בוקר אור ליום חדש.שוב תודה למברכים ליום 50 שנה לנישואים

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש.שוב תודה למברכים ליום 50 שנה לנישואים

את האירוע נחגוג בסוף החודש כל הבנות והנכדים...לא משהו גדול.
אנחנו לא אוהבים במיוחד בעלי לעשות מסיבות גרנדיוזיות.יש אנשים
שמחדשים נדרים.אנחנו לא כאלה...שמחים בחיק משפחתינו...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב...אני שוב נוסעת לפגוש את חברי מהיסודי

בכל מפגש מצטרפים חדשים...
אנחנו מאד נרגשים בכל מפגש כזה... לחשוב שאחרי
55 שנים חידשנו חברות כזאת... ועוד מוצאים נושאים משותפים....

מינהר

New member
יוליקה, זה יפה מאוד.

המפגש בגבעתיים?
יש לי שאלה בעניין פייסבוק. אתמול הבן שלי הכניס אותי לפ/ב. ישר קפצה מולי שורה של אנשים, שאינני מכירה, שהפ/ב טוען שאני עשויה להכיר. יש לכם מושג איך זה?

מינהר

New member
איש לא הגיב לשאלתי. זה מחוסר ידע, חוסר עניין,

חוסר חשק?
הפייס נתן לי רשימה של אנשים שאולי אכיר. את רובם מעולם לא הכרתי. בודדים כן. אחד מהם לא החלפתי איתו מעולם מייל או התכתבות בעשרים שנים האחרונות, ואני בקושי זוכרת אותו מאיזה חוג חברתי מלפני 30 שנה.
מאיפה הפייס אוסף את כל האנשים הבלתי מוכרים האלה בשבילי?

נימה3

New member
מינה,אלה דברים שגם אני לא מבינה מניחה שכל אחד מאתנו מקבלת

חמרים שרובנו לא מבינים . אני מקבלת והולכת הלאה לא מתיחסת. קוראת בתקשורת ושומעת איך גוגל והפיסבוק שולטים בעולם אז מה אני הקטנה יכולה לעשות עם זה. משתדלת להתעמק בדברים שמענינים אותי יותר.

נימה3

New member
היום הרכיבו לי מכשיר הולטר לחץ דם

24 שעות ובעיקר כל הלילה. לחץ הדם שלי מאד גבוה. אמרה לי הטכנאית כי לחץ דם נגרם משינה לא טובה וממלח וסוכר. לתשומת הלב. אני חושבת שהיא צודקת. אני משתדלת להקפיד אבל לא תמיד מצליחה.

פשוט תפסיקי להשתמש במלח, והקפידי על נתרן במינון נמוך

כמובן שלא צריך להגזים בסוכר (זה היה נראה נורא לראות הורים קונים לילד ממתק מתוק מאוד ומצורפת אליו שקית סוכר לטבול בה.....) אבל ככלל לא צריכה להיות בעיה במינונים רגילים (למשל סוכרזית במקום סוכר, אני משתמש רק בזה מאז שאין ציקלמט בסוכרזית.

לגבי הדמויות בפייסבוק, כמו כל מערכת היום, מנסים לדחוף לך בכח דברים שאת לא רוצה, אם את מכירה נאמר 100 אנשים, ידחפו לך 100.000, וכך אנשים גם משוויצים שיש להם עשרות אלפי עוקבים.
ניסיתי פעם למקום, אבל אחרי שמחקתי כאלפיים, הכל ממשיך כאילו לא מחקתי.
אין מה לעשות אלא להתעלם ובכלל לא להתעסק בזה.

גם הדבר הזה שברגע שאני יכול להיכנס לכרטיס של מישהו אני יכול לראות את כל החברים ובני המשפחה שלו ומה הוא מדבר איתם, ומהם הם מדברים עם אחרים והאחרים עם מי הם מדברים, זה פשוט לא נגמר, זה שנוא עלי לחלוטין.

לכן אחרי שהתחברתי לפייסבוק, פשוט מחקתי את כל החברים מהכרטיס שלי כך שדרכי אף אחד לא יכול להגיע לשום אדם.
אני לא רוצה לתרום לכך שאנשים שאין להם מה לעשות בחיים, יחטטו בחיים שלי, או דרכי יחטטו בחיים של בני משפחה וחברים.

נימה3

New member
מאיר, אני לא משתמשת בסוכרזית או בתחליף סוכר

אחר, פשוט לא טעים לי. ממעיטה להשתמש בסוכר וגם המלח לא חסר לי. ובכל זאת לחץ הדם עולה ועולה. ממתינה לתור למומחה. נשמע מה יאמר.

הפייסבוק הוא בור ללא תחתית.
לילה טוב

יוליקה

Member
מנהל
רק עכשיו חזרתי...

הפייסבוק מקשר אותך לאנשים אוטמטית... כמו כן אם תכנסי לאיזשהו אתר שאת מתעניינת בו תתחילי לקבל פרסומות ממנו...

הדסהש1

New member
לי היה 2 הולטרים של לחץ דם וללב

וזה נכון שהשינה מושפעת מלחץ דם ודופק מהיר..לי יש מכשיר שאני צריכה לישון איתו
בגלל שיש לי דום נשימתי..אני לא ישנה כל הלילה כי זה לא נוח בכלל.אבל גם לכמה שעות זה עוזר...

מינהר

New member
יוליקה, את הכי חמודה.

אגב בעניין דני עטר ידידך הטוב.
עושה רושם שהוא קפץ לתוך השמנת בקק"ל העשירה. השיג ג'וב פוליטי, [כמו רבים]. הבטיח הבטחות פרודוקטיביות. וכלום. כמוהו כקטן העסקנים האינטרסנטים הדואגים לעצמם ולמקורביהם.
אני בעד ג'וב פוליטי ליוליקה.

יוליקה

Member
מנהל
צודקת

הייתי תמימה לגביו... במשך שנים הייתי אסירת תודה לו על שסייע בידי לקנות את הבית... ותמכתי בו... עד שהגיע לפוליטיקה גבוהה....

מינהר

New member
אני נפגשת עוד מעט עם חברה בבית קפה.

אנו נחליף בינינו את פרטי מחלותינו, ואת סיפורי ילדינו ונכדינו.

מינהר , זה מה שנקרא , קוף אחרי בן אדם .

. חברתי ואני החלפנו אותה אינפורמציה ביום שני השבוע . אל תקחי את דברי הרצינות , לא ממש חושבת שאת קוף , ובלי שום כוונה לפגוע , פשוט זה מתבקש מהסיטואציה , רק עם קצת הומור .

לנו היה מפגש של בית ספר עממי,

היה נחמד, לא היה לזה המשך.

לפני כמה חודשים היה לבעלי מפגש של בית ספר הרוא"ה ברמת גן, המשיכו כחברים בווטצאפ.

כל אחד פנה לדרכו עם בני זוג שלא תמיד בגילאים המתאימים, אז מי שזה מצליח לו יופי, ומי שלא מצליח לו בודאי שיש לו חברים מתאימים שפגש במשך חייו התאימו לו יותר מכיוון שזו היתה בחירה ולא קביעה כמו תלמידים שלמדו באותה כיתה בלי שו התאמה מראש פרט לגיל.

יוליקה

Member
מנהל
אנחנו נפגשים כבר כמה שנים....

לפני שנה בדיוק, היה לנו מפגש מרגש עם המורה שלנו...
המורה שלנו היא אלמנתו של המשורר משה בן שאול ז"ל.
עירית תל אביב מנציחה בניינים בתל אביב שגרו בהם אנשי
רוח כמו סופרים משוררים, שחקנים ושחקניות שהלכו לעולמם.
בדיוק לפני שנה היה טקס כזה בבית בו התגוררו מורתינו ובעלה...
ברחוב סוקולוב בתל אביב במעמד ראש עירית תל אביב רון חולדאי
על עמוד שלט ההנצחה

גם זה משהו

אין לי חברים מבית ספר מכיוון שעבודתו של אבי הביאה לשנות מקום כל שנתיים, ובצבא מי שהיו כמו אחים לי, "כיתת-השועלים", אוכל להיפגש איתם רק כשאגיע למעלה.....יעני.

מינהר

New member
ניצת, מה שלומך ואיך הבריאות?

יש לנו מפגש יעלי, חבל שלא תהיי.

למעלה