בוקררררררררררררררררררר

היללי 2

New member
כןן..הוא אמר ש..

הוא היה ספר כזה מלוכלך ובלויי.. אמממממממאא באותו רגע עמדתי למוות...

אמאל'ההההההההההה../images/Emo7.gif

איזה מסכניייםםם
מה הוא עוד סיפררררר? ד"א סבתא שלי סיפרה לי שילדה כלשהי פחדה מהם שהם היעו הביתה שלה אז היא נכנסה לתוך הסיר שהתבשלל ומתהההה

היללי 2

New member
איימללהה...

הוא עוד אמר שהיה בסוף ריצה שמי שלא רצ הסוסים דורחים עליו ומרביצים לו ואז הוא רץ 2 קילומטר בשעתיים משו כזה והוא רץ רצוףף אממללההה וגם אחריי שהוא עמד למות מרעב....וגם הוא רץ עם אחותו הגדולה ממנו בשנתים הוא היה אז בן 14 והם נפלו באיזה קטע וכלב משסע רץ אחירהם וכמעט נגס בהם עד שהוא לקח תנופה..אמאא וגם הוא ראה מלאא כלבים משסעים תינקות אמלה איזה זעועע..

זיוו2

New member
צהריים ../images/Emo20.gif

מקודם חזרתי מהבצפר... על הבוקר המורה ביקשה ממני להכין משהו לכיתה אז אני וחברה שלי לא היינו בשיעור אומנות
איזה כיף ואז הייתה הצפירה אני וחברה שלי נתנו ידיים והחזקנו חזק חזקק ובכיתיי קצתת וכל שנייה משהו מפגר ניקרע ואז הרבה ניקרעים בגלל שהוא נקרע ואז המורה אמרה כבר דאיי תחשבו שאנשים נרצחו! ואז איזה ילדה צחקה ומישהי אמרה לה דיי כבר!! והיא מזה בלאגןןן!! ואני וחברה שלי עמדנו ליד החלון ופתאום הכל נעצר כזה ראיתי כמו תמונה כזאתת זה היה ממש ממש מפחיד מזה בכיתי!! וראיתי גם מישהו ממשיך לסוע וומישהו ממשיך ללכתת..אחר כך היה לנו חינוך סתם דיברנו על השואה וזה ואז היה לנו טקס הוא היהה ממש על רמהה שרו טובב הייתה תפאורה יפה והוא ההיהה מרגשש ומפחיד קצתת אני בכיתי גם בטקססס.. אוייי אל תשאלווווווווווו ה"מאהב" הזה הביא לי מתנות חחחח הוא אמר שהוא יקנה לי גם בושם וטבעת הוא קנה לי שרשרת וצמיד הנה אני ישים פהה תמונות חחחחחח פשוט מפגר אמרתיי לוו די אריאל מה אתה רציני מה אתה מוציא עליי כסף והוא מפגר!!

זיוו2

New member
תראו את המתנותת...../images/Emo20.gif

אני לא מצליחה להעלות את הצמיד הקובץ גדול מידיי אז אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח

צהריםםםםםםם

עכשיוו חזרתי.. טוב היו לנו היום בבצפר טקס מזה יפהההה
! אחר כך בצפירה ב-10 (Zה הפסקה)אז אני וחברות שלי יצאו לרגע מהכיתה לראות איפה כולם וחברה שלי מכיתה אחרת יוצאת ומכייחת אליי ולחברות שלי ואני כזה מזחיקה לה חיוך וצחקנו.. פתאום התחילה הצפירה!! ואנחנו צחקנות שנייה לפני.. אבל הפסקנו והבנים שהיו בהמשך המזדרון הכי חראות הם הם צחקוו כל הצפירה
!!! זה היה מזהה לע נעייייים! טוב עפתי לאכול בה בעיי לעע נראה לי שאני היום יהיה כ"כ הרבהב בפורום כי אני הולכת.. ואתמול לעע יכולתי כי פוצצו אותנוו בשיעוירם סורי..

מי פיצץ בשיעורים?../images/Emo110.gif

ואגב היום דיברו עלייך בכתה שלנווו
בקטע שדיברו על פוליןן.. היה טקס ממש יפה! איך הבנווות שרו יפה..

אעעע יו../images/Emo110.gif

בטח היא נתנה לכם 10 שאלות ובכל שאלה יש א,ב,ג,ד,ה,ו... יום ראשון היא עושה לנו על כל מילה שלכם תקבלו עוווד שאלה.. והיא התחילהה לספור.. ועכשיו היא היתה בשאלה 2.. והיא כזה.. א.. ב.. ג.. ד.. ה.. ו.. ז.. ח.. ט.. ממש התחרפנהההה!!

למעלה