בובליליזציה

תודה../images/Emo24.gif

רק תגידי שהשיחה שהייתה כעת בחלונות הגבוהים בין חגית צבר ואיתי <שאיכזב אותי קשות> עיצבנה גם אותך ואני בכלל מאוהבת בך

ולמי שלא בא להכנס לבלוג

העתקתי לכאן
לפני חודשיים בערך נכנסו לסלון של מיליוני ישראלים קבוצת אנשים המשקפת את החברה הישראלית. פרידמנים מסביון וזכרון יעקב לצד דתל"שית ערביה וחוזר בתשובה. ההפקה החכמה ליהקה גימיק אשר חשבה שינשור או יודח אחרי שבוע שבועיים, אך מה שקרה בפועל הוא משהו אחר לגמרי לשמחתי. את הפרקים הראשונים לא ראיתי במלואם, נראה לי רדוד ומשעמם ובנוסף חשבתי שזה כה פתאטי להכניס איש בגילו של יוסי בובליל שאינו מתחבר לאף אחד מהדיירים בשום נושא לווילה. רציתי שהוא יודח. "רציתי שהוא יודח"?! אני הרי לא צופה בתוכנית
בשבוע השלישי לשהותם של הדיירים בוילה סיפרה לי חברה שהיא צופה באינטרנט בדיירים, אחרי כמה שעות בא הבן שלי ומיד רץ למחשב "לראות האח הגדול" התחלתי לצפות התמכרתי
התאהבתי בבוליל האבא באופן מיידי ורק אחר כך בבתו. במשך שעות ארוכות אני צופה בהם ובחבריהם לתוכנית ולוילה. אז נכון שלעינב יש חוסר גדול מאוד בידע כללי <כן, היא לא יודעת מיהו ביל גייטס ומה זה "וינדוז", היא גם לא יודעת מה זה "אישיו" או "דתל"שית> אבל היא ילדה חכמה שהצטיינה תמיד בלימודים ויש לה תעודת בגרות שאיתי זיו היה יכול לשמוח בה <הוא סיפר שלא יכול היה ללמוד בגלל בעיות קשב וריכוז ולכן לא הייתה לו תעודת בגרות. אח"כ השלים בגרויות> ויותר מכל אני אוהבת את זה שהיא שואלת המון, היא לא מתביישת בזה שאינה יודעת או מבינה. היא שואלת ולומדת. על יוסי אני לא צריכה להרחיב, נכון? אלפי המעריצים בפייסבוק, הקומונות בתפוז, האנשים ברחוב, בעבודה, במספרה, חברים של הילדים, שכנים, במכולת, בחנות הירקות.............. בכל מקום שאליו אני הולכת אני שומעת את השם "יוסי בובליל". אני חושבת שהוא עילג ולא משכיל ולכאורה "איש פשוט" אבל יוסי בובליל איש עם חוכמת חיים. הוא קורא נכון את המשחק ויודע בדיוק איך לכבוש את ליבו של הקהל, למרות שזה בא לו בטבעיות כי הוא איש מצחיק מטבעו. אתמול ישבתי במכון לציפורניים ובעודי מטופלת ע"י בעלת המכון הטלוויזיה דלקה על ערוץ 20 והתפתחה שיחה על יוסי בובליל, ליאון ושאר הדיירים בוילה. חייכתי. אנשים לא רק אוהבים אותו אלא אפילו מסמסים לו ורוצים שיזכה במיליון ש"ח. "אנשי הפרסום מחכים לו שיצא" אומרת גברת מבוגרת שיושבת בכיסא הטיפולים שלידי. "את פרידמנית"? שואלת אותה בחורה שיושבת מולה ומטפלת לה בציפורניים, "אני פרידמנית גאה ואת כנראה לא הבנת מה זה פרידמן, פרידמן זה היורם החדש או החנון המתחדש ולא שום דבר אחר ואם התכוונת להעיר את השד העדתי שבי לא הצלחת" ענתה לה הגברת. שוב חייכתי. חברה טובה שלי <שהיא פרידמנית מרמת אביב> אמרה לי שאנחנו חיים בבובליליזציה אחרי שגם היא התמכרה לערוץ 20 וליוסי בובליל. אימצתי את המונח. בובליליזציה זה נהדר

klapim

New member
אולי בשבילך

בשבילי בושה וחרפה כל הזמן מנגנים על הגיל שלו 56 איך אפשרר להתנהג לאדם מבוגר בגיל 56 ככה וככה, אולישיביאו לו תמליון ונגמור עם זה.... הרי הוא אדם מבוגר מגיע לו בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

מותר לך לחשוב אחרת ממני

ומותר לך לאהוב אחרת ממני, אבל גם את מי שאינני מחבבת אני לא מכנה בשמות
ולא הבנתי מה קשור הגיל שלו

boska2

New member
לרוקדת לצלילי הפעמונים-כאילו שאני כתבתי את זה

קפרי

New member
איזה מוזר שחצי מדינה גרה ברמת אביב (מה,

הרחיבו אותה לעשות מקום לכולם?) ופתאום 3/4 מדינה השריצו פרידמנים, עד עכשיו חשבתי שיש יותר מזרחיים וראה זה פלא כל חצי אדם נהיה פרידמן, לצחוק או לבכות?

אוי סליחה../images/Emo201.gif

אני כבר מתקשרת לחברה שלי שתעבור דירה מרמת אביב לפני שהיא מוזילה את מחיר הדירות באיזור
תירגעי קפרי........ולאחר שתירגעי אשמח לקרוא את דעתך בתקווה שתהיה כתובה באופן ברור נהיר והגיוני.

קפרי

New member
ותרגעי יש גם ברמת אביב מיגוון של רמות כמו שיש

באשקלון מיגוון אוכלוסיה (מה, את לא יודעת שזה כך בארצנו הקטנה שהידגשת שאת מרמת אביב ופגשת ומכירה פרידמנים?, מאיזו בועה את באמת).

אני רגועה../images/Emo3.gif

לא כתבתי בשום מקום שאני מרמת אביב מהסיבה הפשוטה - אני לא גרה ברמת אביב
אני מציעה שתקחי כמה קורסים בהבנת הנקרא ואהבת חינם - זה יכול להועיל פלאים

למעלה