בוקרררררררררררר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דייי איזה שרשור בוקר מצחיק זהה
כל הודעה יותר מצחיקה מהשניהה

TOUSH

New member
צהרים-טובים../images/Emo13.gifחג-שמח לכולם../images/Emo171.gifחזרתי

היי לכם
חזרתי אחרי שבוע שלא הייתי פה...ממש ממש התגעגעתי אליכם
למרות שמידי פעם נכנסתי לפורום והגבתי[לא הרבה] מעצבן לכתוב בעברית ואנגלית. חג-שמח לכולם
אוהבת
+
[נשיבוקי]

TOUSH

New member
היה מדהיםםםם../images/Emo13.gif

הנה קישור לחוויות שלי אין לי לכתוב שוב
גם אני התגעגעתי אליך מיכלולההה שלי

TOUSH

New member
אצלהם חצי שנה אור חצי שנה חושך

כי זה קרוב לקוטב הצפוני

צהרייםם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

יאצתיי לעשוותת שבועווותת
רעותיי התגעגענווו מלאןןן איךך היהה? ספריי חוויותת... תמונות

TOUSH

New member
היה כיף ברמות קשות...../images/Emo13.gif

ממש אבל ממש נהנתי
ההייתי עם כל המשפחה המורחבת אבל לבד [בלי ההורים שלי ובלי האחים שלי],אז כולם פינקו אותי וקנו לי דברים. הייתי בפארק מים בתוך פיורד[שזה מפרץ לתוך הים אבל הכל מקורה עם מים מחוממים ג'קוזי,סאונה רטובה ויבשה. היה שם ממש אבל ממש קר 8 מעלות...
שנחתי בישראל אתמול ב 2:30 היה לי חם ברמות שאין לתאר גם עכשיו קשה להתרגל למעבר בין קור כלבים לחום איימים. עשיתי שיט לאי בספינה שטתי גם במעבורות עשיתי קרטינג ההייתי בקניונים עשיתי שופינג רצחני
[חולת שופינג],קפצתי במקפצות ב 00:00 בלילה בנורבגיה אין חושך בלילה ככה שחופשי הסתובבנו ברחובות באמצע הלילה. למדתי לדבר טריפולטאית
וצחקתי בלי סוף עם דודות שלי יצאנו לפאבים ביחד והיה הכי כיף בעולם. לגבי התמונות יש המון אבל פאדיחה לעלות לפה.

רעותושששששש

התגעגעתיייייי...שמחהה שנהנתת מאמייי..!=] היית חסרה...והעיקר שחזרת ונהננתת.. חחחח...אצלנו אצל סבתא מדברים טריפולטאית אמא שלי וסבתא וזה ואני יודעת הם משלבות ערבית וטריפולטאית יחדד ואני מבינהה מה הם אומרות מגילל קטטטןןן כבר בכיתה ה' ככה ו' הבנתי השבוע הייתי אז דודה שלי הייתה אז אמרתי לה נכון היא אמרה ואז היא אמרה לי כן ואח"כ היא אמרה ומה עכשיו אז אמרתי לה אז היא אמרה יפהה יודעת טוב אתת..=] שמחה שנהנת..געגעתיי..

TOUSH

New member
הייתי חסרה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gifאיזה חמודההה

ממש נהנתי
ואני טריפולטאית
אחלה עדה
ת'אמת דודות שלי לימדו אותי קללות

למעלה