צהריים!=]
צהריים טובים.. הגעתי לבצפר בבוקר ואז הייתה שעה של ספרות שידברנו על השואה קצת ואז קראנו סיפור..שקשור גם.. שעה שנייה היה הטקס היה מרגשש..והיה יפה הם רקדנו כזה יפהה אבל בשירים עצובים ולאטט...ואז מסכנה הייתה ילדה שזה היה בבוקר כאילו ב-9 ועשרים והיא התחילה לשיר ויצא לה קול לא טובב מסכנה והיו 2 בנות מקדימה שצחקו עלייה והיא שמעה והיא נעלבה והתביישה ושהיא סיימה היא בכתה מאחורי הקלעים ככה אמרו לנו..ואני וחברה שלי הייתה התאומה שלה וחברה שלה לפנינו והחברה ההיא מסתכלת ומחייכת אליי אז חייכתי אלייה טיפה ואז החזקתי את עצמיי הכיי חזקק כדי לא להתפוצץץ מצחוקקק..כי כשאני מחייכת אח"כ תמידד אני צוחקת..והחזקתי את עצמי ואז חיכינו לצפירה כמה דקות כל השכבה ואז פתאום שמעו ועמדנו ופתאום לא שמעו והמשכנו לעמודד ובסוףף כולם אמרו שעמדנו בסוףף כזה ואחרי זה המשכנו הרבה זמן כי לא שמעו בכלל ככה כולם אמרו אחד לשני לא יכול להיות,לא שמענו וזה.. אח"כ היה מתמטיקה שעתיים היה סבבה.. אח"כ תנ"ך והמורה החוצפנית קראה ת'שם שלי שיר ואז אמרתי לה מה והראתי לה שיש שיעורים החוצפנית עושה מה את מדברת ככה וזה אמרתי לה מה..מה את רוצה ממני אז היא אמרה את אומרת לי מה מה אני חברה שלך או אמא שלך..אמרתי לה מה לא אמרתי כלוםם מה את צועקת עליי ואז היא אמרה פסד'ר אז אמרתי לעצמי איי איי איי אם בדודה שלי הייתה כאןן יאוו מה היא הייתה אומרת לה היא שופכת הכולל בדודה שלי ושהיא יורדת על מורה זה עד הסוףף...והחוצפנית המורה מה היא רוצה שאני יגיד לה.. אח"כ היה מורשת למדנו על השואה וזה היא הסבירה את מהלך האירועים שם וזה.. ובסוף היה אנגליתת ולמדנו למבחן כאילו עשינו דף עבודה ואז היא אמרה שיש 20 דק' לעשות מה שרוצים אז חברה שלי היא צילמה את חברה שלנו שהיא בדודה ששלה והראתה תמונה אחרת לילד אחד וההיא התחילה להתעצבןן יאוו היא צעקה וזה וקיללה אותו והתחילו להציק לה וזהה ומסכנה היא נפלהה על הריצפה וזה ואז המורה באה ואמרה לילדים להפסיק וזה ואח"כ היא התעצבנה כזה והיא לא ההפסיקה לצרוחחח וזה ובסוףף היא צעקה דיייייייייייי עזבוו אותייי כי כל אחד בא ושואל טל מה קרה,טל תירגעי,טל לא קרה כלום והיא התעצבנהה כברר..כולם השתתקו והסתכלו עלייה ואז המשיכו לדברר היא הייתה עצבניתת רצחח וזהה ואח"כ זהוו הלכנו הביתה.. יום עצובב...=[ נחכה ל-8 ככה שיצא אני הולכת להכין שיעורים וללמודד...ביי לכולם..