בוקררררררררררררררררררר

hila846

New member
כעע גם לי לא עובד../images/Emo3.gif

וזה מהממם
ולהדגים שלכם יש להם פרצוף מוזר
וגם נראה לי שדג אחד מת לכם תסתכלי בתמונה השנייה למטה הוא נראה מת

יעל 13

New member
חרא צהריים!!!!!!!!!

אני אספר מה קרה בכל היום... שעתיים ראשונות לא היו כי המורה הייתה בטקס... אחר כך היה לנו היסטוריה אז דיברנו על השואה... אחר כך אנגלית...היה מצחיק... אחר כך הינו בטקס...זוכרים שאמרתי שחברים שלי שרים ממש יפה?ושכל הזמן הייתי בחזרות שלהם? הם שרו מ=ד=ה=י=ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחר כך הלכתי אליהם והיה נחמד
אה ושנכנסו לאולם אני עושה למירי הרכזת שכבה שלנו "מירי תראי אני בלי עגיל סוף סוף!!!" הייתי מזה מאושרת
והיא מזה שמחה
אחר כך הייתה השעה השישית...ולא יודעת למה אבל היה לי מצב רוח...אז באתי למחנך שלי ואני צועקת לו "גיל!!!!!!!!!!!!!!!! אני שמחה!!!!!" אז הוא עושה לי "גם אני שמח" אמרתי לו "למה אתה שמח?" אז הוא אומר "כי את שמחה"
אחר כך היועצת (כפרעליהה!) חיפשה את חברה שלי...ולא מצאנו אותה אז אמרתי לה שתקרא לה במיקרופון...אז היא באה למזכירות והיא התחילה לצעוק על היועצת שלא תקרא לה כי היא נבהלה
אז אמרתי לה "טל יא מפגרת אני אמרתי לה שתקרא לך במיקרופון" אז היא עושה לי "יא זבל" ואז דפקתי ריצה כי היא רצה אחרי כדי להרביץ לי
אה וכל היום לא הייתי עם עגיל בגבה...ורציתי ללכת הביתה...אז שמתי את העגיל...והלכתי לשניה לסיגלית (היועצת)...אז המנהל המכוער הזקן הזה עושה לי "בואי הנה! מה יש לך בגבה?" אמרתי לו "כמו מה זה נראה לך?" אז הוא עושה "לכי תרשמי על פירסינג" אמרתי לו "טוב טוב" אז הוא נכנס איתי למזכירות והוא עושה למזכירה "איילת תרשמי אותה על פירסינג ותרשמי בצד שהיא לא משתתפת בפעיליות בצפר" אמרתי לו "מזה?!לא קצת נסחפת?!" אז הוא אמר "אל תתווכחי אפילו" אמרתי לו "לא רוצה!" והלכתי...והיו שם כמה מורות שראו את זה..אז אחר כך ישבתי על המדרגות עם חברה שלי...ודיבנרו וזה..ואז מירי וסיגלית באו...והן תמיד אומרות לי להוריד...ולא הייתי היום כל היום עם זה!! שמתי כי רציתי ללכת הביתה!! אז הן באו ומירי אמרה "יעל את יודעת שאנחנו אוהבות אותך ואת מנצלת את זה לרעה" אמרתי לה "מי מנצל?! רציתי ללכת הביתה אז שמתי! גם כדי ללכת הביתה אני צריכה לבקש אישור?!" אז הן אמרו שהם יטפלו בזה..ואז סיגלית עושה לי "יעל תסתכלי עליי" ולא יכולתי...אין פשוט לא יכולתי...לא יודעת למה...כבר לא נעים לי ממנה...כל פעם אני עושה צרות וכל פעם היא פותרת לי אותן..לא נעים כבר... הקיצר איכשהו הסתכלתי עליה והיא אמרה שלא לדאוג והיא תטפל בזה והוא סתם עצבני עכשיו...אז אחר כך הן הלכו אז אמרתי להן תודה אז מירי מסתכלת עליי, מחייכת ואומרת "מכשפה קטנה" חחח איזה חמודה היא
אחר כך המזכירה באה...ואשכרה היו לי דמעות בעיניים..לא יודעת למה...מזה רציתי לצאת לטיול השנתי ולהיות במסיבת סיום...אז המזכירה באה ושאלה אם אני רוצה כוס מים...ואמרתי לה שלא והיא הלכה...ואז הספרנית באה...והיא דתיה אז היא עושה לי "אלוהים שומר עלינו...יהיה טוב בעזרת השם" כן בטח יהיה טוב...אני כבר חודשים מחכה לטוב הזה!!!!! כוס אמא של המנהל הזה!!! הוא לא יכול לא לתת לי לצאת לטיול השנתי ולא להשתתף במסיבת סיום!!!! שילמתי...!!הוא רוצה שאני לא אצא?! שיחזיר
והוא לא יחזיר כי לבצפר כסף
איזה פאק!! כל יום אני מדברת עם חברות ועושה להן "ואי איזה כיף יהיה בטיול השנתי ובמסיבת סיום...!!!!!" בטח יהיה כיף...אני לא אהיה שם...
סעמק...ליום הזיכרון אני עושה את התפאורה...לטיול השנתי אני חייבת לצאת...זה טיול אחרון עם כולם...ואין מצב שהוא יגיד לי לא לנסוע! ובמסיבת סיום הוא לא יכול להגיד לי לא להשתתף כי אני שם כבר כמה שנים קורעת ת'תחת על הבצפר המזדיין הזה אז אין מצב שאיזה מנהל זקן וגמד יבוא ויגיד לי לא להשתתף!!!!! ואם הוא יתן לי לצאת לטיול השנתי זה בטח יהיה רק עם הורה מלווה...כי מי שעושה בעיות יוצא רק עם הורה...זין...למה מה קרה? אני אגיד לאמא של לבוא שיראה אותה ואיך שנעלה לאוטובוס היא תלך הביתה
הוא איים עליי שהוא ישעה אותי
כוס אמא שלו! ביום שישי זרקו עליו פח והוא לא עשה כלום לאותו ילד אז על חור מסכן שיש לי בגוף ולא אצלו בגוף הוא מאיים להשעות?! מה קרה?! כואב לו על החור?! זה אצלי בגוף לא אצלו!!!!!!!!!! אחר כך איזה ילדה אחת מח' באה ועושה לי "ראית את אסף?" אמרתי לה "אמן הוא בקבר!" אז היא עושה לי "למה הוא נחמד!" אז אמרתי לה "בטח נחמד...תגיעי לכיתה ט' הוא יהרוס לך החיים!" ואז הוא צעק עליה היא עושה לי "צודקת!!" בנאדם פשוט זבל...
אוהב להרוס לאנשים את הכיף היחיד שנשאר להם בשנה הזאת...

זיוו2

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

לא נורא יעלושש הכל יהיההה בסוףף פסדרר מקווה בשבילךך
ומה אתם נ רשמים על פירסינגג???
אצלנו יש רק על איחור הפרעה או חולצת בצפר...

קראתי הכל../images/Emo13.gif

הוא נאצייייייייייייייייייי
היית צריכה להגיד לו שלא יזדהה כל כך עם יום השואהה.. שאין צורך.. איזה רע הואאא...

hila846

New member
חחחח

את בטח בסוף תצאי אל תדאגי
וגם תשתתפי במסיבה עד אז הוא כבר ישכח את זה
ובאמת מזתאומרת נרשמים על פירסינג
והדסס
הוא לא נאצי הוא רשע אסור להגיד נאצי

חיחחחחח גם אצלנו נירשמים על פירסינג

אצלנו נירשמים על הכללל על פירסינג אם אין תילבושת בצפר אם מאחריםם ואם שמים תבעי מילחמה בשערר חחחח ככה המורות קוראות לזהה בקיצור זה כל הצבעים חוץ מדבש ואדום נגיד סגול וכאלהה רושמים על זהה וגם עגילים מותר רק באוזניים!!

יעל 13

New member
מי שיש לו פירסינג רושמים אותו..כי

אסור אצלנו בבצפר...מותר שיהיה חור אבל בלי העגיל... מנהל מטומטם...

זיוו2

New member
יאללה נשמותיי..../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

אני עפתי לחברה ללמוד למבחןן בהיסטורייה שיש לי יום שישי אוהבתותכםם המוןןןןן ביוששש

למעלה