בוקרררררררררררר

היללי 2

New member
יאוו איזה פנתרים אתם../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

חעחע בוקר טוב... משום מה היתעוררתי דיי מוקדם היווום
יומטוב לכוולםם

בוקר אור!:]

עד שכתבתי הכול המחשב נכבה ליי..אוףףף..טוב מהתחלה..חחחח אתמול בלילה עד שנרדמית לקח לי שעות כולם כבר ישנו להם וכל הבית היה מ'זה חושךך אבל בסוף נרדמתי ועד שכבר נרדמתי הייתי צמאה אז קמתי לסלון והלכתי וכמעט נפלתי במסדרון..חחחח..אבל הגעתי בשלום ואז הבקבוק היה הסוף אז שתיתי מהפה כדי לסיים אותו ושמעו כזה רעשים אז אמא שלי חשבה שזה גנבים היא אומרת לאבא שלי לך תראה מה קורה שם?מה זה הרעשים האלה?אולי זה גנביים?ואבא שלי אומר לא הכול סגור לא יכול להיות גנבים ואז כזה סיימתי לשתות אז הלכתי לחדר שלהם ופתחתי ת'דלת כזה היא הייתה חצי סגורה אז פתחתי אותה ואמרתי לה אמא זאת אניי איך היא נבהלהה יאאוו היא מ'זה נבהלהה משו פחדדד...היא כבר חשבה גונבים פה דברים..חחחח בלילה חלמתי על זיווש..חחחח..איכשהו הגיע לי חלום עליה וזה היה ככה בערך ממה שזכור לי: טני והיא היינו ביחד בכיתה,אולם או משו כזה וישבנו יחד וסתם דברנו ואז הייתה הפסקה וחזרנו למקום הזה וישבנו אחת ליד השניה ולידי מהצד השני ישבו תאומים מהשכבה שלי שהם לא זהים ואז כזה אחד מהם סיפר משו אז אמרתי לה הא הם תאומים שניהם והם לא זהים אז היא אמרה האא כה שמתי לב שהם לא זהים..חחחח..ואז הוא סיפר משו והם הלכו אז זיווש עברה למקום של השני ואני עברתי לכיסא של אח שלו ואז כזה בכיסא היה תקוע תיק של ילדה אחת בשם דניאל אז ניסיתי להוציא את זה והיא אמרה לי מה הבעיות שלך רק תיק של קרן(חברה הכי טובה שלי) יכול להיות פה ושלי לא אז אמרתי לה מה קשור וניסיתי להוציא ובסוף אמרתי לה לא רוצה לא צריך ואז לא זוכרת זיו אמרה משו אז אמרתי לה זיווש מאמי אל תתערבי אז לא זוכרת מה היה והיא אמרה לה תרגיעי או משו כזה ואמרה לה אני יודעת פה יותר מ-4 בנות ביחד ויודעת את כל הסיפור פה..חחחח..נשמה שיילי הזיווש הזאת ואז עברתי לחלומות אחרים חבל שנגמרר..:[[ היום אני צ'ה לעשות משוו אולי ללכת לבדודה שלי אבל אני מחכה שאמא שלי תחזורר...:]ממש באלי ללכת אלייה.. המחשב לא הלך בבסוף יאיי..:] זיוושש חיימשלי אל תדאגי יהיה בסדר לונורא דבריתי שתחזרי מנחשוניתת ותהני המוןן.. רעותי אם תלכי תהניי.. שירוש את קרועה..חחחח..חלומות איי איי איי כל אחד והחלומות שלו..חחח..אני חלמתי שגונבים אותיי..איזה אחד מכולבוטקק יום נעים לכולם!=] -שירק'י-

שירק'ייייייי../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אמא שלך ואמא שלי ממש נבהלות מהר
חעחעחעחעחעחע תהני אם את הולכת:] ותודע:]

hila846

New member
בוקר טובבב../images/Emo42.gifפרה|

ואיי איזה חלום מפחיד חלמתי
חלמתי שאנחנו כזה באים להיכנס לאוטו ואז בא איזה מישו אחד ושפך עלינו כזה חומר שעוזר לאש להידלק יותר מהר ואז מצית את כל האוטו שלנו ואנחנו בפנים
ואז מהר קמתי ועברתי למיטה של ההורים שלי:p

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

איזו חלומות מוזרים יש פה לכולם
אני זוכרת שבכיתה ג' חלמתי שהלכתי לאיבוד בקניון

יקיר15

New member
בוקררר

היום קמתי מוקדם כי הייתי צריך לעשות כמה דברים
אתמולל היה אחד האלופים נענסו מלא חברים ליםםם אימלהההה איךך נשרפתייי זה כואבב
והיה מזה קטעים היה את המדוזות הגעילותת האלהה ענקיות כמו איזה לא יודע מהה חח חברים שלי המפגרים האלה התחילו לתפוס אותם והם זרקו עליהם סלעיםם מפגרים משהו אשש חחח הם קרעו איזה מדוזה אחת לשתיים חעחעח
מסכנה אבל מגיע לה כי היא צורבת מלא אנשים
ואחד המחברים שלי הביא גיטרה למרות שאפחד לא יודע לנגן חחח והתחלנו לעבור בכל החוף עם הגדיטרה וחבר שלי סתם מחרבש ואנחנו שרים לאנשים ורוקדים סביבים חחחח איזה קטעיםםם
אותי צרבה מדוזה ברגלל אבל זה לה היה כזה קריטיי חחח ידידיו תשלי אבל קרעו אותי מצחיוק אנחנו כזה בים פתאום באה לה מדוזה לידה והיא צוקעת ומרביצה למים " אימאאאאא אימאאא..." חח מסכנה היא צרבה גם אותהה ... ואחד מהחברים שלי דבע רציני ... ניסה לתפוס תמדוזה בסוף היא תפסה הוא צרבה אותו גם בצוואר וגם בידד והיה לו סימןן ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק על כוויה כזווו ... זהו נסעתי בשעה 9 וחזרתי בסביבות 6 הבייתהה .. נסענו במונית שרות עם איזה נהג ערבי מזה גנב ימחשימוו חחח מה שמזכרי לי שעשינו מלחמת חול נגד קבוצה של בנות מושפעות משהו אשש כולם עם אותו בגד ים איזה 6 חחחח ... ואז איזה קבוצה של ערבים לא קשורה כולךם עם תחתונים - מסריחים רצחח התחילו לזרוק עלינו כדורי חול ... אבל איתם כבר לא התעקסנו אנחנו יודעים שהערבים מנוסים בדברים האלה אז ברחנווו חעחעחעח
בדרך חזור בכלל היה קטעיםם היינו 13 ילדים במוניתת וכולם נרדמוו - ואני לא נרדמתי כי פחדתי מהנהג הערבי הזה שלא יחטוף אותנוו חחח ... חוץ מזה שכמעט כל מ ישהיה איתי במונית שירות נסע משלשום בלילה ככה שהוא היה ממש עייף ... בקיצור כולם ישנים ומזה קטעיםם נפלתי עליהם מצחוק 2 לא מחזיקים תראש שלהם והנהנג נוסע כמו מטורף וכל שתי שניות האוטו קופץץ יחד עם הראש שלהםם חחחח הם רק מהנהנים תראש ואני נקרעע, ידידה שלי כולה מחפשת תתנוחה הנוחה לישון וחבר שלי כולו עייף חצי גוף שלו מחוץ לכיסא עם הפה פתוח חחח
ואני בתהחלה ישבתי בסוףף והיה עוד מקום אחד בהתחלה ליד הנהג ... בקיצורר זה שישיב לידי גם היה גמור מעייפות והוא שם עלי תראש וכל שתי שניות הוא נופל אז אמרתי לו בוא תישען על החלון ווגם יהיה לך יותר מקום אני יעבור להתחלהה חחח ואז אפסתי מכולם תכסףף והנהג הגנב הזה [ שלקח שהיינו 13 ילדים ולקח לנו 25 והנהג השני שלקח רק 8 לקח להם 20 אבל הנהג השניי שיקר כדי שלא נדפוק לנהג הערבי פרטיה ואמר שהוא גם לוקח להם 25 אבל הוא לקח להם רק 20 גרר שני גנבים
] רק מסתכלך עלי סופר תכסף וכבר מת לקבלל אותוו והוא לא קיבל אותו עד שירדנוו חחח
יאלה חפרתייי
היה מזהה כיףףף !!! רעותי אני מקווה שהלך לך טוב בבגרותתת וכל מי שעשה שהלך לו טוב
שיהיה לכולם יום מדהים

ואוווווווווווווווווווו../images/Emo178.gif ../images/Emo205.gif

איזו מגילה:]] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שמחה שנהנת:] ותרגיש טובבבבבבב=]

קראתיי../images/Emo178.gif../images/Emo204.gif

בחיים שלי לא הייתי עולה לאוטו של מישו ערבייייי! יקיר אני אעביר לך קורס איך נזהרים מה זה הדבר הזההההההה? וגם אותי צרבה מדוזה ברגלללל והשתזפתי.. אבל לא מי יודע מה.. בגלל חברה שלי שאמרה לי שקרם הגנה לא עושה שלא נשתזף
ואני כמו מטומטמת האמנתי לה ושמתי קרם הגנה
שמחה שנהננננננננתתתתתתתתתתת:]]

hila846

New member
קראתי הכל../images/Emo178.gif../images/Emo80.gif

חחחחחחחחחחחח שמחה שנהנת

למעלה