בוקר אור ליום שלישי פעמיים כי טוב בו

כבר אמרתי שאסור להאמין לערבים כי הם בוגדניים.

אנשים שוכחים, אבל היו מקרים רבים של חקלאים ושל אנשי תעשיה שהעסיקו ערבים עד שביום אחד הערבי החליט שהוא ערבי יותר מישראלי, ורצח את מעבידו.
כל הזמן שוכחים את הדברים הללו.

כולם גם שוכחים שבכל פעם שיש עימות נגד רוצחים ערבים, מחבלים או לא, מיד ערביי ישראל מתעוררים בואדי ערה בעכו בחיפה ביפו בירושלים, לעורר מהומות והפרות סדר ולתקוף את כוחות הבטחון, ומידי פעם "על הדרך" גם לרצוח איזה יהודי או יהודיה (כבר שכחתם את דדון?) וגם לחטוף מישהו אם אפשר ולרצוח אותו.

מהעיתון המקוון היום:
"סמי ונאדר רחאל, שני אחים שמשמשים כרופאים בצה"ל – האחד של גדוד "צבר" של חטיבת גבעתי והשני של גדוד הסיור הבדואי – החליטו אמש (שני) לעזוב את הבסיס שבו הוצבו בתחומי המועצה האזורית אשכול, והודיעו למפקדיהם כי החליטו לעזוב "כיוון שצה"ל הוא צבא לא מוסרי"".
ערבים, איך לא.
וזו עבירה חמורה ביותר של "מורך לב לנוכח פני האוייב" שדינה לפי חש"צ - עונש מוות.

ולמי שיש זכרון קצר

רק לפני יומיים הכריזו ראשי המועצות הערביות במפגש עם אבו מאזן, שישראל היא מדינת טרור.
הם טובחים בנו בלי הפסק, ואנחנו מדינת טרור.

טוב, יש להם מה ללמוד מחברת הכנסת זובי שטענה שהחוטפים של שלושת הצעירים אינם מחבלים
הדג מסריח מהראש, במקרה הזה כל הדג באושים.

וועידת שלום אלק.
אפילו בתור בדיחה זה לא מצחיק.
ועוד יש כל מיני נואמים מולהבים שצורחים שהפתרון הוא רק פתרון מדיני.
בטח, אנחנו נחפש שלום כביכול, והם ימשיכו לירות בנו, ושוב שנה וחצי נעשה להם "נו, נו, נו" והם ימשיכו בשלהם, ואז עוד מבצע שיופסק באמצע, וחוזר חלילה.....

י מ י ת 2

New member
כמו שאפשר לשלוף מהתנ"ך איזה פסוקים

שרוצים כך אפשר לשלוף מכל מיני מקומות איזה ציטוטים שרוצים. הענין הוא לא במקרים כאלה או אחרים שאין לי שום אפשרות או כוונה להתווכח אתם הענין הוא ברצון ובכוונה הכללית של שני הצדדים. זו אמורה להיות פעילות לטווח ארוך שלוקחת בחשבון את כל המשתנים ולצערי אם בצד שלנו אין רצון ואין נכונות ואין כוונה, אז מסקנה גם אין פעולה בכיוון. נצפה לימים טובים יותר שתהיה לנו הנהגה יותר שפויה.
עכשיו אני הולכת לשלאף שטונדה שלי.

עמיקם10

New member
החמאס אוהב את הפריפריה ומראה שגם הוא רוצה

להגיע לגוש דן. אמנון לוי יספר לכם מה קורה בפריפריה-ואני שגרתי 42 שנה בערד- לא הרגשתי שום קיפוח וכעת אני כול להשוות בין ראשון לערד.
מעניין מה אמנון לוי יביא ! נכון שאת הכביש לערד רק עושים כעת.אבל מאז שיש כביש 6 [בהמשך נשארו 30 ק"מ מכביש לדימונה-של כביש לא אוטוסטרדה]
אז נכון שבגוש דן יש הכל-וצריך לנסוע לבאר שבע..בשביל להשיג דברים כמו טסט כל שנה-אבל צמיגים דוקא יש. ומשטרה וכמובן המון בדואים...של מרגישים איתם הכי טוב.אבל הטילים לא מגיעים רק מעיראק הם הגיעו שחיפשו את מפעל הטקסטיל..

למעלה