בובליליזציה

הראלסיטי תפתח עיינים ואוזנים ואז תראה

אייך האנשים שאתה כל כך תומך בהם הם פשוט אנשים יהירים מגעילים אם ההפקה לא היתה מרמה מה שנראה לי בגדול שפרה וצבר כבר מזמן לא היו שם עדיף להיות חלק מפשוט העם ולא חלק מהתנשאות וגועל

לא חושבת שזה קשור להפקה

אני חושבת שאם שפרה או צבר או שניהם יחד יעלו להדחה עם האנשים המתאימים הם יעופו. למשל אם יהיה מצב <חס וחלילה
> שבו יהיו מועמדים יוסי, עינב ושיפרה, הרי ברור לכולנו מי יעוף

juspan

New member
יאללה, חלאס עם הפשטנות הזו, פליז

(הנה ערבבתי שלוש שפות, אני מיוחדג'ת ומשכילה כמו השרל"צים) ואיי, עינב לא יודעת מי זה ביל גייטס, מה זה אומר? בטוחה שגם אתה וחבר מרעיך ששונאים את מה שמייצגים הבובלילים לא יודעים המון דברים שבעיניי הם MUST כמאמר שפרה.
שלא לדבר על זה שכל שני וחמישי מישהו מהווילה שמייצג את האינטליגנציה כביכול לא יודע כל מיני דברים בסיסיים בנושאי תרבות ומדהים אותי מחדש (כן, גם שפרה.. אתמול התברר שהיא לא שמעה על אריך קסטנר למשל, היא לא בת 12 ובעולם שלי גם ילדים בני 12 אמורים להכיר אותו. ואל תתרץ את זה בגלל שהיתה חרדית בילדות, זה לא תופס אצל מתיימרת תרבוצ'ית כמוה חובבת סינמטקים). וזו באמת סתם דוגמה שולית מאתמול, היו לי עשרות כאלה מאז שאני צופה, שלא לדבר על הפעמים שהיא מחרטטת למישהו ששאל תשובה שגויה בדיקציה רהוטה בלי לעפעף. ובדומה למה שאמר איתי, זה שמדברים בשקט זה לא אומר שלא שומעים את הגועל משתרבב בכל משפט.

קפרי

New member
אתה לא יכול להשוות אדם שלא מכיר סופר מסויים

במיוחד שגדל כחרדי לאדם שאין לו מושג בשיט על אחד האנשים המפורסמים בעולם, עכשווי ואחד המדוברים שכמעט לא יורד מהכותרות, ילדים חולמים להיות כמותו ומשתמשים בטכנולוגיה שלו יום יום אפילו אני כאדם לא משכיל במיוחד ומבוגר או אבי יודעים כי שומעים וקוראים ומתענייניים. וזה באמת מוכרח, ביל גייטס מדובר בעולם כמו על נשיא (או אפילו נינט טייב אם תרצה).

אפרילA

New member
עינב כשדיברה על הצורך של כל הדיירים להשתתף

במטלות הבית, רצתה להגיד שצריך להיות הרמוני, ואמרה "הורמונלי" (קרעה אותי מצחוק).

חותמת על כל אות

ובכלל, גם אני בימים הראשונים לא הבנתי מה יש לראות בדיירים בתוך בית, התמכרתי ואני צופה קבועה שלפני כמה ימים כמעט וטפרשתי כי השאירו את שיפרע. אהבתי את הצפובונית שהבינה מה זה פרידמן. גם אני פרידמנית גאה אבל מודה שמתביישת אם שיפרע ו/או צבר אמורים להיכלל בקטגוריה הזו. אהבתי במיוחד את מה שכתבת על יוסי, הוא יותר חכם מהרבה שלמדו באוניברסיטה, הוא למד את החיים ואני בהחלט מורידה בפניו את הכובע. א ה ב ת י

klapim

New member
תגידי ,התחרפנת לגמרי?

את מגיבה לעצמך ב2 ניקים שונים? כתבת אותם דברים ב2 ניקים שונים, לפחות תעשי קצת באלגנטיות

נתת לי יופי

של מחמאה
אני לא רוקדת בכלל ולא לצלילי פעמון כזה או אחר תתמודד עם העובדה שיש אנשים שהם אשכנזים אבל לא מתנשאים כמו שיפרע ואוהבים את הבובלילים

a10a

New member
כנ"ל...../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למעלה