בואנה יבש פה אחושרמוטה

תיבת פנדורה לא מגיעה לך לקרסול

אבל אפשר לסגור אותה לפני שיהיה מאוחר מדי? נראה אם שמתם לב שעשיתי תגובה שאני נורא גאה בה שני שרשורים למטה (בקשר להגדרה זונה). אני עדיין שונאת את הקיפול הזה!!

SvNaIgRaS

New member
את בטח מתכוונת לזה לא?

אוקיי אחלה של עבודה עשית את ממש יכולה להחליף את אבן שושן ולהוציא מילון עברי על שמך . את יכולה לוותר על הקיפול ועשות את הפוורם כרצונך כמו שהיה קודם!!
S.V
תמיכה טכנית גל בשעות הקטנות של הלילה!

רק תגיד לי איך עושים את זה..!!

איפה ההנהלה של תפוז פה איפה?! אני הולכת ללכת קצת מכות! אני צריכה מרוקאים ותימנים איתי! מי עם הרוסיה מי?!

SvNaIgRaS

New member
במקרה הכינותי מראש תימני ....

S.V
"ילד" תימוני שוקולד וצימוקים!

כבר אמרתי לך שהחתימה שלך לא נכונה?

בא לי להתאבד אבל אני פוחד להיפצע, לא למות.

SvNaIgRaS

New member
אמרת גם אמרת ....

אבל אם אני אשנה אותה אני אראה כחלש אופי אני עומד על שלי גם כשהוא לא עומד וככה זה ישאר מצטער !! התאבדות זה לא מוות בטוח לפעמים זה מתפקשש!!
S.V
פרפקציוניסיט

מישהו חיפש מרוקאי??

אינשאללה ינחת עליי עכשיו איזה בלוק על הראש כדי שאוכל לקום מהמקום הזה!!! בס"ד בע"ה ב"ה בזעדאללה וואכבר!! ביי *איטלקי25 מייחל למוות*

אלוהים ישמור על מי נפלתי...

גם מרוקאי וגם תימני... << מתחילה להרגיש בחבר העמים >> אין לי מושג מה זה אומר, אני לא לומדת היסטוריה...

הווווו יש הרבה סיפורים גברת פס...

תבחרי קטגוריה: מעללי המין של SV ואיטלקי ברחבי הארץ צוחקים על נכים וזקנים כל הדרך אל הפארק ילדים נופלים ולא קמים 15 סיבות להגיד ברכת הגומל שלא נאמרה אפילו פעם אחת חירטוטים מפה ועד הודעה חדשה תבחרי קטגוריה אנחנו כבר ניידע אותך בקשר להמשך! ביי.. *איטלקי25S פותח תיבת פנדורה עם אופציה לעוד פתיחות!*

אם ככה אתה מנסח את זה,

קבל את התנצלותי המלאה. אבל אתה מוכרח להודות שהמשפט ההוא באמת היה נוראי. תקן את עצמך. אומרים שלכל בנאדם מגיעה הזדמנות שניה בחיים. הנה שלך.

bollocks

New member
יאללה חברים נתראה מחר

אבי המואזין ואימי המוכתר אני הולך להזדיין. לילה טוב לכולם. אחותשלו - שמתי עליך עין. אפשר לשים משהו אחר ? יאללה ביי

ntchristt

New member
יש לך בעיה בנרתיק מותק../images/Emo187.gif

הלחלוחית לא מלחלחת. את צריכה מישהו שילקק את ההפרשות.

למעלה