אחד*****
י יעל 13 New member 18/11/06 #1 בוקררררררררררררררררר התעוררתי ב9...מוזר בדרך כלל אני מתעוררת מאוחר... הייתי הרוסה מהעבודה...הלכתי לישון ב11... היום אני עובדת מ5 עד 12.
בוקררררררררררררררררר התעוררתי ב9...מוזר בדרך כלל אני מתעוררת מאוחר... הייתי הרוסה מהעבודה...הלכתי לישון ב11... היום אני עובדת מ5 עד 12.
0 0o0NoA0o0 New member 18/11/06 #2 בוקרר../images/Emo42.gif עכשיו עשינו ארוחת בוקר.. אני אכלתי בורקס אחת ושיר אכלה 7 בורקסים!!!!!!!!11 א-מ-ל-ה-!!!
בוקרר../images/Emo42.gif עכשיו עשינו ארוחת בוקר.. אני אכלתי בורקס אחת ושיר אכלה 7 בורקסים!!!!!!!!11 א-מ-ל-ה-!!!
ש שיר חולה על אגמי New member 19/11/06 #83 זה היה קטן../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif עזבו אותי הייתי רעבה
ע עדידוש 56 New member 18/11/06 #5 צהריים טובים!! הלכתי לישון אתמול בתשע בערב נרדמתי בסלון.. קמתי והלכתי לחדר.. התכתבתי בהודעות עם חנושש ונרדמתי תוך כדי.. חחחח אני מתה מעייפות.. זה היה השבוע הכי מעייף בחיימשלי!! שבת שלום לכולם
צהריים טובים!! הלכתי לישון אתמול בתשע בערב נרדמתי בסלון.. קמתי והלכתי לחדר.. התכתבתי בהודעות עם חנושש ונרדמתי תוך כדי.. חחחח אני מתה מעייפות.. זה היה השבוע הכי מעייף בחיימשלי!! שבת שלום לכולם
מ מנגותות New member 18/11/06 #6 צהריים טובים.. קמתי נורא מוקדם.. בערך בשש וחצי.. ועד שכולם התעוררו ראיתי בויאודי כל מיני פרקים של כ"מ דברים... אממ.. זהו רותם
צהריים טובים.. קמתי נורא מוקדם.. בערך בשש וחצי.. ועד שכולם התעוררו ראיתי בויאודי כל מיני פרקים של כ"מ דברים... אממ.. זהו רותם
ה הדסי מתה על אגמי New member 18/11/06 #8 שבוע טוב לכולם../images/Emo204.gif שבוע בלי מבחנים חח בגלל החודש ארגון..עזבו אל תשאלו מזה . אתמול היה מצחיק ביותר בסניף..ממש אבל!! מי שצ'ה..מסן
שבוע טוב לכולם../images/Emo204.gif שבוע בלי מבחנים חח בגלל החודש ארגון..עזבו אל תשאלו מזה . אתמול היה מצחיק ביותר בסניף..ממש אבל!! מי שצ'ה..מסן
ה היללי 2 New member 18/11/06 #9 שבווע טוובבבב../images/Emo23.gif ואי איזה השבוע יש רק מבחן אחד-מחר-בספרות שזה שיא הקל... וכמובן בגלל חודש אירגון... חח עזבו מי שלא יודע שבוע כיפפיי לכווווווולםםם
שבווע טוובבבב../images/Emo23.gif ואי איזה השבוע יש רק מבחן אחד-מחר-בספרות שזה שיא הקל... וכמובן בגלל חודש אירגון... חח עזבו מי שלא יודע שבוע כיפפיי לכווווווולםםם
ח חולה על אגמוש שלי New member 18/11/06 #10 עעעררבבב אחדד היפיםם../images/Emo99.gif הייתי בצופיםם מ2 היה לנוו י8ופםםם עבוודה..!# ואאזז ב4.30 התחילהה פעוולה ואאז שיירר התקשרהה בסביבות חמש ודברתיי איתה קצרר כי המדריכים הלנוו שנניהה.. [שיר צריך לסיים ת'שייחה שלנוו] ממחחחררר אאאאיייייייןןןןן בבבבבצצצצצצפפפפפפררררר!# ייש לי יום גיוסיים!#[אלל תשאלוו מזהה] ישישישישישישישישיש!# מיכלל תמסריי ד"ש לרוחמהה חחחח... יאללה אני עםפתיי אווהבתת'ווותתכםם!# + + פפפטטרייי:]]
עעעררבבב אחדד היפיםם../images/Emo99.gif הייתי בצופיםם מ2 היה לנוו י8ופםםם עבוודה..!# ואאזז ב4.30 התחילהה פעוולה ואאז שיירר התקשרהה בסביבות חמש ודברתיי איתה קצרר כי המדריכים הלנוו שנניהה.. [שיר צריך לסיים ת'שייחה שלנוו] ממחחחררר אאאאיייייייןןןןן בבבבבצצצצצצפפפפפפררררר!# ייש לי יום גיוסיים!#[אלל תשאלוו מזהה] ישישישישישישישישיש!# מיכלל תמסריי ד"ש לרוחמהה חחחח... יאללה אני עםפתיי אווהבתת'ווותתכםם!# + + פפפטטרייי:]]
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 18/11/06 #19 חחחח זבלהההההההההה../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחחחח אין לי מחר עם רוחמה!!
E einatit4 New member 18/11/06 #11 ../images/Emo187.gifהקומונה הרשמית לסנאפל נסגרה.עקב חוצפנות יתר מצד המוערץ.היה נחמד.