בוקררררררררררררררררררר

יעל 13

New member
פאקקקקקק!!!! איזה חרא צהריים!!!!!!!

המנהל הזה....אני פשוט שונאת אותו! הוא תמיד חייב לדפוק לי את החיים!!!!!!!!!! אני אכתוב בסביבות 5 למה...

צהריייייייייייייים../images/Emo110.gif

המורה שלנו למתמטיקה לא באה שזה אירוע נדיר.. אז חשבתי שאם היא לא באה כנראה שהיא *ממש* *ממש* חולה!! והיום אמרו לנו שהיא מאושפזת
פספסנו אתמול שעתיים ובראשון שעתיים.. ורק היום אמרו שהיא מאושפזת.. כמה שכיף שאין שיעור היא ממש ממש מסכנה.. ואמרו לנו מחר לא לבוא לשעת 0.. ומחר יש לנו 3 שעות מתמטיקה.. אז מתבטלות כולן כי מחר היא בטוח לא תהיה.. היא ממש מסכנה.. אבל היא דאגה שיהיו לנו תגבורים והם רוצים לעשות את זה בשישי [חרא!! אני לא באה בשישי...] והיא דאגה להעביר לנו מבחן.. אז היום הודיעו לנו באמצע היום שבשעתיים האחרונות יהיה מבחן במתמטיקה! זה מבחן לאולימפיאדת מתמטיקה.. ומי שעבר תשלב הראשון [עברתי..] עשה היום תשני.. היו 10 שאלות.. היה קשה.. השאלות הראשונות היו לי ממש קלות ושמחתי
אבל ה3 האחרונות הסתבכתי איתן וחירטטתי
שנה שעברה גם עברתי את השלב הראשון אבל את השני לא
מי שעובר תשני הולך לאולימפיאדההה.. מחר יהיו לנוו תוצאות.. נקווה לטוב
זה לא ציון לתעודה אבל עדיין חשוב לי:p כי אז אני אהיה בדיכאון שאני סתומה
וחילקו את העבודות באנגלית שהגשנוו אתמוללל!! והיא אמרה שהיא לא נתנה ציון.. רק good והיא אמרה שזה אומר בערך 80-85 וvery good שזה 90 וכמה.. וvery good+ כמעט מאה והיה עוד אחד משו פרפקט שזה מאה
וקיבלתי ורי גוד
ז"א 90 בערך
ומזה שמחתי:]] זה יעלה קצת את הציון.. הגיע הזמן
ובעבודה במורשת על המפלגות 95
הכל היה טוב רק 5 נקודות ירדו כי לא עשיתי ביבליוגרפיה
לא נוראאאאאאאאאא:] הטקס היום היה ממש יפה.. למרות שילדים עשו שטויות באמצע.. היה יפה לאללה.. ובצפירה אמרו להשאר בכתות כי הצפירה יוצאת בהפסקה
וכולם ברחו ונשארנו 3 בכתה והמורה.. אז בצפירה אני תמיד מתרגשת לפני.. יש לי כזה בוםבוםבום בקצב לא נורמלי בלב.. וחיכינו ממש עם שעון על השניות.. וראיתי שכבר 10 ודקה ולא התחיל! אז אמרתי "אולי הצפירה ב10 ו" ואז התחיל..
איזה חפירה... יומטווב..

זיוו2

New member
היה לי את זה ביסודי..../images/Emo20.gif

תמיד הייתי עוברת את זה..תאמת אני טובה במתמטיקה חחח לא סתם אני במצויינות שזה מעל הקבצה א'..והיה לנו מבחן הזנה אבל לא ששל אולימפיאדה וקיבלתי בו 80 ומשהו אבל זה טוב כולם נכשלו כמעט
ומיכלושש בהצלחהה מאמי

יאאא גמאצלכם יש את זה?!../images/Emo110.gif

חשבתי שרק הבצפר שלנו השתגעו.. גם אצלנו יש הקבצה א ומעליה יש עוד אחת! זה מטומטם
ביסודי היה לכם אולימפיאדה?
ושנה שעברה לא היה לכםם?
מוזררר
לי לא היה ביסודי רק שנה שעברה.. ומהזה מבחן הזנה?
ותודה

זיוו2

New member
רק ביסודי היה לנו..../images/Emo20.gif

השנה זה מין מבחן כזה שבודקים את הרמה זה לא לתעודה או משהו.... וזה מבחן דיי קשה שהרבה נכשלים בו ומי שנכשל יכול לרדת הקבצה... כיאלו עושים מיונים לשם בסוף שנה אפילו יכולים להוריד אותךך לא'.. ואיי מחר תעודות נקוהה שהמורה החדשה תביא לי גם 100 כי המורה שלנו הקודמת בהריון אז החליפו לנו מורה והיא לא הכי אוהבת אותי השנייה הביאה לי בשתיי התעודות 100 אבל זאת לא ממש אוהבת אותי נקווה לטובב בעזרת ה'!!

זיוו2

New member
כי לא קיבלנו לפני החופש...../images/Emo20.gif

אז אנחנו מקבלים מחר זה של רבע ג'

אעעעעעעעעעע../images/Emo110.gif

אתם מקבליםם כל רבע?:] זה כיףף לא? אנחנו פעמיים בשנה.. כאילו כל מחצית.. אבל בסוף הרבע הראשון ובסוף השלישי יש יום הורים עם הערכות וכאלה
בהצלחהההה:]]

למעלה