בוקרררררררררררררררר

זיוו2

New member
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

אני הולכתת עכשיו לחברה ללמוד למבחןן שירוששש נדבר בפלא בערבב אהובתייייי מואה אוהבת את כולכםםם

צהרייםם

איזה כייף היום לקחו אותי מבצפר אבל.. הפסדתי בריכהה
(לא נורא יש עוד מלא פעמים)

אעעעעעעע נועההההההה:]]

גמלכם יש את הלימוד שחייה הזה בבריכהההה???? ואיי איך אהבתי את זההה
את בכיתה ה'? אני הייתי בקבוצה הכי גבוהה:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלאאאאאאאוםםםם לכםםם

צהריים טוביים
לא הייתי פה הרבה זמןןן והתגעגתיי מלאאאאאאאאאיוניםם היה לי הרבההההה מבחניםם והיום היה לי משווה במתמטיקהה מקווה שיהיה טוב.. יום חמישי היה משווה בספרות... אז היתי צכה ללמוד טאוב טוב.. סופפפ שנהה כבר...
טוב אני זזתי לי.. המשךך יוממממנפלאא.. אוהפפפת תמייד
פטריי

יעל 13

New member
צהרייםם

אני מפתחת מחלה
בן דוד שלי הדביק אותי
אתמול הייתי איתו ונדבקתי ממנו
לא רוצה להיות חולה ביומולדת שלי
היום המורה שלי לאנגלית שכידוע אנחנו לא מתות אחת על השניה שלחה לי נשיקה באוויר ואמרה "את בובה!" חחחחח איזה חומדדד וראינו את היפה והחיה...שהייתי קטנה ראיתי סרטים רק באנגלית
איזה נוסטלגיהההה

אייללוש

New member
צהריםם../images/Emo42.gifואז ככה../images/Emo26.gif

שירוש מקווה שהצלחת
רעותושי בהצלחה
זיוווש אהובתי בהצלחה
-איזה מבחן יש לך
פרטוש בהצלחה בלימודים ובחיים
[וגם לכולם לא לקנא
) יש לי שיעור פרטי באלגברה וגיאומטריה
ואח"כ אני הולכת למורה שלנו[המחנכת]היא הזמינה את כל הכיתה
אבל לפחות יש אוכל
ומחר יש לי מבחן או משזה לא יהיה בהבעה ואין לי צל כלום יום אחרי זה בלשון יום אחרי זה מדעים(פרקים ברבייה
)
בונאה אני לא יודע כלום בשום מקצוע
שיהיה לכולם וכולם יומדהים
-
- איילושלוש

חלי 66

New member
וואי פרקים ברביההההה

איך אהבתי את הנושא הזה יאוווווו הילדים עמדו להרביץ לי כול מבחן בוחן או מה שלא יהיה הייתי מקבלית +90

מאשה

New member
../images/Emo10.gifצהריים גרועים מאוד..:(

היום קיבלתי במבחן בחשבון 85!!!
ובנוסף לזה..קיבלתי פתק בגלל שלא עשיתי שיעורים בהנדסה
והכי הכי גרוע..שביום שלישי יש לנו מבחן בהנדסה ואני לא מבינה בזה כלום!!!!!!! יש לי זיכרון על הפנים(בקשר להנדסה) ואני אפילו לא זוכרת מה זה זוית קהה!!!!!(באמא שלי!!!!!!!
) המשך יום נעים לכולם.. והמשך יום גרוע לי כמובן..

אםם את צריכהה עזרה תגידיי../images/Emo110.gif

85 זה מעולה! אני אוכל לעזור לךךך מחר כל אחה"צ אני חושבת אז אם את צריכה רק תגידיי

מאשה

New member
אהה וכן היה דבר טוב אחד היום..כנסו

היום היה לנו "יום ספורט" בביה"ס עם ילדי הגנים:) ואני הייתי בתחנה של הכדורגל ושמו מוסיקה מהפסטיגל של נומה נומה..חח ובכל השירים היו תקלות ורק בשיר של אגמי לא:))))))))))))))))) יואו אתם לא מתארים לעצמכם איזה פדיחות!!!!!אני מתחילה כזה לקפוץ ולשיר ולצעוק אגם תעשי לי ילדה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והילדים הקטנים מסתכלים עליי עם מבט כזה מוזר והמורה שלי הזמינה אותי אחר כך למקרופון לשיר את השיר:)))))))))))))))))))))))))

למעלה