בוקררררררררררררררררררר

זיוו2

New member
בוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

גם לנו יש טקס
ניראלי שלכולם יש... היום אני הולכת לבפר כבר איזה כיף לראות את כולםםםםם סוף סוףףף
אבל על הבוקררר יש לי אומנותת בעעעעע
עם המורהה הזאתת אופפפפ

אייללוש

New member
נכון גמלי-בטח לכולם...וכיף לךךךךך

אומנות
אניח רוצה יום שני שלישי זה היום הכי מגעיל בשבוע ולפחות יורידו שיעורים כי יש לנו גם הרצאה וזה

חלי 66

New member
בוקר טוב../images/Emo16.gif

היום יש טקסים ברוב אם בתי הספר טקסים ליום השואה והגבורה
נזכור את כולם

בוקרררררררררררר[../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif]

קמתי מהצפירההה
ואז חזרתי לישוןן
היום יום השואה.
לא נשכח ולא נסלח
המשך יום טוב [
] לכולם

חלי 66

New member
עכשיו חזרתי מבצפר../images/Emo10.gif

אוףףףףף כמה בכיתיי אוףף אני לא מסוגלת לעמוד בזההה אני כול רגע בוכהה והילדות המפגרות שישבו לידי מתות מצחוקקק ואני שואלת את עצמי איך אפשר לצחוק מדבר כזה או אפילו לא מזה איך אפשר לצחוק ביכלל

יקיר15

New member
צהריים ...

היום הייתה צריכה להיות לי שעת 0 ... ועשיתי שעון מעורר ושהוא צילצל כיביתי אותו והמשכתי לישון אין לי משוג מה עבר לי בראש באותו רגע הייתי בטוח שזה משהו אחרר... בקיצור בשעה רבע לשמונה ( אחרי שהייתי צריך להיות בביצפר בשעה 7 וחצי) אחותי מעירה אותי והייתי טבוח שישנתי רק 5 דקות אז התארגנתי בשיא הכיף והייתי בטוח שאני הולך לשעת 0 בזמן בקיצור אני מתסכל בפלאפון ואני רואה 7:50 חשבתי שאני לא רואה טוב אז התסכלתי שוב ואז גילתי שהתעוררתי מאוחררר
וגם לנו היה טקס היום אבל האמת שמאוד התאכזבתי אומנם ירדו לי דמעות והיה לי צמרמורת בכל הגוף - ההפקה הייתה עלובה לחלוטין משל שנה שעברה ואמורים לעלות ברמה ולא לרדת ... תאפורה לא משהו כל החלק הרשמי והמבל מוח מיותר לחלוטין ביצועי השירים בצורה לא יפה בקיצור ממש אבל ממש התאכזבתיי .... היום הייתי צריך להשתחרר בשעה 4 :( למזלי המורה שלנו שיחררה אותנו ונתנה לנו ללכת הבייתה איזה כיףף

שמחה בשבילך שהשתחררת../images/Emo3.gif

יש בתי ספר אחרים שלא משחררים (*אהמ*) וגמלי זה קורה כמעט כל בוקר שאני מכבה את השעון מעורר ואז קמה אחרי שעתיים

היללי 2

New member
צההררייםם../images/Emo10.gif

איזה יום עצוובב, תמיד שאני קמה בבוקר שמים לי רדיו גלגלצ שירים יפים וופצים והיום היה מלא שירים כ"כ דיכאונים... היה את השיר מי שמכיר..."האור והים רישרוש של המיםם...מעט השמיים..תפילת האדם..." וגם שיר של עפרה חזה ז"ל.. השיר אלוהיי.. דיכאוניי בטרוףף..ועוד כל מיני.. בבצפר היה טקס ואז שיחה עם ניצול שואה מפחיד מה שהוא סיפפרר...
הוא אמר שהוא היה מת מרעב לא היה לו כוחות והוא פילח פרורים של פסטה ממש טיפה משו כמו רבע חופן יד ורבע קפית ריבה שקיבל ולקח ספר ישן ועירבב לעיסה ואכל....
אאממללה עמדתי למווותת הוא אמר שאחרי כמה שעות היו לו כאבי בטן נוארייםםם....אמממאאא ומלא דברים הוא אמר עמדתי למוות... בצפירה בכיתי ירדו לי דמעותת..אממאא... יום כ"כ עצווב

למעלה