בוקררר
היום קמתי מוקדם כי הייתי צריך לעשות כמה דברים
אתמולל היה אחד האלופים נענסו מלא חברים ליםםם אימלהההה איךך נשרפתייי זה כואבב
והיה מזה קטעים היה את המדוזות הגעילותת האלהה ענקיות כמו איזה לא יודע מהה חח חברים שלי המפגרים האלה התחילו לתפוס אותם והם זרקו עליהם סלעיםם מפגרים משהו אשש חחח הם קרעו איזה מדוזה אחת לשתיים חעחעח
מסכנה אבל מגיע לה כי היא צורבת מלא אנשים
ואחד המחברים שלי הביא גיטרה למרות שאפחד לא יודע לנגן חחח והתחלנו לעבור בכל החוף עם הגדיטרה וחבר שלי סתם מחרבש ואנחנו שרים לאנשים ורוקדים סביבים חחחח איזה קטעיםםם
אותי צרבה מדוזה ברגלל אבל זה לה היה כזה קריטיי חחח ידידיו תשלי אבל קרעו אותי מצחיוק אנחנו כזה בים פתאום באה לה מדוזה לידה והיא צוקעת ומרביצה למים " אימאאאאא אימאאא..." חח מסכנה היא צרבה גם אותהה ... ואחד מהחברים שלי דבע רציני ... ניסה לתפוס תמדוזה בסוף היא תפסה הוא צרבה אותו גם בצוואר וגם בידד והיה לו סימןן ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק על כוויה כזווו ... זהו נסעתי בשעה 9 וחזרתי בסביבות 6 הבייתהה .. נסענו במונית שרות עם איזה נהג ערבי מזה גנב ימחשימוו חחח מה שמזכרי לי שעשינו מלחמת חול נגד קבוצה של בנות מושפעות משהו אשש כולם עם אותו בגד ים איזה 6 חחחח ... ואז איזה קבוצה של ערבים לא קשורה כולךם עם תחתונים - מסריחים רצחח התחילו לזרוק עלינו כדורי חול ... אבל איתם כבר לא התעקסנו אנחנו יודעים שהערבים מנוסים בדברים האלה אז ברחנווו חעחעחעח
בדרך חזור בכלל היה קטעיםם היינו 13 ילדים במוניתת וכולם נרדמוו - ואני לא נרדמתי כי פחדתי מהנהג הערבי הזה שלא יחטוף אותנוו חחח ... חוץ מזה שכמעט כל מ ישהיה איתי במונית שירות נסע משלשום בלילה ככה שהוא היה ממש עייף ... בקיצור כולם ישנים ומזה קטעיםם נפלתי עליהם מצחוק 2 לא מחזיקים תראש שלהם והנהנג נוסע כמו מטורף וכל שתי שניות האוטו קופץץ יחד עם הראש שלהםם חחחח הם רק מהנהנים תראש ואני נקרעע, ידידה שלי כולה מחפשת תתנוחה הנוחה לישון וחבר שלי כולו עייף חצי גוף שלו מחוץ לכיסא עם הפה פתוח חחח
ואני בתהחלה ישבתי בסוףף והיה עוד מקום אחד בהתחלה ליד הנהג ... בקיצורר זה שישיב לידי גם היה גמור מעייפות והוא שם עלי תראש וכל שתי שניות הוא נופל אז אמרתי לו בוא תישען על החלון ווגם יהיה לך יותר מקום אני יעבור להתחלהה חחח ואז אפסתי מכולם תכסףף והנהג הגנב הזה [ שלקח שהיינו 13 ילדים ולקח לנו 25 והנהג השני שלקח רק 8 לקח להם 20 אבל הנהג השניי שיקר כדי שלא נדפוק לנהג הערבי פרטיה ואמר שהוא גם לוקח להם 25 אבל הוא לקח להם רק 20 גרר שני גנבים
] רק מסתכלך עלי סופר תכסף וכבר מת לקבלל אותוו והוא לא קיבל אותו עד שירדנוו חחח
יאלה חפרתייי
היה מזהה כיףףף !!! רעותי אני מקווה שהלך לך טוב בבגרותתת וכל מי שעשה שהלך לו טוב
שיהיה לכולם יום מדהים