בוקררררררררר

צהרריםם

היוו ל"ג בעווומר>>>>חג שמחחחח כמו שמיכללי אמרה גם לי יש והיה את כל המבחחניםם שהיא ציינה חוץ מהעבודה להגשה.. קיצר אני הלכתי לישון איזה 3 שעות... מיכלל דבריי איתי..:p

2ניצי

New member
היי ../images/Emo203.gif

היום היה לי מבחן המתמטיקה והוא היה די קשה אני מקווה שאני אכשל כי כבר קיבלתי השנה נכשל אולי אני נוסעת לתל אביב מחר כדי לראות זיקוקים היום אני עושה מדורה מאחורי הבית עם כל השכונה

אחר הצהריים..=]

אתמול בערב לא הרגשתי טוב כאבה לי הרגלל כמו שמעולם היא לא כאבה לי..וכמעט בכיתי מרוב כאבים כבר היה נמאס ליי..אבל זה עבר עם ערב וראייטי שראיתי את אגם..=] והיום אמרתי לאמא שלי שיש טיול דפוק לעולם האווז ואינלי כוח ללכת והיא הסכימה לי להישאר..=]=]וקמתי רק ב-12 וחצי..ואז עזרתי לאמא שלי קצת לסדר פה ושם ואז ראיתי טלוויזיה והכול וזהו ואכלתי צהריים.. ואני עוד מפחדת לא להרגיש טוב..:(:( דיברתי עם זיווש באס אמ אסים..=] בערב לא נראלי שאני יחגוג ל"ג בעומר היום כי אין ממש חשק השנה..ולא תכננו משוו רק הבנים אספו ועשו והם עושים עם עצמם מדורה..וממש לא בא לעשות איתםם...ושאר הכיתה זה מפולג..וגם ככה אני לא הכי אוהבת את המדורה..אבל אולי נראה כבר מה יהיה..מחר אולי אני יסע לסבתא שייליי..=] אני הלכתי קצת לנוח..ביי.. תהנו כולםםם

2ניצי

New member
דיברתי עם הדס../images/Emo203.gif

הדס מוסרת לכולם ד"ש ושהיא אוהבת אותנו אבא שלה מחזיר לה מחר את האינטרנט

זיוו2

New member
יהייייייייייייייי ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

יאא איזהה כיףף געגעתיי אלייההה המוןןןןןןן

hila846

New member
לפנות בוקר../images/Emo3.gif

ואיי חזרתי עכשיו לא היה לי כוח להישאר
היה מזה יפה בהתחלה היה כמו משחק סוףהדרך כזה מזה שווה ואז בערך בשתיים עשרה וחצי גמרנו אותו ואז הלכנו למדורה לאכול וסתם היה שווה
אני מתה מעייפות
אני עפה למקלחת ולמיטה
לילה טובב

למעלה