בוקרטוב לכולם ושבת שלום

TAINTED SAINT

New member
עד כאן ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

התחרפנתן שתיכן לגמרי
בלי איומים,מה קרה לכן
אתן יורדות בדיוק לרמה שלו
לא רוצה לשמוע או לקרוא שוב איומים על
ו
הבנאדם לא מבין מתי להפסיק,זה לא אומר שצריך לרדת לרמה שהוא היה רוצה להוריד את הפורום אליה
הוא לא ינסה להמשיך-לדעתי לא יכול להיות שהוא באמת כל כך טמבל כמו שהוא מנסה לשכנע אותנו שהוא במציאות,זה שהוא בודד ומחפש תשומת לב,עדיין לא מבטלת את העובדה שאפילו לו יש כבוד עצמי,הוא רצה להרגיש שהוא "אמר את המילה האחרונה", ולהציל מעט מהכבוד העצמי שלו. לקרמר שיהיה לך בהצלחה באשר תלך ובאשר תפנה,תראה רק שמחה ואושר מהמשפחה שלך,תעשה עסקים טובים,תצליח,ובקיצור שיהיו לך חיים טובים.אין לי שום דבר אישי נגדך,ואני לא נוטר טינה,אם לא הייתה מנסה לגרש אותי לפני כמה חודשים מהפורום,אולי היינו אפילו מתידדים,מי יודע ? עכשיו כבר מאוחר מדי,ולמרות שאני צעיר ממך בכמה שנים טובות,תרשה לי רק לספר לך שגם השיער שלי לבן,לא רק לך היו חיים קשים,ואם תרשה לי עצה קטנה לסיום:יש דברים שעדיף לפעמים לא לספר על עצמך,ולא לנופף בהם בגאווה... תחשוב על זה כשאתה נוהג בדרכים מעסקה מוצלחת אחת לשניה,אני חושב שאולי אפילו תסכים שאני צודק ... המשך שבוע נעים
. TAINTED SAINT

רסקול

New member
מר קרמר, איפה הכבוד שלך, איפה?!

ראשית אתה מנפנף בגזרי עיתונים כדי להראות איזה "מוצלח" אתה או כדי לאיים בעקיפין על קדוש. דא עקא שקדוש גדל באחת השכונות המסוכנות ביותר בישראל, ואם הוא שרד אותה אז הוא ישרוד כמה גזרי עיתונים. שנית, אולי תרד מהעץ[האנטנה] שעלית עליו/ה לגובה רב מדי. בא לך לצחוק ולבלות אתנו, בבקשה. אם לא שמת לב, הפורום הזה נטוש על ידי מנהלו ועל ידי
. מדי פעם נכנסת פה עין בוחנת ומוחקת הודעות שונות [מעניין למה], וקדוש ושאר החבר'ה פה מנצלים אותו לצחוקים בלי סוף. ויאללה, בלי ענינים אישיים, וברכות מזעזעות מהסוג שכתבת, לא מתאים לך, לא לכבוד העברייני שעאלק יש לך, ולא מתאים לפורום. בא לך להשתתף, קדימה בשמחה, ישר קו. לא בא לך - יש עוד 1300 פורומים ב
.

לסיום : אני נישאר כאן כי

כי הפורום שייך לתפוז . ולא לקומץ כותבים . כול גולש יכול ליכתוב כאן כול העולה על רוחו . (אולי עים מיגבלות של ביטחון שדה) . אים המנהל חושב אחרת יכול לחסום אותי . ויש לי זכות עירעור בהנהלת הפורומים . אים כמה חברה רוצים פרטיות , ניתן להקים קומונה סגורה . בהנהלת הקדוש . שהכניסה תהייה עים אישור של המנהל . אים לא יהייה מה להגיב כאן . יש לי עוד 8 פורומים אחרים ליגלוש בהם . כמו פורום . לווינים,עסקים, וכ'. אני אדם מאושר יש לי הכול . מה שצריך בחיים . אשה ,ילדים, נכד, ובמיוחד בריאות בן שישם ומתפס על הגגות כמו קוף . כך שכול העלבות לא היזיזו לי כלום . כבוד וכ' . כמו שכתב רסקול ניישר קו ויההיה בסדר בדעות שלי . בי וחג שמח לאוכלי המופלטות

למעלה