בוקרררררררררררררררררררררררר

בוקרל'ה [../images/Emo12.gif] ../images/Emo186.gif

לא הלכתי לביה"ס אני לא מרגישה כל כך טוב
היום ב4 אני הולכת למחויבות אישית... אביחי
בהצלחה היום, נקווה שיצא מזה משהוו
טל ועדי יפות שליי
שמחה שנהנתם התגעגעתי מלאןןן

TOUSH

New member
גם אני לא הלכתי../images/Emo13.gif

אני צריכה ללכת לרופא ב 16:20 אין כוח

זיוו2

New member
גמאני לא הלכתי היום ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

גם היום וגם אתמול וגם ביום שישי

צהריייייייייים../images/Emo110.gif

המממממ שעה ראשונה היה אנגלית
הגשנו תעבודות
היה 1. בוק ריפורט ו2. עוד משהו שהתחלנו לפני חודש בערך.. [שנאבד לי והתחלתייי מהתחלה הכל ל-ב-ד] היא התעצבנה שאת העבודהה שנייה עשו 5 אנשים יחד
[אבל באמת כולם עזרו..] ושעה שנייה ושלישית לא היה מתמטיקה.. ורבביעייית היה ערבית הבוחןןן.. ובסוף בגלל שחצי לא התכוננו היא בחנה על הלוח את מי שהתכונן.. ומי נבחרה ראשונה?! אני
היא בקשה ממני לרשום 3 מילים
וכתבתי אותן טוב רק בטעות במילה אחת חיברתי אות שלא מתחברת.. אבל היא אמרה שזה היה מצויין
ושאלתי אותה כמה והיא אמרה 100:p אולי זה יעזור להקפיץ תציון קצת למה שהוא היה קודם.. אעעע ושני יש לנו שוב בוחן אבל באמת בכתב.. כאילו הכתבה.. וכלל השאר היה לא מעניין ממש.. היומולדת שלי בעוד 6 ימים
הזמן טס... קפפפוא.. יומטווב

חעחעחעחע גמאת מאלה שיוצאות

ראשונות בסדר ה"אקראי" של המורההה
אני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לכם מושגגג כמה אני אקראיייתתת
אני מקובלת אצל המורות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המורה אומרת אני אבחר עכשיו ילדה באקראי.. וכל הבנות מתלחששות שזו תהיה אני ואז המורה : "הדס"

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

לא תמיייד
היא תמיד בוחרת ועד עכשיו היא לא בחרה אותייי
רק עעככככשיו!! אבל במקצועות האחרים זה תמיד אניי זה הכי מעצבן שישש.. כאילו מה אין עוד ילדיםם?!

זיוו2

New member
חחחח גמאני מאלה ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

וגם תמיד מחלקים תמבחן שלי ראשונה

ראשונהההההההה?../images/Emo110.gif

אני ת-מ-י-ד אבל ת-מ-י-ד אהיה אחרונהההההההההה! אפילווו פעם אחתתת לא הייתי ראשונה שחיקלו מבחנים.. טוב אולי אחת
אבל תמיד הייתי בחצי השני או 2 לפני אחרונה או אחרונה לגמריי זה כזהה מעצבןןן

צהריים קריםםםםםםם...

איזה קפואאאאאאאאאאאא.. שעתיים ראשונות היה מדעים והחלפנו קבוצות כאילו במורות היה סבבה עכשיו אנחנו לומדים רבייה.. שעה שלישית היה אנגלית והיא אמרה חומר למבחן וקיבלתי 84 בבוקריפורט והיא אמרה שזה מעולההה.. שעה רביעית היה לשון והראתי לה שהכנתי שיעורים ואז בדקו והמורה באה רבע שעה לפני סוף השיעור המחנכת ואמרה שצובעים ת'כיתה לצבע קרם כזה אז סידרנו טיפה... אח"כ שעה אחרונה היה סרט על השואה.. ושיצאנו היה מלאאאא גשם והנהג ה** **** לא בא בזמן ואני קופאת כולי רטובהה משוו פחדדדד וקרר ליי ועד שהוא באא..אח"כ הלכתי ברגל מהתחנה לבית שזה קצת מרחק והיום השגנו את הטלפון של לירז צ'רכי מהאלופה אבל בבית של ההורים אז התקשרתי ודיברתי עם אמא שלה היא צרפתייה חמודההה והיא אמרה שהיא תמסור לה ממני מה שאמרתי לה ואז אמרתי לה ביי ותודה אז היא אמרה ביי מותק הקיצר סגרתי וקפצתי וצעקתי ישששש ואז אישה אחת שניקתה ת'רחוב עושה מה את משוגעתתת יא'משוגעתת אחתת ששששש ואז לא התייחסתי אלייה וההיא ממשיכה לדבר לעצמה.. הגעתי וזה והדלקתי דוד אני קופאתת אני נכנסת להתקלחחח... היום אני לומדת לבוחן מחר אחרי שילדה אחת תביא לי מה שכתבו בשיעור ובינתיים נעשה שיעורים וזהה... ובלשון קיבלתי 100..ואנגלית 84 אמרתי.. שיהיה יום מקסיםםם לכולםם.. גררררררר קררר... הדסי וזיווש תרגישו טוב מתוקות.. הילה דברי איתי באייסי.. ישש טלוש ועדי חזרוו אי ידבר איתכןן במסןן שמחה שנהנתן..=] ודרך אגבבב איזה כיפפ יש הופעה של שירי אצלנו ביום העצמאות..=]

חזרתיייייייייייייייייייייייייי../images/Emo13.gif

יוווו אתמול שישנו אצל חברה שלי וגם במסעדה היה ממש מצחיקקקק!!!! יווו היום בבצפר קיבלתי הרשמה בגלל שדיברתי כמה פעמים ועכשיו ירדו לי הסיכויים של התעודת הצטיינותתת..... כמה שהמורה הזאת מפגרת עכשיו יהיה כתוב לי בתעודה הפרעהה!! לא פייררר..... יווו ואחרי שהיא הביאה לי את ההרשמה דירתי עם חברה שלי ואז אני שומעתת "צאי החוצה עכשיווווווווווווווווווו!!!!!!!"" ואני פתאום מסתכלת וקולטת שהיא מדברת אליי התפוצצתי מצחוקק חחח אבל לא יצאתי מה אני מפגרת? יווווו והמנהלת והמורה שלי אביאו לי לפנח ילדיםם מהמצלמה הניסתרת /של הצבפר כי ילדים ניכנסו לכתה שלנו וגנבו לילדים מלא דבריםם.. יש להם מזל שהם לא גנבו ליי... בקיצור עזרתי להם להגיד מי הילדים מהבצפרר!

למעלה