בוקרררררררררררר

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםםםם

אמאאאאאאאאאאאאאאא
שמרתי על בני דודים שלי...היה הכי כיף בעולם!! אבל... היה לי מרדף אחרי ג'וקים שוב!!!!!!! הם רודפים אחריי!!!!!!!! זה בגלל הפרפר ימח שמו!! הוא מתנקם!!!!!!! אני אחר כך אכתוב הכלל

TOUSH

New member
גאה בך../images/Emo47.gif בוביפלצת שכמותך../images/Emo6.gif

סתאם כפרות חולה עליך

ערבב../images/Emo20.gif

מיקודםם חזרתיי יצאתי עם חברה שלי לעשות שבועותת התקלחתי שעה בלי להגזים חחח
יצאתי עם חברה שלי והבאנו 4 ביציםם אז פתאום היא אמרה לי תביאי ביצה אז באתי הוצאתי אותה מהשקיתת בוםם שברתי עלייה היא באה הוציאה מהשקית שברה עליי אחר כך ראינו שתיי ידידים שלנו הם שברוו לה לפהה ואני ברחתייי ואז הלכנו לסבתא שלי שתישתוף אותנוו והיאא עם ההיסטרייות שלהה יא ווויילייי יאא ווילייי מסכננהההה בובבהה שלי בואי נשטוף אותךך היא באה לי עם הצינור בלי רחמיםםםם השפריצה עליי ושפכה עליי שמפו חחחח והיא שתפה לחברה שלי תשיער פתאום השכנה שלה באה כי היא חברה שלהה אזז השכנה עושהה לההה אני באה רק אל תשפריצי עלייי כי סבתא שלי מסוגלת חחחחח אחר כך הלכנו לידיד שלי שהוא היה חבר שלה לא מזמןן בדרךך איזהה 2 ילדים בכיתה י'ב זרקו עליי ביצה מהאוטו שלהם אבל הם לא פגעו בי
אחר כך הגענו לידיד שליי הוא באתי זרקתי עליו ביצהה הוא באאא אליי זרק עליייי ביצההה בלי ששמתי לב אפילו חחחח נישאארנוו אצלוו מלאאאאא זמןן ואזז אחר כך חברה שלי שברה עליוו ביצהה ואז רצינו ללכת הוא הביא לי ביצה שאם מישהו יזרוק עליי אני יזרוק עליו בחזרה באתי לחברה שלי שברתי עלייהה הוא הביא לה ביצה היא שברה עליי ואז הוא ואחחח שלוו התאוםם החארות האלה באוווו התחילו לרוץץ אחריי שברוו עליי 5 ביצייםםםםםםם וזהה כאבב הם שברו לי בגב בחולצה במכנסס בשיעררר אפילו
ואז הם שפכוו עליי בירההה וקמחח החיותת האלההההה אבללל היה ממש מצחייק וסליחה על החפירהה
ושבתת שלום

למעלה