בוקרררררררררררררררררררררר

היללי 2

New member
גמני בקושי שמה גומיות...

הייתי אמורה ממזמן להוריד אבל בקושי אני שמה גומיות כי זה מציק ומעצבן ואני גם שוחכת... השנים שלך ישרות עכשיו??

../images/Emo28.gifצהריים טובים../images/Emo42.gif

אני עדיין לא כ"כ מרגישה טוב מאתמול ועדיין צרודה|: יום מקסים לכולם ושבת שלום

היללי 2

New member
בוקררררר...

לפני כמה דקות קמתיי... שיר מאמי תרגישי טווובב... ומיכלי תהנייייי.... יום טוב לכולםם..

זיוו2

New member
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

עכשיו חזרתי מ הבצפר שעה ראשונה באתי המורה להבעה עם המרחות שלה התחילה לצעוקק עליי כי דיברתי ותמיד שהיא מדגימה משהו היא תמיד מדגימה עם השם שלי היא הדגימה איך כותבים מכתב ואז כתבה בברכה זיו מרציאנו או שהיא מדגימה לנו איך לרשום תשם במבחן אז היא רושמת זיו מרציאנו תמיד אני
אז היו לי שעתיים היסטורייה שהמורה יצאה בשעתיים האלה לטפל בבעיות כי משהו הלך מכות
ואז היה לי חינוךךך ומהה היההה
אני וחברה שלי רצינו לצאת לקנות שלוק אז חברה שלי אמרה מורה אככ יצאה לי העדשההה אז הלכתי איתץה ואז איזה ילדה גם רצתה לצאתת אז היא שיחקה אותה כאילו נפל לה הכיסא אז המורה עשה קחי קחיח את שתיהן והיא מזה נלחצה חחח ואז יצאנו והיו שם ילדים שהדליקו סיגריה ואז שרפו תבצפר קיצר הם שרפו את הבצפרר המנהלת כולה השתגעהה רצהה התחילה לצעוק תביאו מטףף חחח ואני ניקרעתת וחברה שלי הסתומה הזאת לא רוצה לחזור לכיתה והאזעקה עובדת והיה מלא מלא עשן וכולם נחנקוו כברר היה מזה מצחיק ככולי בריח עשן עכשיו אני חייבת לעוף להתקלחחח

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםם

היה יום מצחיק ביותר
המורה שלי לסורט החליטה לשגע אותי...יום שלישי יש לי טיול שנתי ל3 ימים לניצנה...ואני לא יודעת איזה מורים יהיו לנו בכיתה...אז היא עושה לי "רגע את בט'1? ואי...נדפקתםם" ואני כזה "מה?!??!? למה מי איתנו?!" שעה...שעההה ניסיתי להוציא את זה ממנה!!!! ובסוף היא בכלל לא ידעה
ואז היא שוב שיגעה אותי
אז אמרתי לה "ואי בחייאת אל תשגעי אותי" והמחנך שלי...הטמטום שלו זה משהו
היום המורה שלי שאני ממש אוהבת אותה החליטה לקפוץ עליי
הלכתי עם חברה ופתאום היא קפצה עליי ונתנה לי חיבוק
מה יש לאנשים בבצפר שלי?! זה בצפר של אנשים עם הפרעות
נשבעת לכם
אני כמובן לא שיככת כל כך אבל בסדר
אחר כך הייתה הפסקה אז אני וחברות שלי דיברנו על חיות..ועל זה שהורגים אותם בשביל שאנחנו נאכל אותם...אז אמרתי להם כמה שזה מגעיל להרוג חיות בשביל זה...והן התחילו לזיין לי את השכל שהאוכל הזה זה הישרדות וכל החרא הזה...מה הישרדות?! ראבק הורגים חיות בשביל שאנחנו לא נהיה רעבים זה לא קצת מוגזם?! לחיות זאת זכות גם אם מדובר בחיות!! זה שהם חיות זה לא אומר שמותר להרוג אותם! זה ממש מגעיל בעיני...
עדן תרגישי טוב
מייקל תהני בקניון
הדס...מה נשמע?

יעל 13

New member
מצוין../images/Emo13.gifאיזה משפחה עמה יש לייי

אחותי הסתומה הזאת...היא רצתה לקרוא לאמא שלי ויצא לה אבא...אז אחר כך היא אמרה "אמא.." ואבא שלי עושה לה "מה?" חחח איזה אידיוטט היא מזה שונאת חיבוקים
אז באתי אליה והיא מזה נבהלה חחחחחחחחחח היא סגרה את עצמה חחחחח היה מזה מצחיקק

יעל 13

New member
חחחחחח סתמי../images/Emo3.gif

אני באמת קורעת חהההההההההההההההההה חחחחחחחחח סתם
אני מלאת מרץ היום
עוד מעט יש השיר שלנווו ואז נוסעים לסבא וסבתא ואז רואים את בן דוד שלי
אולי אני אצלם אותו
אה ואבא שלי קבע לי הפלגה עם חבר שלו והוא יביא מלא חקות
אני לא יודעת אם אני אדוג...כי כמו שאמרתי זה מגעיל אותי שהורגים חיות...

למעלה