בוקררררררררררררררררררר

hila846

New member
ווקשהה../images/Emo25.gif

ואיי הבטן שלי עדיין תפוסה מיום ראשון וכל דבר שאני עושה זה כואב תופת אני עושה אפצ'י זה כואב אני לא יכולה לצחוק מרוב שזה כואב ובגלל שאני לא יכולה לצחוק אז אני נקרעת עוד יותר
ואני גם רוצה ללכת היום עוד פעם אני מקווה שאני אוכל

וואי ניא מרגישה את ההרגשה ו........

תלכיייייייייייייייייייייייייי ממש חשוב שתלכי עכשיו.. כי רק פעילות גופנית משחררת את השריר התפוס.. אם תלכי השרירים שלך ירפו.., ולא יהיו תוסיםם סמכי עליי
אני פעמיים בשבוע שעתיים כל פעם באימוןן

hila846

New member
../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני פותחת ת'פח ומה אני רואה
ת'דג המת בתוך שקית
איכססססס

צהריים!=]

צהריים טובים.. הגעתי לבצפר בבוקר ואז הייתה שעה של ספרות שידברנו על השואה קצת ואז קראנו סיפור..שקשור גם.. שעה שנייה היה הטקס היה מרגשש..והיה יפה הם רקדנו כזה יפהה אבל בשירים עצובים ולאטט...ואז מסכנה הייתה ילדה שזה היה בבוקר כאילו ב-9 ועשרים והיא התחילה לשיר ויצא לה קול לא טובב מסכנה והיו 2 בנות מקדימה שצחקו עלייה והיא שמעה והיא נעלבה והתביישה ושהיא סיימה היא בכתה מאחורי הקלעים ככה אמרו לנו..ואני וחברה שלי הייתה התאומה שלה וחברה שלה לפנינו והחברה ההיא מסתכלת ומחייכת אליי אז חייכתי אלייה טיפה ואז החזקתי את עצמיי הכיי חזקק כדי לא להתפוצץץ מצחוקקק..כי כשאני מחייכת אח"כ תמידד אני צוחקת..והחזקתי את עצמי ואז חיכינו לצפירה כמה דקות כל השכבה ואז פתאום שמעו ועמדנו ופתאום לא שמעו והמשכנו לעמודד ובסוףף כולם אמרו שעמדנו בסוףף כזה ואחרי זה המשכנו הרבה זמן כי לא שמעו בכלל ככה כולם אמרו אחד לשני לא יכול להיות,לא שמענו וזה.. אח"כ היה מתמטיקה שעתיים היה סבבה.. אח"כ תנ"ך והמורה החוצפנית קראה ת'שם שלי שיר ואז אמרתי לה מה והראתי לה שיש שיעורים החוצפנית עושה מה את מדברת ככה וזה אמרתי לה מה..מה את רוצה ממני אז היא אמרה את אומרת לי מה מה אני חברה שלך או אמא שלך..אמרתי לה מה לא אמרתי כלוםם מה את צועקת עליי ואז היא אמרה פסד'ר אז אמרתי לעצמי איי איי איי אם בדודה שלי הייתה כאןן יאוו מה היא הייתה אומרת לה היא שופכת הכולל בדודה שלי ושהיא יורדת על מורה זה עד הסוףף...והחוצפנית המורה מה היא רוצה שאני יגיד לה.. אח"כ היה מורשת למדנו על השואה וזה היא הסבירה את מהלך האירועים שם וזה.. ובסוף היה אנגליתת ולמדנו למבחן כאילו עשינו דף עבודה ואז היא אמרה שיש 20 דק' לעשות מה שרוצים אז חברה שלי היא צילמה את חברה שלנו שהיא בדודה ששלה והראתה תמונה אחרת לילד אחד וההיא התחילה להתעצבןן יאוו היא צעקה וזה וקיללה אותו והתחילו להציק לה וזהה ומסכנה היא נפלהה על הריצפה וזה ואז המורה באה ואמרה לילדים להפסיק וזה ואח"כ היא התעצבנה כזה והיא לא ההפסיקה לצרוחחח וזה ובסוףף היא צעקה דיייייייייייי עזבוו אותייי כי כל אחד בא ושואל טל מה קרה,טל תירגעי,טל לא קרה כלום והיא התעצבנהה כברר..כולם השתתקו והסתכלו עלייה ואז המשיכו לדברר היא הייתה עצבניתת רצחח וזהה ואח"כ זהוו הלכנו הביתה.. יום עצובב...=[ נחכה ל-8 ככה שיצא אני הולכת להכין שיעורים וללמודד...ביי לכולם..

האא ושמעוו משוו...

שהמורה הדבילית צרחהה..אז מה עשיתיי...שחשבתי על בדודה שלי היא סיפרה קטע בחגג היא כמוני הילדה הקטנה במשפחה וזה ואמא שלה אמרה נראלי את בדיוק כמוהה את מזכירה לי אותהה ככה זה הקטנים..והיא בי'.. הקיצר נזכרתי מה היא סיפרה כמה דברים שהיא עתשה למורים: 1.הייתה מורה אמרה בשיעור אני יודעת שיש לי סריטה קטנה מה היא אמרה לה "טוב שאת מודעת לכך"... 2.היה מורה הוא הוריד לה 10 נק' במבחן והוא לא יודע אפילו על מה אז מה היא יצאה ואז הוא בא ואמרה לה "____כנסי בקשה לכיתה"אז היא אמרה לו "לך לך לך לכיתה ותסגור ת'דלת גםם.." 3.משוו אחרוןן..פעם המורה צעקה עלייה לא זוכרת מה אז היא התעצבנה עלייה ואמרה לה קללה כלשהי לא חשובב איזהה..ויצאה ואז היא באה לטרוק ת'דלת וזאת הייתה דלת עץץ וזה היה מצחיק היא ניסתה לטרוק ת'דלת והיא נתקעה..חחחח.. ויש לה עוד מלאאא היא בדודה כל כך מצחיקההה...

אביחי 33

New member
ערב../images/Emo29.gif

יום מאוד קשה
מחר יש לי מתכונת בתנ"ך אבל זה לא סגור! יש ילדים שמתקשרים למורה לדחות ליום ה',נקווה שיצליחו
ערב טוב!

אביחי 33

New member
אע נזכרתי../images/Emo3.gif

חחח היום חברים שלי ישבו בחדר בפנימיות של הבית ספר ואכלו משהו שאחת האמהות הביאה. אז הם הורידו את המזרון לרצפה ושמו את האוכל על הקרש של המיטה וגם הפל' של אחד החברים היה שמה! עכשיו יש לו רטט ה' ישמור! אז אמא של הילד הזה התקשרה והיה רטט על הקרש של המיטה, חבר אחר-באמצע שהוא אוכל, עזב את הכף לרצפה ועמד המטומטמם
הוא חשב שזה צפירה, וווווווואי סיפרו לי את זה השתנתי איזה טימטמטום עוד ב 6 בערב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מדמייננננננננננננת

היללי 2

New member
ערב...

ואי אתם לא יודעייםם.. מחר יש לי מבחן על 12 פרקים למדתי עם חברה לי 9 פרקים ויש לי עוד 3 וזה בנ"ך ומשעמם רצחחחחח.. אמא שלי באסיפת הוריםםם אימללהה...מענין מה מרכלים עלי..

למעלה