בוקרררררררררררררררררררררר

אייללוש

New member
הדס גמאת../images/Emo122.gif

אני חייבת להרזות-באמת אבל
אני דובה ואני מתעמלת ויהיה לי יותר קל ככה

זיוו2

New member
צהרייםם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

חזרתי מהבצפר ידעתי שיתבטל לי ספרות אמרתי לכם
היה לי מתמטיקה היהה קלל למדנו חומר קל.. והביאו לנו לוח מבחנים ויש לי מלאא
יש לי אודישנים לאיזה הפקה גדול שמרימים בבצפר שלנו לסוף שנה אני הולכת ניראלי להכל חח למשחק שירה וריקוד
אבל אני לא יודעת אם כדאי לי...וביטלו לי את המבחן בהיסטורייה מחר המורה כפרעלייה היא הסכימה לנו לדחות אותו כי ביקשנו
המשך יום נעים לכולםםםם

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שמחה בשבילך על הכל הכל הכללל ואמרתי לך שתהי סלבריטית וא לא אמרתיי

צהררייםםםםם

היינו אמורים עכשיו לחזורר אבל ביטלו לנו שעהה וסיימנו ללמוד כבר לפני שעה פשוט לילד מהכתה שלי יש בר מצווה וצלם באא לצלם את הכתהה לעשות קליפפ איזה מזה מצחיק השתגענווו חחחחחחח אבל ממשש

אייללוש

New member
טוב תודע אבל אני עוד מעט מתה אז זה

לא משנה....
אז שוב...
לפני שאני ימות רק רציתי לומר שאני אוהבת אותכם

הממ צהריים../images/Emo110.gif

אתמול הלכנו לקניון והיינו שם הרבה זמן.. משהגעתי לאבא שלי עד הלילה:] כאבו לי קצת הרגליים
נכנסנו לכל חנות בערך לחפש בגדים
לא רק בשבילי
בסוף יצאנו רק עם 1 חחחחחחח
ורשמתי בשרשור קישורים שתות פתחה.. שבדבר הזה שהיה בהיכל התרבות לשושנה אז מישי שאני מכירה היתה ויכלתי להכנס ולראות את אגם
ולא היהה לי מושג שהיא מופיעה.. היא רק אמרה אתמול.. גם אחותה ידעה רק אתמול.. כי אם היא היתה יודעת הייתי נכנסת
זאת לא הפעם הראשונה ולא השנייה ולא השלישית שזה קורה לייי
היום בבוקר באתי מאבא שלי לבצפר.. אז עברנו בשכונה של אבא שלי ומה אנחנו רואים?! [יותר נכון ומה אני רואה
] אתתת המשאית של כוכב נולד 4
ואני עושה תראווווווו זהה האוטו של כוכב נולד 4!! ואחותי מסתכלת עליי ומרימה גבה
רק אני התלהבתי מזה
איזה משאית חמודה
אח"כ עברנו שם שוב ורציתי לבדוק אם יש שם מישו אבל האוטו הזההה חנה שם ולא היה נהג אז כנראה שהנהג של המכונית גר בשכונה של אבא שלי
חחח זה היה מצחיק לראות
אבא שלי אמר שגם בשנה שעברה המשאיית הזאת עברה שם.. רק שהיה כוכב נולד 3.. אז כנראה זה אותו הנהגג
והמממ הביאו לי פתק היום שהאולימפיאדה היא ביום ראשון
במומולדת שלייי
ואנחנו יוצאים ב9 מהבצפר וחוזרים ב1.. לפחות אנלא אצטרך לראות פרצופים של מורים שלא רציתי לראות
הקטע שיש לי מבחן בלשון בשעתיים הראשונות.. והם רוצים שאני אעשה חצי מבחן עד ל9.. דיברתי עםם המנהלת שכבה שלנו.. אני אדבר ביום ראשון בבוקר עם הרכזת למתמטיקה ואני אגיד לה שקשה לי 2 מבחנים ביום ואולי ידחו לי
הלוואי
יומטוב לכולםם..

זיוו2

New member
מיכלושש../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

לא נורא אם אגם יהיו עוד הרבה פעמים מבטיחה
חחח מאגניבב עם האוטו הזה של כוכבב נולד
ובהצלחה באולימפיאדה מחזיקה לךך אצבעותתת

למעלה