בוקרררררררררררררררר

TOUSH

New member
בוקר-אור../images/Emo42.gif

גם היום אני בבית
[חורשת להיסטוריה
] שיהיה לכולם
שבת-שלום
סופשבוע מהנה
והמשך יום-מעולה

בוקרל'ה!../images/Emo204.gif

קמתי מהמנקההה
יש לי בשבת ללמוד לביולוגיה והיום אני אלמד לערבית ואעשה שיעורים במתטיקההה
יאללה:] ביווווווווווווווווווווששש:]] סופ"ש אחלה לכולם

צהרייייייייייייייים [בוקרר]../images/Emo110.gif

וואי ישנתי ממש טוב.. הייתי כל כך עייפה.. לא יודעת למה.. היום-מחר אני צריכה לחרוש במתמטיקה ספרות ואנגלית.. אנגלית במיוחד.. וספרות גםם... אני אחרוש לאנגלית עם אבא ואני אעשה מחדש את כל המבחנים שהיוו לי השנההה ואניא ראה איפה הטעויות ואני אתכונן
וגם על המחברת אני אעבורר.. ואני אקרא מלא שירים באנגלית וזה גם יעזור
*בתקווה שאני באמת אעשה את כל זה
* חשובב לי להצליח במבחןן המשווה הזה:p אנשיםםם עוד מעט ל"ג בעומרר! יומטוב לכםם ושבת שלוםםם

צהרייםםםםםםםםםםםם

איזה יום שווההה
אתמול רבתי עם ילד אחת מהכתה שלי שהוא יושב לידי אז כל יום הוא מתחיל כל הזמן לדבר ולדבר ולדבררר אז היום הוא טוחן לי את המוחחח ואני עושה לוו כן נכון בסדרר והוא לא קולט שאני לא מקשיבה לא והוא ממשיך לדברתת אז באתי וצעקתי עליוו "טוב פוקססססס דיי כברר זה לא מעניין אותיי"
וואיי והיום אני וחברה שלי כמו תמיד הלכנו לבקש כסף חחחחח אז היה מזה מצחיקק בהתחלה השגנו 3 שקל וקנינו לנו קוראסון עם שוקולוד יאמיי
ואחר כך רצינו בקבוק קולה אז הלכנו שנייה איפה שהמוכר ואנחנו רואים שם ילד מהשיכבה שלנו קונה משהוו אז הוא בא אלינו והוא אומר לששתינו "אוצות טרופית"? אז אי אומרת לו לאא אבל אנחנו רוצות את הכסף של הטרופית ואז הוא הביא לנווו ובקנינו לעצמנו מסטיקיםםם
יאמייייי.... וואיי וניזכרתיי גם הלכנו שניייה לכתה אז כאילו ישבו של על הספסל ליד הכתה כמה בנות ואחת כאילו שהיא לא הכי מקובלת וזהה לא משנה ח]יףף בקיצור אנחנו עוברות שם אז אנחנו שואלות "למישהו יש שקל"? אז היא אומרת "לאא אין יאאלה ללכן למגרש!!" (כי כל השיכבה כמעט הייתה במיגרש" אז רותם את שהלכנו להשיג כסף אומרת להה "מה זהההה?? מה את חשהה"? אז היא אומרת לה "אני לא חשה" אז רותם אומרת להה "מזה לכו למגרש אנחנו לא שואלות אותך לאן ללכת ואם את רוצה עופי את למגרשש"! והיא ממש התחילהה לעצבן אותהה וזההה אז אמרתי לרותםם רותם תירגעי כבררר!!!!!!! וחוץ מזה היה עוד מלא דברים מצחיקים אבל אני לא יפרטטטט כל הכבוד למי שקראא

מאשה

New member
צהריים מעפנים..

היום היה לנו מבחן בחשבון וחרשתי עליו וזה..וקיבלתי בסוף 81!!!!

בהצלחה מיכלושששש!!!!!

יוואוו איך אני מחכה לל"ג בעומרר אבל גך יהיה מעצבןןןןן כי היינו אמורים להיות 60 כאילו שזה לא מספיקק ועכשיו זה יהיה מדורה שכבתית ניהיה 180!!!
חבלללללללל יהיה משעמםם ככההה... גם זה לא פיירררררר הם לא אספו איתנו קרשיםםםםם
מי שרוצה לבוא למדורה שלנו מוזמןן

חחחחח שיר../images/Emo6.gif

אצלנו כבר לא אוספים קרשים
אנחנו עושות פשוט מנגל כל השבט
נשארים בד"כ עד הבוקר:], זה שיא השווה

חחח לא אמרתי שעדדין אוספים../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אבל עדיין אוספים
חחחחחחחח כאילו אבל התכוונתי שמיליון זמן אספנו קרשיםם אני הייתי רק פעם אחת
א אינלי כל כך זזכות להגיד אבלך סחבתי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא
דייי....
וגם אנחנו נישארים עד הבוקרר עד 10!! כאילו מ10 עד 10
נכון מגניב?

אייללוש

New member
ישששששששששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אחותי חזרה לארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

למעלה