בוקררררררררררררררר

TOUSH

New member
בוקר-טוב../images/Emo42.gif

השמש זורחת הציפוריים מצייצות
ורק אני נישארת בבית לחרוש להיסטוריה
עוד יומיים ונגמר היסטוריה לכל החיים
איזה אושררררר
אגב גם היום יהיו הפסקות חשמל
החל מהשעה 12:00 אכן מבאס

יקיר15

New member
אחח איזה כיףף אני כבר אחרי היסטוריה

עכשיו חזרתי מהמתכונתתתתתתתתת וואי ברוך ה' הלך לי מזה טובבב שבוע הבא הבגרות נקווה לטובבב
בהצלחה רעותוששש

צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

עכשיוו הגעתי הבייתה ואייי איזההה חווםםם!! איחרתי לבצפר היום באיזה חצי שעהה חחח קמתי מאוחר..
היה לי אומנות המורה הזבל הזאת הביאה לי 70 בתעודדדדההה!! היא תהרוס לי את כולה!! התחלתי לריב איתה היא אמרה לי את מציירת יפה אבל היחס שלך למקצוע ואז אמרתי לה יאוו אני בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה את ממש מזלזלת ביי זה כבר ממש מעליב ופוגעע את עכשיו תהרסי לי את כל התעודה כמו ברבע הקודםם ושיגעתי אותהה!!! חחחחח
לא באמת נפגעתי
אחר כך היה לנו ערבית קיבלתי 93 במבחןן אבללל כל מי שעשיתי לו תמבחן קיבל 100 יאווו זההה תמידד קורה ליי!!
אחר כך המורה התחילה לעשות לנו הרצאות שעד התאריך 20.6 לא נגמריםם הלימודיםם ומזה חפרה לנווו חחחחח ואז באתי הבייתה
ללאא נישארתי לספרות במילא לא עושים כלום חחחח
כמה אני מבריזה בזמן האחרוןן
ובדרךךך חזרהההה עלללההה עללייי חרגוללל!!
חשבתצי שאני מתה התחלתי לצרוח כמו משוגעת חחחח חחח חברה שלי שלחה לי הודעה מיקודם ורשמה לי "את עוד חייה?" חחחח כי היןוםםם אמור להיחרב העולם חחח כאילו שאני מאמינה באמת בשטויות האלהה חחחח

אימאל,ההה חרגולללללללללל../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לפעמים שאני הולכת לבדד ברחוב ופתאום עולי עליי איזה ג'וק או חרגול או משהו אני מתחילה לצרוחחחחחחח כאילו אני בביתתתתת
יוואוו וגם אני שיגעתי את המורותת
את המורה לאנגליתת כי קיבלתי 80 במיבחןןן
ואני יהיה בהקבצה ב' באנגליתתתת
ואת המורה להיסטוריהההההההההההה קיבלתי 62 במיבחןן!!
ובסוף זה עבדדד
חייבים לשגעעע אותםםם רק ככה הם מבינותתתתת!!

כל הכבוד יפה שליייייייי

ואצלי המורה שמתנכלת לי בתעודה זאת המורה לספורטטט שיגעתי אותה יום שני
אההההההההההה והרגת אותי עם "את עוד חיה?"

חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

מסכנה אבל מה עשיתי לה חח אני אומרת לה "יאווו אני לא מאמינהה בחיים לא זלזלו בי ככה עכשיו אני הולכת למנהלת מזה כלך שיעור את אומרת לי שאני מציירת יפההה אז למה הציון שלי ככה מה אני לא מציירת יפה תגידי תאמת אל תביישיי" חחחח ושעה ככה אני איחרתייי אניי באהה להה ההההההההההייי קררןןןןןןןן והיא כמו איזה סתומה אפשר לדעת מה את מאחרת? אז אמרתיי להה מה אני יעשה הלכתי לישון מאוחר היה רוקדים עם כוכבים חחח ושיגעתי אותה פשוט כל השיעור!

חחחחחחח../images/Emo6.gif

קרועההה
אני התחלתי לצעוק עליההה
שאם היא נותנת לי שוב פעם 70 במקום מאה היא תהיה ילדה רעה ואני לא אדבר איתה

למעלה