בוקרררררררררררררררר

זיוו2

New member
יאא איללהה מזלל טובב ../images/Emo13.gif

שמחה בשביל

זיוו2

New member
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

חזרתי לא מזמןןן מהבצפםרר ואיי איזה יום מצחיק אמא כמה צחקתי בבוקר היה לי הבעהה בעע סתםם המורה המפגרת הזאת רק ניקרעתי ממנההה היא צעקה על איזה ילד חדד והוא מזה נבהלל חחחח אחר כך הייתי בספרייה עם חברות שעתיים כי כולם עשו איזה מבחן שאני וחברות שלי עשינו כברר אז סתם צילמנו חומר שאין לנו למבחן בספרותת ואזז היהה לנו חינוךךך חחחח מה עשינו למורה אני באה אליה איריסס מל טוב היא עושהה ללי למה אמרתי לה כי יש לך יומולדתתתת ואז כולם מזל טוב מזל טוב חחח ואז כולם שרו להה והיא כזהה דיי יאן לי יומצוןלדדתתת זה לא היוםם זה ב29 וכל השיעור אנחנו שרים לה אין אין אין חגיגהה בלי בלי בלי בלי עוגה וטרו טרו אהה טרו טרו אהההה והיום יומולדת היום יומולדת חחח והיא השתגעההה
ואז היה לי אנגלית המורה מסכנה לא הצליחה ללמד היא אומר חבל על הבריאות שלייי עדיף שאני לא אלמד פה אז אמרנו לה יאללהה תתפטרי כבר חחח ואזז פתאום ניכנסו אליינו לכיתה הבניםם מהשכבה שלי ועוד כמה בנות והתחילו לשיר משיח משיח משיח אוי אוי אוי אוי אויייי חחחחח ואני רק ניקרעתת קיצרר היההה יוםם מצחיקק
ישש לי הרבהה דברים לעשותתת
אוהבת אותכם ותודה למי שקרא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרועים
גמלנו זה קרה פעם
קנינו בלונים למורה שלי והתחלנו לשיר לו ומסתבר שזה ביום הזה אבל חודש לאחר מכן

היללי 2

New member
צהריםםםם..

קמתי היום דיי מאוחר ובקושי הייתי במחשב.. מיכלי בהצלחה בהכל.. רעות ועינב יא משועממות..חח.. יום מקסים ושבת שלום לכולםם...

למעלה