בוקררררררררר

צהריייים../images/Emo110.gif

היה מבחן קשה באנגלית.. זה היה משווה.. \חשבתי שיהיה יותר קל! כי המבחן משווה בתחילת השנה זה בדיוק אותו מבנה וכל זה וזה היה פי אלף יותר קל... ואני ממש חייבת מעל 80
אני מתה אם לא... היו 3 קטעי קריאה.. אנסינים כאלה.. 2 קטעי שמיעה... קטע אחד שיש תמונה וכותבים 4 משפטים מה קורה שם.. ועוד קטע אחד כתיבה עצמית.. מן חיבור כזה.. ודווקא החיבור שזה כתיבה עצמית היההה לי הכייי קלל... ממש היה פשוט.. אני מזה מקוווווה שיהיה טובבבב ודחוו לנו תמבחןן במתמטיקה משבוע הבאאאאאאאאאא
ל7.6 שזה עוד פול זמן! אז שבוע הבא יש לי רק בכימיה ותנ"ך!! נראליייייי... אולי יש עוד אחד שברח לי [ויש לי הרגשה כזאת
] בכלל מקרה היוםם מדורות אז תהנו כולםםםםםםםםםםםם

hila846

New member
אל תדאגי מאמי את תצליחי

אני בטוחה
ד"א מזה מבחן משווה
שמחה בשבילך שדחו ובהצלהה

תודההההההההההה מותקק../images/Emo110.gif

תודהה רבה
מבחןן משווה זה שכל השכבה עושה באותו הזמן את אותו המבחןן.. עושים אצלנו כזה בכל מקצוע בתחילת שנה ובסוף שנה.. כאילו להשוות את הציונים אם ירדו או עלו..:]

hila846

New member
אהה אצלנו אין את זה../images/Emo12.gif

טוב אצלנו הקימו ת'אולפנא רק לפני כמה שנים אז אנחנו רק כיתה ז' ח' וט' ויש רק כיתה אחת מכל גיל ועכשיו כאילו האולפנא צומחת
ווקשעע

פוסה

New member
מה יש לצלם במדורה../images/Emo35.gif../images/Emo107.gif

אני לא יכולה אחותי בירושלים ען המצלמה

../images/Emo85.gifצהררריייםם!!

היה נחמדד בבביצפפרר בכלל לא למדדנו
. היום מדורותתת תההנווו כול מי שעושה,ולמרות שאני אשמע עכשיו כמו אמא פולנייה,באמת תיזהרו ותשמרו על עצמכם.. זה מסוכן|: אוהבת אתכם

צהרייםם מצחיקיםםםםםם

וואי היה לנו שיעור אנגלית אז המורה לימדה אותנו על בר כוכבאא אז היא כזה אומרתת "ילדים בכתה ז' לא יודעים מי זה בר כוכבא" אני מתגרדת כולי והיא כזה שמה ידיים על הראשש אז ידיד שלי המפגר הזה אומרר ממש כאילו שכולם כולל המורה שמעוו "תודה תודה שיש לך כינים"
וואי ובהפסקהה אני וחברה שלי הלכנו לבקש כזך לאוכלל
אז בלכתי לבקש מילד מהשיכבה שלי והוא אמר לי שיש לו רק בשטר של 20 אז אמרתי לו שאני צריככה שקלל בקיצור בסוף הוא הביא לי את השטר ואמר לי להחזיר לו 19 והחזרתי לו 18 וגם ילגה אחת מהשיכבה מזה חמודה ראתה שאני מבקשת מילדים כסףף אז היא באה והביאה ליי

היללי 2

New member
צהריםם...

היה יום ממש כיפי.. היה גם מבחן במחשבת שהוא היה לי בדיוק 5 דקות.. פשוט וקל וגם אמריקאי...בעצם חלקי לא הכל אמריקאי... וממש בקושי למדתי.. ניראלי המורה המציאה תמבחן בהפסקהה... עפתי לישון קצת יש ל"ג בעומר היום ואני לא יהיה ערה עד הבוקר... מה שאומר שאני צריכה לישון במיוחד שאתמול ישנתי ברבע ל2.. צהרים מקסימים לכולם...

יעל 13

New member
צהרייםםםםם

עישנו היום עבודת גמר בג"ג...עשינו את זה מ8 וחצי עד 2 וחצי...היינו צריכים לבנות איזור ולהסביר עליו...אז אני וחברים שלי בנינו עיר ויצא הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםם וזה היה מזה קשה לבנות את זה... והמחנך שלי...אין יותר מטומטם ממנו...פשוט אין... כל כמה זמן יש טיול שלא לוקחים את כולם...ואני אף פעם לא יצאתי...ונורא רציתי לצאת...והרכזת רשמה אותי...והוא היה לידה והוא עושה לי "יעל מה יש לך בגבה?" ואני אומרת בלב "כוס אמא שלך אמן תמותתתתת!!" ואז היא לא רשמה... אחר כך באתי אליו אמרתי לו "גיל בשביל מה זה היה? לא יכלת להגיד אחרי שהיא הלכה?" ומה המטומטם אמר לי?! "רציתי להגיד ואז היית מורידה והיא הייתה רואה שאת רצינית" תגיד לי מה אתה מטומטם?!?! היא כמעט הטיסה אותי!! אחר כך הוא אמר שהוא ידבר איתה...ואז הוא דיבר איתה והיא אמרה שהיא מוכנה להוציא אותי בתנאי שאני לא באה עם העגיל עד סוף השנה כולל המסיבת סיום...אז הבטחתי לה... יהיה מזה שווה בטיול....יהיה שם טיפוס הרים ורובי אוויר ואני לא יודעת מה עוד... אני מזה אוהבת את כל השטויות המסוכנות האלה... אני מתה לעשות צניחה חופשית
אבא שלי אמר שוא יקח אותי מתישהו...אבל נראה לי שזה מגיל 18... מקסימום נעשה באנג'י
אני בשוק... רק אתמול ידעתי שהיום ל"ג בעומר
אני אעשה עם חברות נראה לי... כל כך אין אווירה של ל"ג בעומר
תמיד ביסודי היינו שבוע לפני שומרים את המקום חחחחחחחחחחח

../images/Emo85.gif חחח שבוע מראש? אנחנו איזה

חודשיים לפני חחחחחחחחחחחחחחחח
שמים אבנים בגודל העולם וזה כאילו היה המקום של המדורה
חחח זה היה כ"כ מצחיק!

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואני עוד חשבתי שאנחנו מגזימים
זה לא באמת שבוע מראש...זה איזה יום לפני נראה לי
ואיילה הבטחתי לה שאני אוריד בבצפר אז אני אעמוד בהבטחה שלי כי היא כ"כ טובה אליי ועוזרת לי לצאת מכל מצב שאני נדפקת בו...אבל כמובן שאחרי הבצפר אני מחזירה...וגם בהפסקות אני שמה לשניה ומוציאה כדי שלא יסתם לי החור...

למעלה