בעניין רגל קרושה
יוליקה, ספרי איך את מכינה את הרגל קרושה, אני מכינה רגל קרושה, שזה
משו,משו, אני עושה את זה מרגל של עגל או פרה, לא משנה מה וגם מבשלת ביחד עם זה קורקבנים, התבלינים הרגילים של רגל קרושה ואני טוחנת במכונת בשר,
יוצא סמיך כמו נקניק, פעם הייתי מכינה מרגליים של עופות, זאת היתה עבודה
מפרכת לחלוט או לשרוף על הגז ולקלף את הרגליים, אבל היה שווה, כי זה היה פחות שמן, היום
אני לא מצליחה להשיג רגליים של עופות.
קרפלעך אני מאד אוהבת, אבל אין לי סבלנות להכין, אני קונה בחנות של
אוכל מוכן, יש ממולא בשר וממולא בתפוחי אדמה, אני מעדיפה את הבשר,
אימי ז"ל היתה מכינה ורניקס מגבינה מתוקה, כשהייתי ילדה ואני אהבתי
לעזור לה בזה,
סושי, מאד טעים לי, אבל אני נמנעת בגלל שזה נא.