בוקרטוב לכולם ושבת שלום

אגל ט ל

New member
בוקרטוב לכולם ושבת שלום

קודם כל - יופי שיש כזה פורום ... תתחדשו. נתחדש. ושאלה לי. האם ישנה איזו שהיא סמליות בכניסת ציפור הביתה? תודה מראש. ויום טוב.

TAINTED SAINT

New member
בוקר טוב ומבורך../images/Emo140.gif

לפי האמונה בפלגים שונים של היהדות,כניסת ציפור הביתה מסמלת ביקור של של רוחו של אחד ההורים,סימן המפורש כאות מביא מזל,ולא דבר שיש לחשוש ממנו,אסור להרוג או לגרש את הציפור או לפגוע בה בשום אופן,ויש להותיר חלונות פתוחים שתוכל לעזוב כרצונה.הסמליות היא סמליות חיובית ומבשרת טובות,ומקושרת לאירוע משמח העתיד להתרחש. תודה על האיחולים,וברוכה הבאה. יום טוב
TAINTED SAINT

אגל ט ל

New member
בוקרטוב שוב...הציפור היפהפיה הזו

יונק הדבש. נכנסה "בטעות" הביתה והיתה חסרת מנוחה ושקט, חיפשה את דרכה החוצה. שמתי לב למצוקתה..היא באמת היתה במצוקה ודי מבוהלת. כשהגיע למקום ללא מוצא (להערכתי, כמובן) הצלחתי לאחוז בה, בעדינות רבה, ולשחרר אותה דרך הדלת...כמובן, אחרי שליטפתי לה את ראשה .. הוריי חיים, יבדלו לחיים ארוכים...ואני מקווה שהיא אכן הביאה מזל. תודה על ההארה.

רסקול

New member
ברכות על ראשך

זכית ונציג של הישויות העליונות בא בביתך. העובדה שנקטת בהליך של רחמים, חיבה גופנית והראיית הדרך מסמנת אותך כנבחרת. אל תתפלאי שבקרוב תתחילי לחזות בחלומותייך או אולי אפילו בהקיץ בחזיונות מחזיונות שונים. וברצינות-מה: הציפור ביהדות היא שליחה. יש הרואים בה מלאך, וביאליק הרי הצמיד את סמל הציפור לשכינה, ואל תשכחי את שירו הראשון _ "שלום רב שובך ציפורה נחמדת". אפילו נתן זך, משורר לא דתי בעליל מגלה חיבה עמוקה לציפור בשיריו. אגב, ציפור - חסידה - היא סמל לפוריות. תגידי, יש סיכוי שתבואי להשתעשע אתנו כאן בפורום המטורלל הזה?

אגל ט ל

New member
תודה רבה על ההסבר המלומד והמשכיל

אני בינתיים לומדת אתכם..
מנסה, בכל אופן..

I Can Fly

New member
../images/Emo207.gif שאלה קטנה

שבת שלום ובוקר טוב לכולם
דבר ראשון אני מוכרחה לציין שבדרך כלל אני ממש לא מאמינה באמונות טפלות, אבל יש לי רק שאלה אחת. לא מזמן שברתי מראה, ותהיתי האם יש איזושהי פעולה שניתן לעשות על מנת ל"התגבר" על שבע השנים של מזל רע? [רק ליתר ביטחון
]

סויה 1

New member
../images/Emo57.gifשבירת מראה

בעבר אנשים האמינו שמראות משקפות את הנפש שלנו.כלומר הבבועה הנשקפת מן המראה היא -הנפש. ולכןלמראות היה תפקיד חשוב בעיצוב התפיסות הדתיות שלהם. ביום אנשים למדו להכיר את העולם המודרני ויש הסבר לרוב תופעות הטבע השונות,ואנשים יודעים שהמראה הנשקף מן המראה אינו שיקוף לנפש שלהם. אך יש עדייןהמאמינים שמשהו רע יקרה .....,כי"כשמראה נשברת -הנפש נשברת" למשל:שבירת מראה,היא סימן למזל רע.אמונהזו מבוססת על סברה שהיתה מקובלת ש-הבבואה חיה ונושמת. (מה-"גוגל") אם מראה נופלת ונשברת מעצמה,מישהו בבית ימות בקרוב. מי ששובר מראה יהיו לו שבע שנים רעות של מזל רע. יש שתי דרכים להעביר את רוע הגזירה : 1. אוספים את כל רסיסי המראה וקוברים אותם עמוק באדמה. 2.זורקים את הרסיסים לנהר בלי להסתכל . 3.דעתי האישית-שואבים היטב את הרסיסים עם שואב אבק וקונים מראה חדשה.

I Can Fly

New member
נראה לי שאני אלך על הדרך השלישית../images/Emo6.gif

תודה רבה גם לך

TAINTED SAINT

New member
I Can Fly יקירתי....../images/Emo141.gif

יקירתי....אם לא ידעת...I AM THE DARK SIDE ..... ברוכה הבאה...האפלה מחבקת אותך ומאמצת אותך בחיבוק אוהב ! ! ! אך את רק בת 15....את בטוחה שאת באמת רוצה להיות בצד האפל.........יש כאן דברים שרצים בעלטה...עם שיניים חדות ומגירות ריר...וטפרים מושחזים....ולחש אחד לא נכון ואת תאבדי את נשמתך לנצח....את בטוחה שאת לא רוצה להשאר בצד המואר והבטוח
! ? SHALL WE DANCE TAINTED SAINT

סויה 1

New member
בוקר טוב לך אגל-טל

ציפור הניכנסת הביתה, מבטאת געגוע.... כבשירו הנפלא של משוררנו הלאומי "חייםנחמן ביאליק"-"אל הציפור" שלום רב שובך צפורה נחמדת, מארצות החום אל חלוני- אל-קולך כי ערב מה נפשי כלתה, בחורף עזבך מעוני. ניסן,תרנ"א ברוכה הבאה.(את מוזמנת לקנן אצלינו)

TAINTED SAINT

New member
סויה אהובתי לשעבר ../images/Emo14.gif../images/Emo16.gif

לגבי משוררנו הלאומי הנערץ....חיימק'ה התגעגע לציפור בדרך שונה מזאת שאת מתארת לעצמך.......... הילד קילף טיח מהקירות ואכלו כתחליף לסידן בימי ילדותו העשוקים....נראה לך שהוא באמת התגעגע לציפור
סך הכל הוא ניסה לפתות אותה שתתקרב אליו כדי שיוכל ללכוד אותה,למלוק את צווארה עד צאת נשמתה,למרוט את נוצותיה,לשפדה של שיפוד ולצלות אותה על מדורה ולאוכלה
תעשי לי טובה,תציצי פעם בתמונה שלו....יש לו פרצוף של אחד שזומם לאכול כל מה שיהיה טמבל דיו להתקרב אליו
זוכרת את סיפור אהבתו הטראגית לפרוצה הגויה
זה הפך לטראגי באמת כשלא נותרו עוד חלקים אכילים מגופתה....חיימק'ה ואני בהחלט חולקים כמה סודות קטנים.... TAINTED SAINT

אגל ט ל

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סליחה שהצצתי במילים

לא-לי...אבל הניתוח שלך בהחלט מרענן... אוי חיימקה שלנו.. נההד נד- נההד נד

TAINTED SAINT

New member
מהן המילים אם לא שתיקה...../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה למשפחתנו הקטנה והמופרעת
יש לנו הכל להציע לך,מקניבאליזם מרענן,ועד לאומרי תהילים ומדליקות נרות
אנו הפורום היחיד במזרח התיכון שבאמת פעיל 365 ימים בשנה-עם דגש מיוחד על מסיבות מלאות חטאים ומשכב בהמה בלתי טהורה כל יום כיפור
אנו מקבלים את פנייך באהבה ובחיבוק חם ואוהב,מקווים שאת חובבת טבע ובעלי חיים,ושיש לך כמה סטיות מקוריות שתרצי לחלוק עימנו...לא נספר לאף אחד... תכתבי כאן ואף אחד לא יקרא חוץ מאיתנו [ומשמונים ושבע אלף המנויים הקבועים שלנו...ששששששששש.................]. כן...הערת נשכחות עם הנד-נד....אבל אני לא מספר לעולם ראשון.......ולא מתמסר בקלות בפעם הראשונה
רק שתביני-לקח להורי שמונה שנים לשכנע אותי להתמסר לאיסוף בולים כתחביב...זה היה לפני למעלה משלושה עשורים,ועדיין יש לי רק שמונה בולים באוסף,מהם שלושה פגומים,ואחד ששפכתי עליו פעם קפה בטעות... ברוכה הבאה
TAINTED SAINT

אגל ט ל

New member
אני אוספת חומר , שיהיה מעניין

בכלל, נראה לי שאני מה זה זקנה בשבילכם...

TAINTED SAINT

New member
יקירתי......./images/Emo140.gif

זה לא הגיל....אנחנו כמו יין טוב....רק הולכים ומשתבחים עם הגיל....צוברים נסיון.....מפתחים סטיות חדשות...משאירים טראומות בלתי הפיכות בנפשם של אנשים חדשים...מכחישים כוונת זדון בחקירות במשטרה...אנו הכח האמיתי שמניע את העולם,נד-נד,עולה ורד
אגל טל חביבתי,שלא תעזי לחשוב לרגע שאת זקנה
בנפשך את צעירה מכולנו
העור לא צריך להיות מתוח וחלק...הטכניקה קובעת...ואם הכל לא מסתדר,אפשר לפתור הכל בעזרת בישול איטי וממושך, עם שורשי מאכל,תבלינים,ירקות שורש,עשבי תבלין וקטניות מאיכות טובה... מבטיח לך שננסה להפיק את המירב ממך לפני שנבחר באופציות המחדל
! ? LET ME TAKE YOU BY THE HAND AND LEAD........SHALL WE DANCE חטאי האיש והאישה והנחש חטא דוד באוריה, כבשת הרש ויונתן ויערת הדבש... מהן המילים אם לא גנבה ? ! TAINTED SAINT

אומרים שאים ציפור מחרבנת עלך

זה מזל טוב . שכדאי לרוץ למלות פיס אולי תהייה זכייה

TAINTED SAINT

New member
אכפת לך לצאת שוב לחופשה ../images/Emo160.gif

קרמר,אתה לא השתנתה בכלום,תעשה טובה תחזור לאיפה שהייתה עד עכשיו,אתה סתם מפריע אם לא שמתה לב..... חג עכשיו,לך תהנה עם המשפחה שלך,הנכדים,מה שבא לך,ותן לנו שקט. טיסה נעימה
TAINTED SAINT

אחי אנחנו בארץ דמוקרדית .

כול אחד מעלה מה שבדעתו . אחי אתה לוקח את הפורום קשה מידי . כותב בלי סוף . מטיף מוסר בלי סוף לאחרים . יש גם חיים אחרים . שמיעת מוסיקה . סרטים . אתה כול היום מול המחשב כותב . אתה לא חושב שאתה מגזים בכתיבה . זו היתמכרות לא? יש תרופה לזה . פנה לעזרה

למעלה