בוקררררררררררררררר

אייללוש

New member
תנקיו|מאהוב|נשאר לי מחר מבחן ארצי ש

שישי*גיאגרפיה ביוםם ראשון אני משלימה אנסין וזהווווווווווווו

אממממ צהריים../images/Emo7.gif!../images/Emo204.gif

היה לי היום את אחד הימים היותר קשים בחיים שלי. יום עצוב מאוד. היה פאדיחות לי לבכות ליד כולם בכיתה וליד המחנכת אבל זה בסדר כי עוד בנות בכו:( אני לא רוצה להגיד מה קרה:( אבל ישר אחרי הפרק תהילים שקראנו ביחד היה לנו ישר אחרי זה מבחן. ושעשיתי את המבחן הרגשתי כאילו אין לו חשיבות בכלל, ואין צורך להצליח בו, ומזה בכלל נקודות?, זה כלום בחיים! כל המבחן בכיתי ובקושי הצלחתי לקרוא את מה שצריך לעשות במבחן, זה לימד אותי שיעור גדול האמת. הגשתי את העבודה בספרות ועשיתי את המבחן בפיזיקה והיסטוריה והלך בסדר. המשך יום טוב לכולם
!

TOUSH

New member
מלאכית שלי../images/Emo24.gif+../images/Emo25.gif

דברי איתי במסן אוהבת

TOUSH

New member
אחה"צ טובים לכולם../images/Emo24.gif

היום היה לי מגן בהיסטוריה הלך סבבה
מחר בגרות בהיסטוריה מקווה שתיהיה בגרות קלה
הדסי אני אוהבת אותך קטנה שלי

ערבבבבבבבבבבבבב../images/Emo110.gif

הממממממממ אני אספרר בכללי על המבחןן
בגלל שאנחנו הקבצתת מצטיינים מגיעיםםם אלינו מבחניםם של הטכניון.. בעיקרון זה מבחנים של חומר של כתות ט'.. שזה מה שאנחנו לומדים.. וזה אמור להיות נורא נורא נורא קשה גם לכתות ט' עצמן
זההה היהה לא כ"כ ארוך מבחינת דפים [4.. פעם קודמת היה נראלי פי 3..] אבלל ארוך ביותר מבינת פתירה
14 דפי מחברת [גדולים כאלה]
היו דברים שחשבתי שאני בחיים לא אצליח לפתור אבל במבחנים אני בחיים לא מוותרתתתתתת... ישבתייי עד שהצלחתיי..
3 שעות היה המבחןןן
3! זההה המוןןן זה כאילו לשבת מול דף 3 שעות ולפתור ולפתור וזההה לא נגמרר
אני כ"כ מקווה מעל 85.. אני אהיה הכי מאושרת בעווולם.. אני שמחהה שעברנו את זההההההההההההההההההה.. אני בכלל לא מאמינה שהגעתי לרגע הזה
וזיייייהההוווווווווו ונקווה לטובבב טפוטפוטפו בלי עין הרעעע
שיהיההה לכם ערב טוב

מיכלוש יפשלייי../images/Emo20.gif

שמחה שעברת תמבחןן מקוה שתצליחי!!! גמלי יש מבחןן כזהה מחרר דברי איתי במסןןןן יש לנו אותו מחר גם אני בהקבצה של המצטיינים אז..

ישש לכםם גםם של הטכניוןן?../images/Emo110.gif

אזזז אניא גידדדד לךךך מה היהה... תגידי לי מה החומר שלככםם ואניא גידדד לך אם זה אותו הדבר
תודהההההה

היללי 2

New member
מיכלללללללללללווווווווווששש

יאאו איזה גאונה קטנה אתת... כל הכבודדדדד... שמחה שהלך לך טוב. ועל איזה חומר זה?? מה שאנחנו לומדדייםםם???

כנראהה../images/Emo110.gif

אני מקווה שהלך טוב
לאדעת איך הלךך:p והממממממממממממממ זה על פונקציות.. מצבי ערך מוחלט.. גרפים של ערך מוחלט.. כל מיני שטויות כאלה.. את דעת

היללי 2

New member
אה אז אני ניראלי יודעת מזהה....

ואיי את גאונהה וזה מלא 14 דפיםם...

כפרעללייך../images/Emo110.gif

כה זה הרבה אבל לא נורא העיקרר שעברנו את זה:]] היו לנו גם שם כל מיני דברים שלא למדנו ולמדנו חלק מהם ולפי זה היינו צריכים לפתור וזה היה קצת יותר קשה אבל נראלי הסתדרתיי
תודההההההה

ערבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo13.gif

היום לא היה לי זמן להיכנס!!! סוריי
אני מזה לא מרגישהה טוב..
כואאב לי הראשששששששששש
יש לי לעשוות שיעורים בתנ"ך אבל אין לי כוח[ואין לי ברירה צכה לעשוות
] יוםם שבת אני בים המלחחחחחחחחחחחחחח
טוב אני עפתי לעשוות שיעורים
בה בעיי אוהבת אווותכםם תאמידדדדדד!!!
פטרי

יעל 13

New member
ערב...

היום עשיתי התנתקות מהפורומים...הייתי צריכה חופש... ואי לא עבר לי עוד מרופאה המטומטמת הזאת...היא אשכרה הכניסה לי לראש כל מיני דברים שחלקם נכונים וחלקם ממש מפגרים... צילמתי היום בבצפר חברים בחזרות...חברה שלי עושה לי "יעל תצלמי" פתאום היא מביאה חברה אחרת ודופקת לה נשיקה
יצאה תמונה מזה יפהה! ואי אני גמורה מעיפות...החזרות האלה הורסות אותי.... אני רוצה שתגידו לי כל הכבוד
ירדתי 4 קילו ב3 ימים
לא אכלתי כבר יותר מ24 שעות...
כל הכבוד לי
אמא שלי והשיגעונות שלה...היא עושה לי "יעל זאת התחלה של אנורקסיה!" אני כזה "טוב טוב אמא די" עכשיו היא תטחן לי במוח...
ראינו היום בשעה הראשונה סרט על אחד שאכל חודש שלם רק המבורגר... ראבק כמה חיות מתו מזה?:-S איכס...
הדס דברי איתי הכי דחוף שבעולם...

למעלה