בובליליזציה

rinatt1

New member
גם אני../images/Emo23.gif

חבל שלא נתנו לו להנות מהשירים היום.. אני מקווה שיפצו אותו..אם המשימה נכשלה...

קפרי

New member
מה את אומרת? ואני אוהבת גם את שיפרה וחלק

מהאחרים ואני לא מירושלים, והמשפחה שלי כולם מאשקלון. איזה יופי אהה? פשוט בהלם מהנס.

ושוב

לא סתם אני מצהירה שאני לא מאשקלון - הרי רוב המלעיזים על בובליל טוענים שכל אשקלון מצביעים להם.........וזה הרי שטויות

כל הכבוד רוקדת לצליל פעמונים../images/Emo24.gif

אל תתיחסי יש לי הרגשה שאם באמת קפרי מאשקלון היא בסך הכל עושה את מה שהיא עושה מקנאה..

האם זאת החברה שאנחנו רוצים לחיות בה?

השכלה בנינוית ומטה, אנשים שלא יודעים מה זה וינדוס ומי זה ביל גייטס.. דיבור כבד ולא רהוט, אנשים שצועקים על אחרים כל היום, התנהגות ברברית, חוסר התחשבות באחרים, חברה פרימיטיבית.. אם כל התשובות לכך היא כן אז אני אסכים שאת אוהבת את בובליל.

לב kדום

New member
לא..אנחנו רוצים חברה מתנשאת

כזו שמזלזלת באלו שלא מדברים עברית רהוטה. כאלו שחושבים שמי שלא דופק שתי מילים באנגלית במשפט הוא "שארית אדם" כאלו בעלי קרירות כלפי אחרים כזו חברה אנחנו רוצים, מתנשאת וקרה, נכון?

מי קובע מיהו בינוני?

מהו המדד לבינוניות? אם זו השפה הרהוטה - אין שם אחד כולל חגית שמדבר עברית נכונה
אם זו השכלה - אז נכון שיוסי לא משכיל
אם זה נמדד בכסף <מצב סוציואקונומי> - איתי הוא פני החברה. החברה מורכבת מכל הרבדים והשכבות - מי יזכה? לאוו דוקא מי שזוכה במקומות אחרים אלא מי שהקהל מתחבר אליו הכי הרבה וכמו שזה נראה כעת זה יוסי.

קפרי

New member
כמו שיש מדדים ליופי בקנה מידה עולמי וארצי

יש מדדים למשכיל ובינוני וחלש, יש ממדים לאיכות, למנת משכל וכו'. כולם בעולם יודעים מה זה איכות ומה לא. זה מוסכם כמו מדד ליופי. אף אחד לא צריך ולא מזלזל בחלשים, (בכל תחום), להיפך, צריך לכבד אותם, לעזור להם, להתחבר ברמה שאפשר וניתן, שאפשר וניתן. אבל לרוב לידיעה - מאוד להתחבר למי שיש רמה אישית גבוהה לוולגריות ובוטות וגם, שימי לב, אפילו ילדים מחוננים קשה להם להסתדר עם ילדים רגילים, ילדים מכים לא מסתדרים עם לא מכים ולהפך ולכן, הרגילים שחיים בסגנון שונה, מתרצים זאת כמשהו שלילי. דווקא המאופקים והקרים חוטפים מחמומי המוח כי יש להם תרוצים על כך שהם לא איכותיים ואם תשאלי מה זו איכות: איכות היא רמה אישית רחוקה כמה שאפשר מבע"ח, איכות זה נימוס, תרבות, ידע, וכבוד ולאו דווקא יכולות אינטלקטואליות אם כי זה מאוד כיף וחיובי. את זה לא ראיתי אצל חלק מהאנשים בווילה ולא , לא התכוונתי לשיפרה, צבר, איתי ולאון ואפילו לא לרנין.

klapim

New member
והכי קטע ש

עינב אמרה שיש לה בגרות 96 וכולם אכלו אותה כאלו זה באמת, אני מזמן עשיתי בגרות,ממה שאני זוכר אנגלית היא מקצוע חובה תקנו אותי אם אני טועה?

../images/Emo2.gif היא החזיקה את זה הפוך! זה 69, לא 96!

מאז היא חושבת שהממוצע שלה הוא 96 ומספרת את זה לכולם.. כשהיא תנסה להתקבל עם זה למכללת אשקלון היא תדע את האמת..

למעלה