ושבועע טוב
ש שריתוששששש New member 18/11/06 #31 וואי המון בהצלחה על כל הדברים...!! תהני ביום שדהה! ולמה להשלים מבחן? לא עשית?
H hila846 New member 18/11/06 #41 חח מיכלל../images/Emo25.gif../images/Emo80.gif בהצלחה בהכלללל אני סומכת עלייך שתצליחי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 18/11/06 #42 חח הילוש כפרעלייך../images/Emo110.gif איזה מותק אתת תודההה
ה היללי 2 New member 18/11/06 #49 מיכלולייית שלייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif בהצללחה כפרעעע ו..כבר אמרתי לך כבר שאת גאון לא? אז את כןן בטווח שתצליחי.. אנחנו לא לומדים ערבית.. שיגעון של הבצפר חח מזלל..זה ממש היה חסר לי עכשיו לימודי ערבית ניראלי בגלל שאנחנו דתיים...וונאברר מאווווווווווווה
מיכלולייית שלייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif בהצללחה כפרעעע ו..כבר אמרתי לך כבר שאת גאון לא? אז את כןן בטווח שתצליחי.. אנחנו לא לומדים ערבית.. שיגעון של הבצפר חח מזלל..זה ממש היה חסר לי עכשיו לימודי ערבית ניראלי בגלל שאנחנו דתיים...וונאברר מאווווווווווווה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 18/11/06 #58 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif תודההההההההההההההההההה:] ערבייית זה לא קשה כ"כ פשוט מבאס מבחניםםם וכאלוו... כיפלככםם.. חח תודה הילהיל
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif תודההההההההההההההההההה:] ערבייית זה לא קשה כ"כ פשוט מבאס מבחניםםם וכאלוו... כיפלככםם.. חח תודה הילהיל
X XkookiX New member 18/11/06 #32 היום זה היום ההכי מוזר בחיים שלי היום התעוררתי בארבע וחצי אחר הצהריים זה א' ב' אני וחברה שלי גילינו שגם לסוסוים יש רגשות ג' סידרתי בחדר ד' אני צודה ואני נשמעת כמו פיל מוזר נכון? שבוע טוב לכולם!
היום זה היום ההכי מוזר בחיים שלי היום התעוררתי בארבע וחצי אחר הצהריים זה א' ב' אני וחברה שלי גילינו שגם לסוסוים יש רגשות ג' סידרתי בחדר ד' אני צודה ואני נשמעת כמו פיל מוזר נכון? שבוע טוב לכולם!
H hila846 New member 18/11/06 #43 שבוע טובבב../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif יאאאאאאאא איזה כיףף ששבוע בלי מבחניםם סוף סוף קצת לנוחחח מכל הלחץץ הזהה ביום ראשון ההורים שלי נוסעים לאילתת [כיף להם ] היה מצחיק בשבתת שבוע טובב
שבוע טובבב../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif יאאאאאאאא איזה כיףף ששבוע בלי מבחניםם סוף סוף קצת לנוחחח מכל הלחץץ הזהה ביום ראשון ההורים שלי נוסעים לאילתת [כיף להם ] היה מצחיק בשבתת שבוע טובב
ה הדסי מתה על אגמי New member 18/11/06 #45 היללה גמלך יש שבוע בלי מבחנים? בגלל בני עקיבא ? מאגניב חחח יום ראשון שבוע הבא יש לנו חופש!!
H hila846 New member 18/11/06 #46 חחח כןןן../images/Emo80.gif גמלנו כי אנחנו הולכות לקבל תשם החדש ואז יש לנו השבעה במוצ"שש ואז יייום ראשון חופש.. אני מתה לדעת איך יקראו לנו אמרו שאחת האפשריות זה פלג
חחח כןןן../images/Emo80.gif גמלנו כי אנחנו הולכות לקבל תשם החדש ואז יש לנו השבעה במוצ"שש ואז יייום ראשון חופש.. אני מתה לדעת איך יקראו לנו אמרו שאחת האפשריות זה פלג
ה הדסי מתה על אגמי New member 18/11/06 #53 חח אני אדע לפנייך../images/Emo204.gif יום שני מודיעים בע"ה.
ה היללי 2 New member 18/11/06 #48 יאיי כיפלכםם../images/Emo23.gif לנו יש רק אחד מחר.. וזה גם בגלל חודש אירגון.. איך אני זוכרת שהיה לנו השבעהה חח היתה אחת שהיא מזה פיצית והיא דפקה לכל השבט שלנו בעיטטוות חזקותת חחחח נצח הכי שווה נכון הדס? חח סתם כפרעע מאוווווה
יאיי כיפלכםם../images/Emo23.gif לנו יש רק אחד מחר.. וזה גם בגלל חודש אירגון.. איך אני זוכרת שהיה לנו השבעהה חח היתה אחת שהיא מזה פיצית והיא דפקה לכל השבט שלנו בעיטטוות חזקותת חחחח נצח הכי שווה נכון הדס? חח סתם כפרעע מאוווווה