בוקרטוב לכולם ושבת שלום

TAINTED SAINT

New member
מר קרמק הנכבד ../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif

ערב טוב יעקב קרמר היקר
אני מתנצל שלקח לי זמן כה רב לענות לך,פשוט קראתי את מה שכתבתה לי ומיד התחלתי לרעוד ולהשתין ולשלשל במכנסיים מרוב פחד
אפילו עכשיו אני כותב לך מעל האסלה בשרותים
הזזתי את השולחן עם המחשב לשם ובדרך כביתי את כל האורות בדירה,והזזתי את ארון הבגדים אל מול דלת הכניסה לבית שלא תתפרץ פנימה ותרצחני נפש בעודי משלשל מפחד על האסלה
כל החיים פחדתי פחד מוות מהסתבכות עם בעלי תחנות כבלים פיראטיות
ועכשיו כל חלומותי הגרועים ביותר התגשמו
אני מתחנן אליך ממקומי על האסלה לסלוח לי
אני מבטיח להבא לעולם לא לכתוב יותר בשום פורום בתפוז
אני נשבע לך קבל עם ועדה להתנתק מהאינטרנט ולעולם לא לשאת את שמך המקודש על דל שפתי הבזויות
צדקתה לגבי כל מה שכתבתה עלי קרמר
אני חנון ,טמבל,רגיש ומחפש תשומת לב שנורא חסרה לי
אני ממש עומד נפעם והמום מול כושרך המדהים לבחון לב וקרביים ולנתח אנשים ומניעיהם בדרך כה חדה וחודרת לב וכליות
עפר אני לרגליך
אנא-אנא-אנא אל תפחיד אותי יותר
אני ממש מת מפחד
חנונים כמוני נורא פחדנים
בבקשה תסלח לי על שהעזתי לחשוף את פרצופך האמיתי בפני חברי הפורום
אני משלשל רק מלהסתכל על תמונותיך בתמונות שצרפתה
ואני מפחד שתאכל אותי לארוחת בוקר
אני מתנצל על שחשבתי לרגע שלי יש קטע עם נטיות קאניבליות.....
מה עלי לעשות כדי לפצות אותך
יספק אותך אם אבטיח לעזוב את הארץ על המטוס הראשון שתהיה עליו אסלה פנויה
[אתה חושב שאוכל לקנות כרטיס מוזל אם אטוס בישיבה על אסלה בשרותי המטוס
] נכון הוד קדושתו ומעלתו מר קרמר,מכה אני על חטא לפניך,אכן לא עברתי מאומה בהשוואה אלייך בחיי הדלים והבזויים
הייתי ילד שמנת קרמר,גדלתי בשכונת פאר,עבריינים נורא מפחידים אותי
כבר כשהייתי ילד הם נהגו לקחת ממני את הכסף שהורי נתנו לי לקנות מסטיק "בזוקה",ולכן לא יכולתי לקרא את ה"עתידות" המצורפות למסטיק,ולכן לא הייתי מוכן לאפשרות שיום אחד אמצא את עצמי יושב בחושך על אסלה וכותב לך מכתב התנצלות
אם רק לא היו לוקחים ממני את הכסף ל"בזוקה" הייתי יודע לא להסתבך איתך לעולם
בקשה חשובה לכל חברי הפורום:מישהו מתנדב להביא לי כמה גלילים של נייר טואלט ? ! כמעט נגמר....תודה ! ! ! אתה בטח מרחם עכשיו עלי,לא התכוונתה להרוס לי את החג,אני יודע,אתה אדם טוב לב,ואני פונה אל חוש החמלה האנושי שבך:אנא אל תפחיד אותי יותר,אני מהיום אתנהג למופת
קרמר-בחייאת דינאק,תתנהג בהתאם לגיל שלך,נראה לך שבאמת לוקחים אותך ברצינות? תעשה קצת חשבון חמודי....ותבין לבד איפה הייתי ב82-83 ....רמז,צפונה ממך ולבשתי ירוק..לא יודע מה אתה עשיתה באותו הזמן..וגם לא באמת מעניין אותי..תעשה לי טובה ולך להפחיד מישהו אחר עם המזכרות המגוחכות שלך...אתה באמת חושב שאתה מעניין מישהו ? אתה משעשע,זה הכל... לא מצאתה את החנון הנכון להפחיד מתוקי...מצטער לאכזב אותך....אנא אל תפרוץ בבכי עכשיו ! קח את זה כמו גבר,או לפחות תעמיד פנים שאתה גבר...תתאמץ קצת אולי תצליח... מת עלייך נשמה ! ! ! [ודרך אגב,שכונת היוקרה שגדלתי בה מוכרת לעוד אדם אחד כאן בפורום...אני בטוח שהוא כן השתין במכנסיים כשקרא את האיומים שלך עלי...השתין מצחוק קרקר,תשאל אותו חמודי איפה גדלתי....] חג שמח לכולם

אתה גיבור מאחורי המיקלדת

ללא זהות . כותב כזו כמות של שטיות . כזה גועל איך יכול בן תרבות ליכתוב . תיראה מימה פתחתה ריב . אל זה שחזרתי לפורום . אים לא הייתי עונה לי . לא הייה ניפתח כול השירשור הזה .

איל512

New member
אמממ.. בא לכם?

שמעו.. חג.... חלאס.... סולחההה חחחח תפסיקו את הריב!!!! זה סתם יגמר ברע

ראיתי בכרטיס האישי שאתה

בן 43 . וכותב כזו כמות של שטיות . מסכנה המישפחה שלך . וילדך . בימקום שתקדיש להם זמן אתה כול הזמן מחרבש בפורום אני רק בערב . כול היום אני עובד . בושה וחרפה לך . אני את ילדי חיתנתי . אז יש לי זמן פנוי

TAINTED SAINT

New member
קרקר נשמה מעונה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מה אתה רוצה ממני באמת
חיבה
הבנה
השתתפות בצער
מוכן לספר לי מה מעיק עלייך באמת
רואים בתמונות שלך שאף פעם לא הייתה אדם מאושר...עכשיו אני הכתובת
אין לכם שרותי רווחה בחיפה
אין לכם קוי חרום לאנשים במצוקה נפשית כמו זאת שאתה נתון בה כיום
חשבתי שאתם עיר מפותחת קרקר,הייתה לי אפילו דודה שגרה בחיפה עד שהלכה לעולם שכולו דודות עם כנפיים...עיר יפה חיפה...הייתי אצלכם לביקור בקיץ האחרון...חבל שלא הכרנו כבר אז קרקר
הייתי מביא לך קצת כנאפה מ"ג'עפר" מהעיר העתיקה [שם בכיס הקטן את שלכם בואדי ניסנאס...],קצת עראק טוב מראמללה,קצת פרוזאק...רק טוב היה עושה לך
אני מנסה לא לרדת איתך לפסים אישיים מדי יקירי,אל תאלץ אותי...אני שמח שחתנתה את ילדיך,באמת
,קצת באיחור אבל מכל ה
באמת אני שמח בשמחתך...אבל למה זה אמור לעניין אותי
הזמנתה אותי לחתונות שלהם ובאתי בלי להביא
והעובדה שאתה עובד מעניינת אותי עוד פחות...אכפת לי באמת מתי יש לך זמן פנוי
שמוק-תפנים כבר-אתה באמת לא מעניין אף אחד
ואותי בטח שהכי פחות
אתה לא קולט כמה אתה פאטתי
אתה עוד תתפגר לנו כאן משבץ או מהתקף לב שתגרום לעצמך
אתה בן 60 קרקר,תתחיל להתנהג בהתאם לגיל שלך...הגיע הזמן.יופי,עכשיו כולנו יודעים שכולנו על "קצה ה---" שלך כפי שטרחתה להבהיר לנו,אני מקווה רק שאנחנו לא כבדים מדי והוא לא ישבר לך בגלל משקלנו המשותף
תזכור דבר אחד,שלא תאמר שלא הזהרתי אותך-אם אתה מתפגר לנו מהתקף
או שבץ מוחי אנחנו לא נבוא להלוויה שלך-רחוק לנו...
,לך עכשיו תשתה כוס מים,קח שני ואליום ולך לישון,רק טוב יעשה לך,תאמין לי.... [תגיד-הקרינה שספגתה בעבודה כל השנים גרמה לזה
או שנולדתה ככה
] TAINTED SAINT

מישהוא כתב כאן שצפע היכיש אותך

לכן יש בך כול כך רעל . ראיתי הרבה מחלקות בפורומים אחרים . אבל לרמה של רעל שאתה שופך לא ניתקלתי . אולי זה באמת מהשפעת הרעל שפגע במוח שלך . כזה מוח מאוות שיש לך . בכתיבה . לא ניתקלתי אפילו בלקוחות שלי שלא היו מרוצים מהשרות . מקסימום פנו לבית מישפט . ודיברו יפה . והשופט פסק מי צודק במחלוקת

ואים זה נכון . שצפע היכיש אותך

לא הייתי מוכן להיתחלף איתך עים כול מה שכתבתה עלי כמה אני מיסכן . כי בטח עברתה הרבה יסורים בטיפול . ואני מכסימום כותב שטיות וחושב שאני חכם ונישאר טיפש . אבל אתה נישאר עים כאבי התופת . ואולי זה גם פגע לך המוח בחשיבה . קם בשעה 4 בבוקר ליכתוב בפורום . כניראה שיש לך בעיות שיינה מהרעל . אבל בכול זאת נאחל לך רפואה שלמה . והחלמה מהירה . וחג שמחת של המימונה בי מהטכנאי קרמר

TAINTED SAINT

New member
קאקר יקר שלי../images/Emo91.gif../images/Emo101.gif../images/Emo206.gif

אתה לא רק מטומטם בצורה בלתי רגילה,אתה גם חלאה סוג א'-א' אם אתה מסוגל להנות מכך שאדם אחר סובל
אל תדאג,ההכשה הזאת איננה הראשונה,ולצערי כנראה גם לא האחרונה שאעבור בחיי,ואני מחלים בצורה נהדרת,מצטער לאכזב אותך,אבל אין לי כבר שום כאבים
.אם הייתה פחות מטומטם,הייתה שם לב שלא קמתי לכתוב לך בארבע בבוקר כפי שאתה מנסה להחמיא כעת לעצמך,לא ישנתי כל הלילה,מה לעשות,אך יש לי חברים,[יש לך דבר כזה
,היו לך פעם
],ואתמול לאחר ארוחת החג עם משפחותיהם,הם קפצו אלי לבקר,ונשארנו עד הבוקר יחד,מזמן לזמן גם עניתי על הודעות בפורום....תבדוק ותראה לבד שהתגובות שלי נכתבו לאורך כל הלילה.....מצטער לאכזב אותך שוב,אבל אתה באמת לא מספיק חשוב על מנת שאקום לענות לך בשעה כל שהיא
.אתה לא תשמח לשמוע מה הם חושבים עלייך,אבל נהננו מטפשותך התהומית,אני עדיין לא יכול לשתות אלכוהול בגלל ההכשה,אבל השילוב של וודקה סמירנוף+יעקב הקאקר היה כה טוב שהם אפילו חשבו להכנס לרכבים ולנסוע אלייך לארוחת בוקר משותפת
הם פשוט נדלקו עלייך בצורה לא נורמאלית קאקר
בכינו כאן מצחוק בגללך
אתה אולי
,אבל אתה גם
ליגה א'
לגבי הרעלים שבי-תאמין לי שאני יותר ארסי מצפע,אל תגרום לי להראות לך עד כמה,לא תהנה ממה שהכשה שלי גורמת...אין לה
. בכל מקרה,תודה על האיחולים להחלמה-אנחנו עוד נתחיל לחבב האחד את השני בסוף...מה יהיה
וחג מימונה שמח גם לך
TAINTED SAINT

תיזהר שרק לא יקרה לך

כמו שקרה לקוסם הודי , בהודו. שההכשה האחורונה . העבירה אותו לשמים למקום שכלו טוב . מין העיתונות קראתי . אתה כותב שזו לא ההכשה האחרונה בטח . אני לא נהנה שאתה סובל . רק כתבתי שאולי הארס שניכנס לגופך גרם לך ליכתוב כול כך הרבה דברי בלע , על אדם שאתה לא מכיר . והפשע היחיד שעשה כתב כמה מילים בפורום . ומיד כתבתה לו, לך מיפו צא מהפורום . למה ? מה זה היפריע לך .? מעניין תיקרא לא מעניין תן גז הלאה . לא סתם נחרב בית המיקדש ביגלל אנשים כמוך . שלא יודעים לפרגן לאחרים .( הסיפור הידוע קמצי בקמצי מין הגמרה) שבוע טוב מהטכנאי קרמר

תקשיב נבלה סרוחה ! ! !

בגללו נחרב בית המקדש ? ! חתיכת מפגר ואהבל שכמוך ! ! ! אתה עוררת חשד עם היציאות המפגרות שלך ועם ההצגות הילדותיות שלך אצל החברים פה כבר מיזמן-אני מיתוך סקרנות עברתי על ההודעות שלך בדפים של הפורום וההצגות המיסכנות שלך מההתחלה לא שיכנעו את האנשים ! אתה בימקום לישר קו היתחלתה להיתפרע כמו מפגר ולקלל ! רק שלא כמו מפגר-אתה באמת מפגר בזה שאתה ממשיך ולא יודע מתי לבקש סליחה ולהיסתלק לעסקים המפופקים שלך ! הפשע היחיד שלך זה שכתבתה כמה מילים בפורום ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ככה אתה קורא לזה ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היתלכלכתה עליו חופשי והעלבתה אותו ואחרים בלי חשבון-כתבתה רק אתמול שכולם פה ..... מה אתה מיתמם עכשיו ???!!!! ומה אתה קורא לילדה בת 15 שאתה לא מכיר "מותק"?????????.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתה סוטה עד כדי כך שאתה מנסה להתחיל עם ילדות בפורומים????!!!!!!! הבנתי מימה שאתה כותב על עצמך שאתה מיסתובב בכל הארץ עים המכונית שלך "לעשות עסקים"-מה העסקים האלה באמת????????? לפגוש ילדות שאתה מתחיל איתן בפורומים????????? ומה הקטע שלך לנופף חתיכות עיתונים???????? למה במה יש לך להיתפאר??? בזה שהייתה ונישארתה פושע ?!!!!!!!!!!! מה אתה מראה לנו מה עשיתה ב1982 ? הקדוש ניסה לירמוז לך משהו בעדינות שאתה מרוב טיפשות וגאווה אפילו לא הבנתה !!!! בזמן שאתה היתעסקתה בפלילים הבנאדם נילחם במלחמת לבנון-כמה אתה טיפש לא להבין מה שאתה קורא !!!!!! קח מימני עצה-תיתנצל ותתחפף מיפה-לא רוצים אותך פה ואתה נישאר בכוח-אתה חולה ודפוק ! תחפש לך מקומות שיקבלו חולרות כמוך-כאלו שנהנים לספר איך עשו עסקים וצחקו כל הדרך לבנק בזמן שמיטב הבחורים שלנו שפכו את דמם במילחמה וראו איך חבריהם לנשק נהרגים !!! אני היתגיסתי אחרי הקדוש-אבל זכיתי לחוויה הלבנונית שלי-ולפי העיתונים שלך אתה באותה תקופה הימשכתה לעסוק בפלילים ! גבר-גבר אתה ! וליפני שאתה מספר לאנשים כמה אתה אוכל אותם לארוחת בוקר - תיזהר שהם לא יאכלו אותך בלי מלח-אל תאיים על בניאדם שאתה לא מכיר-ולא יהיה לך על מה ליבכות אחר-כך.... ותגיד תודה על זה שהבנאדם עכשיו מחלים ולא לוקח אותך ברצינות-אתה מטומטם לגמרי אים לא הבנתה במי אתה מיתגרה !!!!

אני קיבלתי כבר איומים יותר גרועים

לא מפחיד . כאשר אתה הייתה בתכינון . בשנת 64 אני הייתי בחיל הים וחברי טבעו על המשחת אילת שהיטבעו המיצרים . משהוא בשנת 66 -67 . מזל שאני לא עליתי אז על המשחתת אילת . כך שכול אחד נתן את חלקו למדינה . מי שפתח שפתח במילחמה זה הייה האדון . יהודי לא מגרש יהודי . כך זעקו הכותרות . הוא גירש אותי כאילו הפורום שלו ומישם היתחיל כול הפוגרום . בקשר להכשה . כתבתי לו שיהייה בריא והחלמה מהירה . אף על פי שכתב על ההלווייה שלי . ומה אתה מערבב . את המילה מותק שכתבתי לילדה . אין לך מה ליכתוב אז ניפסתה בזה מתחיל עים בנות בארץ . מה היצעתי לה מעשה מגונה ? לא רציני כתבתה . אין לי כוח להמשיך את המחלוקת . מחר מתחיל שבוע עבודה חדש . אים הקדוש לא הייה מגיב ולא מגרש . יכול להיות שזה הייה המישפט היחידי שהייתי כותב . כי מיזמן לא כתבתי כאן . גם מילחמת העולם הראשונה היתחילה מאי הבנה .

בנוסף לכל אתה גם...

סכסכן וזורה מדון מחורבן ! מה קשור יהודי לא מגרש יהודי למה שאתה מחנטרש פה ???!!!! נכון שהקדוש ואני לא שותפים לאותן ההשקפות והתפישות הפוליטיות-מה ניסיתה לקבל עכשיו? סימפאטיה ? אתה מעז להשוות את עצמך לאנשים שעקרו אותם מהבתים שלהם והרסו להם עמל חיים שלמים ? תגיד-אתה חולה נפש לעשות השוואות כאלו ???!!!! ויש לך זיכרון מאוד מאוד סלקטיבי-אתה ניסיתה לגרש מיפה את הקדוש בעבר וכל החברים בפורום העיפו אותך לאלף אלפי עזעזל !!! תיקרא לבד אם שכחתה ! מה אתה מנסה לשנות את ההיסטוריה ? אתה סתם עבריין ושקרן עלוב-אני לא קונה בקלות את הסיפור שלך על חיל הים-בהודעה הבאה שלך עוד תיכתוב שניפצעתה באנטבה !!! הקדוש לא כתב לך על ההלוויה שלך לרעה-אתה לא יודע-אבל אתמול בלילה הוא שלח הודעות לחברים פה וגם דיבר עם כמה בטלפון וביקש אישית מאיתנו לא להיכנס בך-הוא מרחם עלייך מפאת גילך-לא ראיתה שחוץ ממנו אף אחד לא הגיב להודעות המטומטמות שלך? זה לא מיתוך רחמים עליך-זה ביגלל הבקשה שלו-אם לא הבנתה אז אני יסביר לך-הוא כתב לך שלא תיתעצבן ותמות לו חס ושלום-הוא לא רוצה אותך מת מהתקף לב-לדעתי הוא עשה טעות לרחם עלייך-אתה יודע מה כתוב על מי שמרחם על רשעים... נכון שהייתי בתיכנון כשהייתה חייל- חבל שלא הייתה על המשחתת אילת בהפלגה שהיזכרתה-המיצרים היו רואים אותך על הסיפון והיו משתינים במיכנסיים מיפחד-על המקום היו מניפים דגל לבן וניכנעים !!!!! יהודי כן מגרש יהודי אם היהודי הוא נבל ופושע ! העובדה שאתה יהודי לא הופכת אותך בהכרח לאדם טוב או לאדם ראוי-מעשיו של אדם קובעים מיהו-ומעשייך העידו על מי ומה אתה..... אתה לא שווה יותר היתיחסות ממני.

אחי יכול להיות שאתה צודק

אני יליד 47 היתגיסתי ב64 מחזור מאי הייתי בחיל הים . לא ניפצעתי חברי טבעו . לא הייתי אז על המשחתת . חברי משה לוי מטירת הכרמל נימשא מהמים . הופיע כמה פעמים בטלויזיה בתור ניצול . רוב חברי הפורום לוקחים קשה את הכתוב בפורום . אחי החיים קשים כול מישפחה יש לה את הבעיות שלה . הפורום זה להעביר את הזמן . הקדוש הוכש על ידי צפע לא קל לו . לי יש ילדה עים מחלת נפילה עים פיגור שכלי בגיל 27 . יש אלמנות מהמילחמה האחרונה . תאונות דרכים לא חסר . אילו צרות רצניות . הפורום זה סתם בידור להעביר את הזמן שלי ושל אחרים . לכן לא לקחת קשה את הכתוב . אני לא כותב על ביטחון המדינה . או נגד דעות או בעד . ולא מתיף נגד אף אחד . כותב על אמונות טפלות זה הכול ואתם הגולשים עשיתם מיזה סערה כאילו פגעתי בקודש הקודשים שלכם . אני הירגשתי מושפל . כאשר הקדוש צייר 3 מטוסים סימן עוף מיפו . לא יפה לגרש מיפורום . מעט כבוד . לא ניבלתי את הפה כתבתי שמי שמשתין על גלגל של רכב יהייה לו פנצ'ר זה הכול . ומיכאן היתחיל כול הר השלג להידרדר שיההי לכולם מימנה נהדרת ושבוע טוב בי

צרות : אכשו הראו בערוץ 2

חייל שהיתלונן על כאבי ראש לא טופל כראוי היתמוטט ונימצא בתור צמח בטיפול נימרץ בבית חולים . אילו צרות שכתבתי למעלה וכואב הלב ליראות דבר כזה בטלויזיה . ואתם מישתוללים בכול הכוח בי . על שטיות שכתבתי כאן בפורום . ומקללים בלי סוף אותי . לא נורא יש לי עור של פיל כמו שכתבתי פעם בי

SINFULLY SEXY

New member
כדאי שאלברט יתפלל בישבילך ../images/Emo57.gif

אתה באמת לא מבין
לא מחפשים שתשתף אותנו בחוויות שלך- אומרים לך בכל דרך שיצאתה לנו מיכל החורים ואתה עדיין נואש להישאר כאן
קרמר-מה הקטע שלך
אתה לא מבין שלא סובלים אותך פה
אתה מנסה בכוח להישאר במקום שכבר סילק אותך פעם אחת בבושת פנים-אתה לא מתאים לנו-מה כל כך קשה לך להבין
אין לך טיפה כבוד עצמי
ככה מיתנהג גבר
שיהיו לך ולמשפחה שלך חיים טובים ומלאי בריאות וטיסות ועסקים-רק תעשה טובה וטוס מיפה כבר
מיצטערת קדוש-היבטחתי אתמול-אבל הקרצייה ממש מבקש את זה לעצמו-ניסיתי ליהיות עדינה-אם הוא חוזר הלך עליו ממני ומאוסנת-המפגר פרסם את הטלפון שלו....הוא גם בספר טלפונים...יטריד פה-נטריד איפה שאנחנו נחליט... חג מימונה שמח ורפואה שלמה קדוש

למעלה