האייקון היחיד שהיה עם יד... אל תקחי את הפרח פור-גרנטד..

SvNaIgRaS

New member
ככה את?

נשארתי יום שישי בבית רק כדי להנעים את זמנך כי ידעתי שאת נשארת בבית יום שישי ואת ככה איתי???
S.V
יום שישי את יודעת יש בעיר...*

bollocks

New member
אתה עם הצינורות והפליירים שלך

ביעסת אותה לגמרי. הקטע עם האינסטלטור שבא הבייתה ופותח סתימות כבר לא עובד. היום זה יותר בכיוון של היי טק. תבוא עם חליפה - יהיה על מה לדבר.

SvNaIgRaS

New member
מצטער יהודון...

אני חליפות לובש רק בהלוויות.. יש משהו בכיוון?? ביי..
S.V
מחפש ללבוש חליפה*

הכי סקסי

זה מזכיר לי את יהודה עמיחי בשירו "אבי" שלמדתי בשיעור ספרות למבחן האחרון שהיה לי (ועברתי ממש בכמה נקודות, מחיאות כפיים לי). ("וגופו עטוף בנייר לבן" - מציין את התכריכים של המת. מילותיה של המורה אורית. שתזדיין).

SvNaIgRaS

New member
כמה דברים אחות.....

תגידי למה הכרטיס שלך לא נפתח ? בכל אופן בקשר להודעה שלך אני הייתי בא עם מסיכת אב"כ כי אנשים נראים במיטבם עם מסיכה~
S.V
נחש צפע!

למעלה