בואנה יבש פה אחושרמוטה

עוקב אחרי ההודעות שלי מה? :) מוחמאת

שאלה פשוט נפלאה! אני תהיתי לגביה באופן אינטנסיבי להחריד - כמעט שתלשתי לעצמי את כל השערות ברגליים (חורף נו...)! אני בעצמי לא יכולה להיכנס לכרטיס שלי ולעדכן אותו. פאק תפוז. אבל לא כתוב בו משהו מעניין, אם אתה ממש תוהה, אני בת 16 ממרכז ת"א (מופתע?)

SvNaIgRaS

New member
מופתע ת'אמת לא ......

למען האמת אין לי בכלל בעיה עם קטינות אני דווקא דיי בקטע ? את בקטע ?? דרך אגב בא לך טיול ביער (איטלקיS מוסר את זה ואני מסכים). בכל אופן ילדונת ועכשיו זה רשמי . עכשיו אני אדע להתאים את צורת הדיבור שלי לגילך הצעיר ולא אדבר על מין!
S.V
מה יש לילדה בת 16 לחפש אצל קוסמטיקאית?

תראה אם זה 2 על אחת - בואו ליער.

חכו לי שם ליד העץ, אני בדרך. תתעורר - הנוער של היום זה לא הנוער של הלילה. אם אתה לא תדבר על מין, אני אדבר על מין גם בשבילך. חוצמזה, מוזר שדווקא אתה מעלה את הדיבור על המין כסוגיה (למדתי מילה חדשה היום). אולי אתה הנער מבינינו? לנקבוביות שחורות אין גיל ידידי.

SvNaIgRaS

New member
לא קוראים לזה נקובוביות....

זה אתיופים בפנים. בכל אופן בקשר למין יאללה שיהיה בואי נדבר ואני אדבר קצת בשביל שנינו הולך? סקס,זיונים,אנאלי ,אוראלי ,BDSM ,אורגיות יאללה תמשיכי ילדונת . נראה מה למדת בשיעורי חינוך מיני !!!
S.V
עושה שיעור לילדה!

השארת לי את השאריות אה..?

נראה אם אני אצליח לעלות על משהו שאתה לא... פיסטינג? ביזאר? קידי-פורן? ואגינאלי (שכחת אותו)? עריות נחשב? גרמת לי להיראות כמו בנאדם חולני, תראה מה שגרמת לי להגיד. מנוול. אם זה מה שלמדת בשיעור חינוך מיני, הייתי שמחה לחזור לתקופה שלך. אני למדתי איך להחדיר טמפון ומה זה קרי לילה. כנראה שבעבר לימדו איך להתרבות והיום מלמדים איך למנוע התרבות. נו, פיצוץ אוכלוסין או לא פיצוץ אוכלוסין?

SvNaIgRaS

New member
טוב חמודה תמו שידוריי להיום....

או בעצם למשך חצי שעה עד שאני אגיע הביתה כי אני עכשיו לא בבית!! אם תישארי פה אז בכיף אם לא אז שיהיה לילה טוב . בכל אופן עליי נראה שהולך לעבור לילה לבן !! שיהיה לילה טוב בינתיים!!!
S.V
בדרכו הביתה בתקווה שיהיה מעניין יותר מאוחר!

בסוף כולם עוזבים אותי בלילות...

אני אשתדל להיות פה, זה לא שיש לי לאן לצאת בלילה שישי ב-4 בלילה עם פרצוף מנופח ומחזור עצבני. נסיעה טובה ואל תירדם על ההגה. בעצם אתה יכול, אני אשמח לקרוא בעיתון של ראשון על התאונה ולהגיד "היי, הכרתי אותו".

SvNaIgRaS

New member
יאללה ניפצתי לך את החלום אה???

הנה אני בבית אחרי נסיעה קצרה של רבע שעה בריא ושלם תודה לזה שיושב למעלה ואתם קוראים לו אלוהים!! אז מה את עדיין פה או שכבר נכנסת למיטה לישון !!
S.V
מקווה לטוב!

וואו אתה פשוט מדהים

אמרת שתיעדר לחצי שעה - לקחו לך 31 דקות, אני אחפף לך על הדקה הנוספת, אבל כל הכבוד! אני כאן, כפי שבוודאי שמת לב, ואני אשמח לתגובות על השתי הודעות שכתבתי לך ולא הספקת להגיב. *ואני לא יושבת למעלה, אני פה*

SvNaIgRaS

New member
לא מבטיחים שתחזרי משם ....

אולי תגמרי כמו הודיה פימפשטיין...... קצת מסוכן גם היא ילדה שהלכה לבקר את אבא בשבת !!! ראי הוזהרת !!
S.V
&איטלקיS מסוכנים לציבור~!

פימפשטיין?

היו צריכים לרצוח את האבא, לא את הילדה. לילדה השם ייעלם בעוד כמה שנים, האבא ממשיך את השושלת עם אותו שם. חתיכת סרסור-שטיין שכמוהו. ובינינו... אין לי הרבה למה לחזור, תשאירו אותי שם בתוך בור, אולי עוד חצי שנה ימצאו אותי ויגלחו אותי בטלויזיה ויראו איך תוקעים לי מקלות בפה ופנסים בעיניים.

SvNaIgRaS

New member
זו אחת מהם אני מניח ....

איטלקי בבית "ישן" שינה עמוקה אני מאמין בכל אופן!!1
S.V
ענה על שאלה אחת יאללה עוד אחת למניאק

איטלקי כל הזמן ישב לידו בעת ...

כתיבת ההודעות... הלילה העברנו ערב סולידי אצל חבר בת"א.. רק לידע כללי SV ואנוכי חברים עוד משחר הילדות גרים מאוד קרוב אחד לשני כאן בעיר רפאים הנקראת יבנה. עכשיו אני בביתי ואשמדאי בביתו בטח נכנס לישון אז מה אחות שלו? יש יער או אין יער? ואם יש יער אני לא מבטיח שלמחרת יהיה ביה"ס! ביי.. *איטלקי25S שמח לגלות שיש בני ובמיוחד בנות נוער עם הומור שחור!!*

SvNaIgRaS

New member
אשמדאי תמיד על המשמר.....

אני תמיד מוכן עם הקלשון ביד רק מחכה לטרף שיגיח מאיפה שלא יהיה!!
S.V
שולף ציפורנייים!! נ.ב סאב מחר מבוטל??!

רגע אתה על המשמר..איפה לוציפר??

ותגזוז כבר ציפורניים רבאק!!! סיכמנו כבר ששזה כואב ברקטום נכון??? וכן מחר מבוטל נראה לי...

תראו איזה כבוד, קיפלו אותנו

מה אתם אומרים? אז ד"ש לשניכם ממני :) ספרו לי סיפורי ילדות אחד על השני (דברים מלוכלכים אתם יודעים) אמרתי לך שאני מחכה ליד העץ, לא? אבל לא באת. אולי אני בתוך בור. ומצטערת על העיכוב, המחשב שלי אוהב להראות לי שהוא חזק ממני ומנתק את עצמו. *אחות שלו שמחה שאיטלקי25S שמח*

SvNaIgRaS

New member
חחחחחחחחחח חמודה אני לא חושב....

שמן הראוי שילדה (בת 16 לא?) שאנחנו מכירים פחות מ5 שעות כבר תשמע עלינו סיפורים מלוכלכים , ממש לא נראה לי . ואגב הסיפורים שלנו הם לבני 18 ומעלה מצטערים!! בינתיים הסיפורים ישארו שמורים במערכת! רק נסי להבין איזו ילדות הייתה לנו !!
S.V
נזכר בסיפור השפריץ ומתחיל להזיז רגליים בתנועות חיים אופיניות!

כמה טיפוסי

כמה חביב מצידך להזכיר לי שאני עדיין ילדה שלא מודעת לעולם שמסביבה, כמו בודהה שהיה חי בארמון ולא יודע מה זאת אהבה כדי שלא ידפקו לו החיים. בסופו של דבר הילד ברח מהארמון והתאהב. כן, נדפקו ל והחיים - אבל לפחות הוא ידע. כן גם אני מסכימה, השוואה מוגזמת. זוכר שאתה היית בן 16 ואנשים מבוגרים היו מקללים לידך ואז מכסים לך את האוזניים ("ששש לא ליד הילד!) שנאת את זה, נכון? (לא לא, אל תתבלבל, אין פה שפיכת רגשות או עצבים או משהו בסנגון. רק נקודה למחשבה). אני מוכרחה לציין שאני פשוט שונאת את הקיפול הזה. זה תוקע לי את המחשב!

SvNaIgRaS

New member
אוקיי אז זה הולך ככה:

אני אתן כמה כותרות מרעישות מחיי הלילה שלנו !! יש שיר שנקרא 7 בבוקר לא נרדמת (ער עד שבע בבוקר). יש את השיר של שרי שפריץ חם שפריץ חם .... להקת פנצ'ר את מכירה ??? על האי תנועה ברחובות. רחצות ליליות בלי סוף לפני שנתיים !! דיי ימשיך כבודו אם בא לו !!
S.V
נזכר וצוחק בוכה משהו באמצע!

למעלה