בהצצצלחה
T TOUSH New member 27/4/06 #76 הדסי..אולי חופש../images/Emo4.gif אני מעדיפה להיות בריאה וללכת לבצפר..מאשר לשבת בבית סובלת מכאבי ראש שאני אפילו במילים לא יכולה לתאר לך...מבינה בובי שלי
הדסי..אולי חופש../images/Emo4.gif אני מעדיפה להיות בריאה וללכת לבצפר..מאשר לשבת בבית סובלת מכאבי ראש שאני אפילו במילים לא יכולה לתאר לך...מבינה בובי שלי
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/4/06 #77 כעעעע../images/Emo3.gif גמלי יש כאבי ראשש../images/Emo3.gif הרופא אמר שאני צריכה לישון יותרר ולשתות יותר כי אני גם ישנה יזה 5-6 שעות בלילה וגם שותה איזה כוס או כוס וחצי ליום תרגישי טובבבבבבבבבב
כעעעע../images/Emo3.gif גמלי יש כאבי ראשש../images/Emo3.gif הרופא אמר שאני צריכה לישון יותרר ולשתות יותר כי אני גם ישנה יזה 5-6 שעות בלילה וגם שותה איזה כוס או כוס וחצי ליום תרגישי טובבבבבבבבבב
T TOUSH New member 27/4/06 #78 תודה בובי../images/Emo24.gif גם אני בקושי שותה בקושי אוכלת אני שוקלת 41 כן אני לא נורמלית אני יודעת...
תודה בובי../images/Emo24.gif גם אני בקושי שותה בקושי אוכלת אני שוקלת 41 כן אני לא נורמלית אני יודעת...
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/4/06 #80 ומה הגובה שלךךך יא מפחידהה../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif אני 43 ואתמול בכיתי בגלל זה כי פחדתייי בגלל שאמא רצתה לצלצל לרופאא (הפדופיל) ותמיד שאני באה אליו ונשקלת הוא מתחיל לצעוק עליי פעם הבאה שתעצבני ואתי נאי אשלח אותך אליו
ומה הגובה שלךךך יא מפחידהה../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif אני 43 ואתמול בכיתי בגלל זה כי פחדתייי בגלל שאמא רצתה לצלצל לרופאא (הפדופיל) ותמיד שאני באה אליו ונשקלת הוא מתחיל לצעוק עליי פעם הבאה שתעצבני ואתי נאי אשלח אותך אליו
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/4/06 #86 או ממיייייי גאד../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif אני ממש מרגישה שמנה לידכן [בטח אחרי מה שאביחי ויעל אמרו ]
או ממיייייי גאד../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif אני ממש מרגישה שמנה לידכן [בטח אחרי מה שאביחי ויעל אמרו ]
T TOUSH New member 27/4/06 #87 מאמי אני לא גאה במשקל שלי בכלל אני צריכה עכשיו לעלות לפחות 4 קילו..ואני לא מצליחה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/4/06 #89 את עכשיו תלכי לאכול מלאמלא../images/Emo110.gif תאכלי הכללללללללללללללללללללללל את צריכה לעלות 14 קילוו לאא?
את עכשיו תלכי לאכול מלאמלא../images/Emo110.gif תאכלי הכללללללללללללללללללללללל את צריכה לעלות 14 קילוו לאא?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/4/06 #93 אבלל את צכה לשקול 55../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif 10 פחותת.. אתתת הרבה מ10 פחותת
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/4/06 #95 אל תעשו פה ת'שיחה אתן מפחידות גמאות יי רעות בואי נעשה דיאטת השמנה ביחד תשאלי את מיכי אני תמדי חשבתי שאני בכלל לא רזה ואתמול הרופא התחיל להפחיד אותיי אז אני צ'ה להשמיןןן
אל תעשו פה ת'שיחה אתן מפחידות גמאות יי רעות בואי נעשה דיאטת השמנה ביחד תשאלי את מיכי אני תמדי חשבתי שאני בכלל לא רזה ואתמול הרופא התחיל להפחיד אותיי אז אני צ'ה להשמיןןן
T TOUSH New member 27/4/06 #101 אני מתכוונת ללכת לדיטאנית שתעישה לי דיאטת השמנה עם דברים שאני אוהבת...אבל אני רוצה להשמין רק 5 קילו לא יותר
אני מתכוונת ללכת לדיטאנית שתעישה לי דיאטת השמנה עם דברים שאני אוהבת...אבל אני רוצה להשמין רק 5 קילו לא יותר
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/4/06 #104 אני הייתי רוצה לרדת../images/Emo110.gif כי אני 1.53 ושוקלת 40 ואני צה להיות רזה..
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/4/06 #105 ../images/Emo46.gif מכותתת../images/Emo35.gif את צריכה לשקול 43 את לא מרזה ולא בטיחחחחחחחחחח
S shirki love agamush New member 28/4/06 #106 אני1.62 בערך ושוקלת 42 ככה..43.. צריכה לשמין אתם חושבים???יש לי הפרש של 20..