מר קרמק הנכבד ../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif
ערב טוב יעקב קרמר היקר
אני מתנצל שלקח לי זמן כה רב לענות לך,פשוט קראתי את מה שכתבתה לי ומיד התחלתי לרעוד ולהשתין ולשלשל במכנסיים מרוב פחד
אפילו עכשיו אני כותב לך מעל האסלה בשרותים
הזזתי את השולחן עם המחשב לשם ובדרך כביתי את כל האורות בדירה,והזזתי את ארון הבגדים אל מול דלת הכניסה לבית שלא תתפרץ פנימה ותרצחני נפש בעודי משלשל מפחד על האסלה
כל החיים פחדתי פחד מוות מהסתבכות עם בעלי תחנות כבלים פיראטיות
ועכשיו כל חלומותי הגרועים ביותר התגשמו
אני מתחנן אליך ממקומי על האסלה לסלוח לי
אני מבטיח להבא לעולם לא לכתוב יותר בשום פורום בתפוז
אני נשבע לך קבל עם ועדה להתנתק מהאינטרנט ולעולם לא לשאת את שמך המקודש על דל שפתי הבזויות
צדקתה לגבי כל מה שכתבתה עלי קרמר
אני חנון ,טמבל,רגיש ומחפש תשומת לב שנורא חסרה לי
אני ממש עומד נפעם והמום מול כושרך המדהים לבחון לב וקרביים ולנתח אנשים ומניעיהם בדרך כה חדה וחודרת לב וכליות
עפר אני לרגליך
אנא-אנא-אנא אל תפחיד אותי יותר
אני ממש מת מפחד
חנונים כמוני נורא פחדנים
בבקשה תסלח לי על שהעזתי לחשוף את פרצופך האמיתי בפני חברי הפורום
אני משלשל רק מלהסתכל על תמונותיך בתמונות שצרפתה
ואני מפחד שתאכל אותי לארוחת בוקר
אני מתנצל על שחשבתי לרגע שלי יש קטע עם נטיות קאניבליות.....
מה עלי לעשות כדי לפצות אותך
יספק אותך אם אבטיח לעזוב את הארץ על המטוס הראשון שתהיה עליו אסלה פנויה
[אתה חושב שאוכל לקנות כרטיס מוזל אם אטוס בישיבה על אסלה בשרותי המטוס
] נכון הוד קדושתו ומעלתו מר קרמר,מכה אני על חטא לפניך,אכן לא עברתי מאומה בהשוואה אלייך בחיי הדלים והבזויים
הייתי ילד שמנת קרמר,גדלתי בשכונת פאר,עבריינים נורא מפחידים אותי
כבר כשהייתי ילד הם נהגו לקחת ממני את הכסף שהורי נתנו לי לקנות מסטיק "בזוקה",ולכן לא יכולתי לקרא את ה"עתידות" המצורפות למסטיק,ולכן לא הייתי מוכן לאפשרות שיום אחד אמצא את עצמי יושב בחושך על אסלה וכותב לך מכתב התנצלות
אם רק לא היו לוקחים ממני את הכסף ל"בזוקה" הייתי יודע לא להסתבך איתך לעולם
בקשה חשובה לכל חברי הפורום:מישהו מתנדב להביא לי כמה גלילים של נייר טואלט ? ! כמעט נגמר....תודה ! ! ! אתה בטח מרחם עכשיו עלי,לא התכוונתה להרוס לי את החג,אני יודע,אתה אדם טוב לב,ואני פונה אל חוש החמלה האנושי שבך:אנא אל תפחיד אותי יותר,אני מהיום אתנהג למופת
קרמר-בחייאת דינאק,תתנהג בהתאם לגיל שלך,נראה לך שבאמת לוקחים אותך ברצינות? תעשה קצת חשבון חמודי....ותבין לבד איפה הייתי ב82-83 ....רמז,צפונה ממך ולבשתי ירוק..לא יודע מה אתה עשיתה באותו הזמן..וגם לא באמת מעניין אותי..תעשה לי טובה ולך להפחיד מישהו אחר עם המזכרות המגוחכות שלך...אתה באמת חושב שאתה מעניין מישהו ? אתה משעשע,זה הכל... לא מצאתה את החנון הנכון להפחיד מתוקי...מצטער לאכזב אותך....אנא אל תפרוץ בבכי עכשיו ! קח את זה כמו גבר,או לפחות תעמיד פנים שאתה גבר...תתאמץ קצת אולי תצליח... מת עלייך נשמה ! ! ! [ודרך אגב,שכונת היוקרה שגדלתי בה מוכרת לעוד אדם אחד כאן בפורום...אני בטוח שהוא כן השתין במכנסיים כשקרא את האיומים שלך עלי...השתין מצחוק קרקר,תשאל אותו חמודי איפה גדלתי....] חג שמח לכולם