בוקרררררררררררררררררררררר

צהריים מצויינים!=]

צהריים מעולים..היה סבבה של יום.. אני עכשיו אלך לסדר ת'חדר שיילי ואז יותר מאוחר אכתוב על הימים שלא הייתיי.. הדסיי תדברי איתי שתחזרי מהרופא שיניים מותק.. שירו'ש תרגישי טוב מאמי.. מיכל תהני בקניון.. עדן תרגישי טוב.. זיווש והילה(היללי 2)אוהבתותכןןן דברו איתיי... ביי ובקרוב אני יכתוב רק יסדר ת'חדר..=]=]

חח...לי מסדרים כל שישי אבל..

היום סידרו רק ת'בגדים כי החדרר היה ממש מבולגןן..

יאיייייייייייייייי../images/Emo110.gif

הייתי בקניון והלכנו *במקרה
* לסקצ'רססס.. אחותי קנתה נעליים והעובדת שם אמרה שנחכה למוכררר שנשלם לוו.. אז בינץתיים ביקשנו ממנה פוסטרים של אגם
לקחתי כמה גלויות והיא הביאה לי 2 פוסטרים אותודבר מהעונה של הקיץץץ
ומזה שמחתיייי:p ואז המוכר בא ואבא שלי אמר לו שלקחנו לו פוסטריפ ורוקנו לו תאספקה:p ואז הוא זיהה אותי מהפעמיים הקודמות וחייך
והוא אמר שאין בעיה ואני יכולהה לקחת עוד.. והוא אמר זה מהעונה שעברה של הקיץ את יכולה לקחתת.. והוא הביאא לייי את הפוסטריםם שנשארוו לו מאזזז:| זה המוןןןןןןןן ומזה שמחתייייייייייי
אתם לא מתאריםםםם צילמתי כמה אני כבר אעלהה..:]]

צהרייםםםםםםםםםםם ../images/Emo24.gif

תודה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני עדיין צרודהה וזה פשוט סיוטט לא יכולתי לצעוק היוםםםםם
חשבתי שאני הולכת למותת נגיד אני יכולה לקרוא שעה למישהו ולא ישמעע זה בלתי ניסבללללללל!!! וואיי קניתי בסוטף ההפסקה שוקולטה ואז בדיוק המורה באה ולא התחלתי לשתות והתחלתי לרוץ לכתה ובכל המזדרון ילדים הלכו מכות עוד שנייה היו נתקעים ביי והמורה שנייה מאחוריי בקיצור ניכנסתי לכתה עם השוקו והיא התחילה לצרוחח עליייייי והיא הוצאיה אותייי איזה סתומההההההההההה היא צעקה עליייי צאי החוצהה ואת לא ניכנסת לכתה עדש שאת לא מסיימת את השוקוו... ובנתיים איזה ילד אחדד מטומטם מהשיכבה שלי באא ואומר ליי שיר תביאי שלוק שיר תביאי שלוקק שעה שיגע לי תמוחח היא בא לי להביא לו כפהה ולצעוק עליו אבל לא היה לי קוללל
מיכלושששש
מקנאה בךךךךךךךךךךךך!!!!! על הגלויות והפוסטרים הלוואי עליייייייייייייייייייייייייי ואם שכחתי עוד מישהוו סליחה כי לא הספקתי לעבור על כל ההודעותת

למעלה