חחח ברחתת??
ה היללי 2 New member 28/4/06 #44 ח'ברה אני זזתיי../images/Emo9.gif שיהיה לכולם שבת שלום ותהנו פוווללייםםםם... אולי במוצש אני יבוא למחשב אבל לא בטוח כי נבוא מאוחר ממש... בייוש לכולם... אני היתגעגעעעע....
ח'ברה אני זזתיי../images/Emo9.gif שיהיה לכולם שבת שלום ותהנו פוווללייםםםם... אולי במוצש אני יבוא למחשב אבל לא בטוח כי נבוא מאוחר ממש... בייוש לכולם... אני היתגעגעעעע....
א אביחי 33 New member 28/4/06 #52 חחחחח רעה אחת../images/Emo6.gif../images/Emo179.gif אגב, אני מאמץ את ה זה מתאים לאדימות
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/4/06 #56 ולכחולות../images/Emo9.gif../images/Emo35.gif מעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמע
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/4/06 #87 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו נצליח.. אני מבטיחה לך היה פעם משהו שאמרתי שאני יעזור לך ולא הצלחתי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו נצליח.. אני מבטיחה לך היה פעם משהו שאמרתי שאני יעזור לך ולא הצלחתי?
S shiran2007 New member 28/4/06 #60 אגם חיים שלי../images/Emo6.gif אגמו'ש אני מתה עליך וו..מי שמקנא בך שימות את יפה ומוכשרת ואני מתה עליך מאוד מאוד אז אם את רואה את ההודעה הזאת שלחי לי תגובה נ.ב הייתי שכנה שלך פעם אם את זוכרת אותי אז סבבה ום לא אז לא נורא נשמה שלי
אגם חיים שלי../images/Emo6.gif אגמו'ש אני מתה עליך וו..מי שמקנא בך שימות את יפה ומוכשרת ואני מתה עליך מאוד מאוד אז אם את רואה את ההודעה הזאת שלחי לי תגובה נ.ב הייתי שכנה שלך פעם אם את זוכרת אותי אז סבבה ום לא אז לא נורא נשמה שלי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 28/4/06 #61 ברוכייייית../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif תהני! ו אגם מדהימהה
ש שיר חולה על אגמי New member 28/4/06 #63 ברוכיתתתתתתת../images/Emo24.gif אני שירר ומסכימה עם כל מה שאמרת על אגםם
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/4/06 #77 אהלן שירן:]]!../images/Emo204.gif אני הדס חחח תהני מלאןןן:]] ו אגם מושלמת:]] התמכרות נעימה הדס
א אייללוש New member 28/4/06 #73 צהריםםםם../images/Emo3.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif יש לי חרא של חיים שימותו כל הצבועים
צהריםםםם../images/Emo3.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif יש לי חרא של חיים שימותו כל הצבועים