בוקר אור פורום...בוקר שישי

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור פורום...בוקר שישי

מצרפת שוב.....לבקשתה של אנימו בסדנא למנהיגות צעירה שהשתתפה בה ביתי ומצא לי חן...חולק דף קטן ובו כתוב: מוגש כחומר למחשבה. יש אנשים שמראש מיתייאשים ומעדיפים להשאר במקום ולראות את השקיעה באותו מקום שראו תמיד. יש אנשים שרק עכשיו התחילו לטפס ואת השקיעה הזו כנראה לא יראו מהפסגה אבל,הם ימשיכו לטפס. יש כאלה שהגיעו לאמצע הדרך שלהם והשקיעה נראת להם...מספיק יפה מאיפה שהם נעצרו אז יישארו שם ויתהו אם יוכלו להגיע לפסגה,ואיך השקיעה נראית משם... ויש אחדים....שיגיעו לפסגה,אך הם לא יספיקו ליהנות מהשקיעה כי הם כבר מחפשים פסגה אחרת והם אף פעם לא שקטים ואף פעם לא ימצאו את הפסגה שלהם. אל תהיו מאלה שכלכך מיואשים שאפילו לא ניסו לטפס לפסגה ואל תעצרו באמצע הדרך שלכם כשאתם מסוגלים להמשיך הלאה . וכשתגיעו לפסגה שלכם תעצרו!1! תסתכלו עד השקיעה-תהנו ממנה......ואז-תמשיכו לפסגה הבאה.

ע ו מ ר 4

New member
שוש בוקר אור......

הוא לא צריך משקפת האיש שבתמונה. נראה על פניו שהגיע אל הפסגה שלו....נהנה ממנה......(כרגע) וימשיך...הלאה. יום נעים לכולם

bimbo.

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo141.gif

אצה רצה דחוף לסידורים

boaz31

New member
בוקר טוב לכולם

והנה השקיעה שאני רואה מהצד שלי

אנפה2

New member
בוקר טוב, אני מרבה לטייל בעולם,

נוסעת הרבה בטיולים מאורגנים בעיקר למקומות אקזוטיים, היינו בתאילנד בטיול, ואמרו לנו שיראו לנו את השקיעה הכי יפה בעולם. לקחו אותנו למקום ובאמת הייתה שקיעה נפלאה, אבל לגלות לכם סוד, ...... שקיעות תמיד יפות וזה תמיד רומנטי, אפילו אם תראו שקיעה בין הבתים בעיר, בין העצים בכפר, או בין הגלים בים. ומחר בתי וחתני חוזרים מטיול בויאטנאם ופריס (לא ראינו אותם יותר מחודש), ואני הולכת להכין למחר אח"צ חגיגית, כי כולם באים אלינו לאכול גם המחותנים.

עמליה3

New member
השקיעה היפה ביותר שראיתי

היתה בפטרה. יש שם מקום שנקרא sun set עומדים שם ורואים את השמש צובעת את הרי אדום באדום זוהר.

bimbo.

New member
כמה ממיטב בחורינו נרצחו בפטרה

כי נמשכו לשם בגלל יופיה הרב...

אנימו

New member
בוקר טוב וזורח לכולם.תודה לעומר../images/Emo140.gif

על הקטע שמעלה בי מחשבות על דרך התמודדות בני אנוש עם הקשיים בחייהם. במחשבה נוספת - השקיעה אמנם יפה בטבע אבל בהשאלה, במציאות, "שקיעה" שפירושה במילון: ירידה, צלילה, התנוונות ונפילה - יש לה קונוטציה שלילית. מאידך יש לה גם פירוש נוסף : התעמקות. ואם נתעמק - אפשר להגיע למסקנה שבעקבות כל שקיעה - מגיעה "זריחה"
והמחזוריות - היא המעודדת. ושיהיה יום טוב מלא "זריחות"

דרדרית

New member
../images/Emo42.gifבוקר נפלא לכולם ואגב זריחות

הבוקר ראיתי את השמש ממש מדהימה... ממש נשקה לאדמה וראיתו תוך כדי נסיעה איך הלכה והתרחקה ממנה לאט..לאט... השמים נראו בשלל צבעי הכתום וזה היה מרהיב שיהיה לכולנו יום נפלא ונהדר

shkedud

New member
בוקר טוב פורום, השמש זרחה הבוקר,

וזה משמח אותי מאוד, למרות שקצת קריר. אני רצה לקניות לפני שהקוסמוס יתמלא עד אפס מקום מאחלת לכולם יום נהדר

p a l o m a

New member
בוקר טוב, כל מה שכתבתם אני ../images/Emo42.gif|פר

מאשרת ומסכימה.. יוצאת לצעדה לראות מה מצב הזריחה
..

נֵנָה

New member
אתה כאן משמע אתה קיים ../images/Emo24.gif

בקר טוב חברים יקרים. אז מה יהיה? יום אחד אני לא נכנסת וכבר מרגישה מחוץ לעניינים. איך אפשר להשתלט עלכל כך הרבה הודעות, כאשר יש כבר הרבה חדשות...? ומתי אכתוב אני לכם, ומתי אצא לקניות ואבשל? אנימו אולי תזמיני לי את הגמדים הקטנים שעושים הכל בלילה ובבקר הכל מוכן...? יופי שאפשר כבר למצוא אותנו על המפה. איך אמר טל ברודי? אנחנו על המפה ואנחנו נשארים במפה
יום עמוד עבר אתמול על כוחותינו, או יותר נכון על כוחותי
מהבקר עד מאוחר בלילה (או אפשר כבר לאמר מוקדם בבקר...) באופן אינטנסיבי, עוזרת, ספרית, משפחה, נכדים, נסיעות ולקינוח בייבי סיטר עד 13:00 בלילה... אז מתי יהיה לי זמן את החברים שלי...? תסלחו לי אם לא אתייחס לכל מה שנכתב אתמול, וגם הבקר, אולי אעשה בערב... צריכה לצאת לקניות וקצת סידורים ואחר כך בישולים... בינתיים הבאתי לכם המבורגר "על העץ" רק שהוא עוד ירוק, אל תקטפו
שיהיה לכולכם יום נפלא ובילוי סוף שבוע נהדר. אנחנו מבלים השבת "על האש" עם הילדים והנכדים וכל השאר

shkedud

New member
בוקר טוב ננה, גם לי יש לפעמים

תסכול מזה שאני לא מצליחה לקרוא ו/או להגיב על כל ההודעות והשרשורים. נראה לי בסדר (גם לך, גם לי, גם לכל אחד) לא להגיב על הההההההכל. אפשר לבחור וזאת מילת הקסם וגם בחיים כך. בחירההיא מילה מאוד חשובה. נראה לי שאיש אינו מצפה שכווולם יגיבו ויקראו הכל. לא ככה?

ננה, שקדיה, בנות יקרות ,והמלומדות,

הפורום זה לא שיעורי בית,,,לי,, אם אין מה לכתוב, לקרוא, או להגיב,אז אני מסטלבטת נטו,, אולי בגלל שמזמןןןןןןן לא הכנתי שיעורים? אין לי תעודות, אבל יש לי נסיון עשיר מהחיים,,אומרים שזה הבית הספר הכי חשוב, אבל תכתבו תכתבו שאלמד עוד,

shkedud

New member
שוש, כל מילה שלך פנינה, ../images/Emo51.gif

אמר מי שאמר, שהחים הם הביצפר הכי הכי טוב, ואנחנו כל הזמן מכינים שיעורי בית, ולומדים עוד ועוד...

נֵנָה

New member
יופי אנימו, אני חושבת שכדאי להעסיק

אותם במשרה מלאה וקבועה, כך שיוכלו לבוא לעזרת כל המחסירים שעורים...
לשוש ושקדוש על העידוד, אבל, קשה לי להיות אדישה. נכון שאי אפשר תמיד להתיחס ולענות לכל חבר וחבר, אבל חשובנה על זה, שכל חבר בפני עצמו, הוא יחיד ומיוחד וזקוק להתיחסות ומי שלא מגיבים אליו מרגיש מקופח ומוזנח... אצלי יש ימים חופשיים שבהם אני אתכם רוב הזמן, קוראת, נהנית ומגיבה בכיף, אבל יש גם ימים עמוסים שבהם אני ממש לא מספיקה להכנס לפורום אפילו לרגע. אין לכן מושג, כמה טוב זה עשה לי שהתיחסתם להודעתי, עודדתן אותי והרגעתם את רוחי

ננושקה ../images/Emo24.gif ושתמיד תהיי פעילה

ועסוקה עד למעלה מהראש - שכן עודף פנאי - אסון!!!

למעלה