בוקררררררררררררררררר

היי :)

מה קורה? :p אני מקווה שהשבוע ייצא לי להיכנס לכתוב.. נראלי יש לי הרבה חומר להשלים פה..
אעע ומזל טוב לפורום..
אני כבר יגיב בשרשור שם.. יעל, הדס ומיכל תודה
התגעגעתיי
שבוע טוב

einatit4

New member
../images/Emo187.gifשרייייייית../images/Emo99.gif

התגעגעתי לפניני חוכמתך
עוד מעט עוד מעט יסדרו לי את המחשב ואז נוכל לדבר במסנ
איך היה בטיול?

חחח "פניני חוכמתך"? ../images/Emo12.gif

שיסדרו לך מהרר! :p התגעגעתי אממ בטיול? היה נחמד... היו בלאגנים.. כתבו על זה בעיתון המקומי
בהגזמות :S אבל בתכלס היה כיף.. בטיול את מגלה מי באמת חברה טובה ומי תהיה שם תמיד בשבילך..
רואים ת'אופי האמיתי של הבנאדם.. גם לצד החיובי וגם לשלילי.. יש באמת בנות מדהימות שלא הייתי כ"כ בקשר איתם.. חח הן עזרו לי הרבה, סיפור ארוך :p וואי כמה זמן לא דיברתי איתךך
חח את צריכה לספר לי דבריםם

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifנשמע שהיה לכם מאוד

מעניין
ואת באמת צודקת בקשר לחברות
ככה זה בטיולים
מה כתבו בעיתון המקומי?
ומה אני צריכה לספר לך?

חחח יש עלינו 2 כתבות ../images/Emo12.gif

איזה בלאגן יש בבצפר
זה הכי מצחיק בארץ.. אממ והכתבה על הטיול..זה חצי סתם על הבלאגן וחצי סתם שקרים חח לא משנה :p

חחח אמממ

הכתבה על הבצפר זה על המכות שהיו.. חח עם המורה אחד הימים הכי מצחיקים.. הזויי לגמרי ועל הטיול חחח אני לא הייתי קשורה.. אבל רצו לסלק ת'שכבה מהמלון והתעצבנו עלינו כי היה רעש וכי הביאו דברים :p חח השעו ילדה אחת.. אמאא חח הבצפר מתפרק.. רציניי.. העיקר לנו שנה אחרונה :p

חח אני יודעת..

הפלא לא היה לידי.. חח אני יודעת שזה נשמע תירוץ או משו.. אבל גם ת'הודעה ראיתי אח"כ.. חחח עד שנזכרתי לענות.. חח סורי.. ולא התקשרתי במשך השבוע.. אני יסביר לך כבר במסנ' או משו..

שריתייי../images/Emo110.gif

נמממ התקשרתי אלייךךך כשהלכתי לרגע מהפעולהההה:p ודיברתי עם חברות שלךךךךך:p
חח ואח"כ שהתקשרתתת הייתי כמה דקות לפני הסיוםםםם ואמרתי שאני אתקשר אח"כ:p ואז התקשרתי פעמייםם והיה תפוססס [נראלי עם יעללל] אזזזזז סורייי

חח אני יודעת.. יעל סיפרה לי

ושמעתי אותך :p חח אחרי שדיברתי עם יעל ממש לא היה זמן.. כי התחיל הבלגן.. וזה סיפור ארוך.. וגם אלייך לא התקשרתי במשך השבוע.. כמו שאמרתי להדס..

hila846

New member
חח שמחה שנהנתת:)../images/Emo80.gif

וזה באמת נכון מה שאמרת על החברות

ערררב../images/Emo110.gif

השבוע מבחן בערבייית:p אמאלהה..:p אסור לי לקבל פחות מ99:| זה קצת בעיה:| ומבחן בכימיה שאנלא דעת בו כלוווםם. ואני צכה להשלים מבחן באנגלית.. נראלי שזהו
ויש לי יום שדה בשלישי.. ויוםשלישי גם יום הורים
אמאאללהה חח יומטוב לכםם

למעלה