בוקררררררררררררררר

בהצלחההההההה../images/Emo25.gif

אני אדבר איתך המסן

צהריםםםםםםםםםםם!../images/Emo204.gif

ישנתי עד לפני שעה
ואז אכלתי והמחשב מזה איטייי
מיכל
, עוד יומיים
אביחי:), אני צריכה לדבר איתך

זיוו2

New member
צהרייםםםם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

חזרתי רק לפני 10 ד'ק מהבצפר אני מסיימת מאוחר בימי שישייי
יוםם מצחיק על הבוקר המורה להבעה עם הצרחות שלה אני לא מבינה איך יש לה אנרגיות חח ואני נקרעתי מהצרחות ואז היה לי היסטורייה כבר נעצמו לי העיניים כמעט נירדמתי חחח ואז היה לי חינוך אמאאא איזה בלאגן עשינו מסכנה המורהה חחח
יש לנו טיול ביום שלישי לא הזה עוד שבוע וחצי טיול שנתי ליומיים (קמצן הבצפר הזה
) ניראלי הולך להיות מעפן נקווה שיעשו צחוקים חח אם לא אני יעשה אנחנו נוסעים להר תבור לגניים הבעאיים לאירוח דרוזי לחוף הבונים המורה אמרה שנעשה תחרות בניית ארמונות כאילו מה אני בגן חחחחח קיצר חמוד אנחנו הולכים למלון 4 כוכבים יהייי

יאאאאאאא תהנייי../images/Emo110.gif

האירוחח הדרוזיי גמלנוו היהה!! זה בעוספיאא!! אם רושמים ככככה
זה היההה מזה מצחיקקק וכיףףףףףף
זההה כיףף לאלללה
וגם בחוףף הבונים
זה חוף מהמממם

צהרריםםםםםםםםםם

חזרתי מבצפר ב11 וחציי יותר נכון ברחתי מבצפר ב11 וחצי חחחחחחחח
הייתי אמורה לסיים ב12 וחצי אבל אין לי כוח לשיעור 5 אז אני וחברות שלי ברחנו חחחחחחחח ומיכלל גם אני הייתי באוספייא הזההה
זה ליד חיפה נכון??

אני לא זוכרתתת את העליותת

אבל אני זוכרת שהתארחנו בדבר הזה של הדרוזיםם והפ הביאו לנו מהאוכל חחחחחחח וואי במה ניזכרתיייי חחחחחחחח לפני שהגענו לעוספייא אז ערבי אחדד(זה שהיה המדריך שלנו שם) אז הוא עלה לאוטובוס והוא רצה להגיד משהוו אז ילד מכתה שלי שהוא ממש דפווקק אומרר "תיזהרוו!! האוטובוס עומד להתפוצץ עלה ערבי מחבל על האוטו"
כאילו זה היה מצחיק אבל הוא ממש חסר טאקטט!!!! הייא בשוקקקק

זיוו2

New member
אני וחברות שלי עשינו למדריךךך...

מזה בלאגן והיהה מזה משעמם איתו והוא חפשר אז רבנו איתו ואז המורה התחילה לצעוק עלינו אבל אז ביום השני אני פדתי עזבתי אותוו הייתי חולההה והקאתיי בעעעע והן רבו איתו עוד נמורה אמרה לנו היום תזהרו מעכשיו אני אומרת לכן

אני זוכרת את הארוחהההה../images/Emo3.gif

היה פיתר דרוזית אבל בלי לבנה!! היה כמו משהו שדומה לפיתה דרוזית עם זתרר!! ועוד משהו שדומה לפיתה דרוזית אבל עם רסק עגבניות כזהה
בקיצור לא אכלתי כלוםם היה אוכל מגעילל מיילא היו מביאים פיתה דרוזית עם לבנה הייתי טוחנתת
יאמיי אבל הביאו בלי כלום, עם רסק עגבניות ועם זעתרר

למעלה