בוקר אור פורום...בוקר שישי

אנימו

New member
ננה-כולנו זקוקים לאהדה והתייחסות!

משתדלת להתייחס בד"כ אבל ה
עם מי שאני לפעמים מפספסת...לא בכוונה.

עמליה3

New member
כל אחד והשקיעה שלו

ואני אוהבת את הזריחה מעל הרי ירושלים. בוקר אור לכולם השמש כבר במרומי השמים.

אנימו

New member
ואני עומדת לצפות הבוקר בזריחה

אמנותית ....לכשאחזור אספר חוויות. על פי ההמלצות - זו אמורה להיות חוויה חיובית.

maxima

New member
בוקר טוב ויומופלא...../images/Emo140.gifאנימו

תהני זריחה חייבת להיות יפה...
המיטה זרקה אותי ב-3:30 נלחמתי איתה עד 4:30 בסוף נכנעתי ו...כבר סיימתי את הבישולים...
מביאה את פרי עמלי מהשבוע האחרון

ora11

New member
בוקר טוב לכל הגימלאים היוצאים לדרך

ואני יוצאת לעבודה עוד לא גימלאית אבל זה גם יגיע. ואם בשקיעות ובזריחות עסקנן מצרפת תמונה של שקיעה בחוף ניצנים בתי צילמה כשהיו בסוף שבוע עם הנכדים. סוף שבוע נעים וחמים תודה אנימו המרק היה 10 .

boaz31

New member
סיפור אהבה עצוב-חלק מהחיים

הוא היה חולה סרטן, היא היתה חולת לב,הם נפגשו באותו בית החולים..והתאהבו..אהבתם גדלה מיום ליום וכל פעם שהגיע לבית חולים לטיפולים היו נפגשים..הוא השתדל להגיע לשם בכל יום בכדי לראות את אהובתו...מאחר ולא היה להם היכן לצאת ולבלות היו מבלים בכותלי הבית חולים, במזדרונות...וברחבת הדשא שבבית החולים...הם אהבו אהבה כמו בסרטים..כעבור זמן קצר גם הוא אושפז בבית חולים... מצבו התדרדר...עד שיום אחד ביקש לראות את אהובתו, היא ישבה לצידו אחזה בידו: בעיניים דומעות אמר לה: "את אהובת חיי, מעולם לא היתה לי אהבה מעין זאת... גם כשאלך לעולמי...ליבי ישאר איתך לעד!!" היא הביטה בו בעיניים אדומות עיניים מלאות בדמעות, הוא הוסיף ואמר: "היום חתמתי על מסמך, בו אני מבקש, שביום מותי ליבי.. ישאר שלך"...היא קרבה אליו נשקה אותו חיבקה אותו ובכתה... בכי שלא ידע מעצורים...שניהם בכו...הוא ליטף את ראשה ונשק למצחה...כל אותו לילה היא ישנה לידו אחזה בידו... עד שידו הרפתה ממנה...הוא הלך לעולמו...הפרידה היתה קשה עד מאוד...לאחר יממה שלמה ניתחו את הגופה ואת ליבו שתלו בליבה... וכמו שהוא אמר : כאשר אלך לעולמי... ליבי ישאר איתך לעולמים... הוא נתן לה חיים, שניה דקה שעה... ואריכות ימים...היא לעולם לא... תשכח אותו כי ליבו ילווה אותה עוותד שנים רב...

אנימו

New member
בועז-וגם הסיפור הזה מאמת את העובדה

שאחרי השקיעה מופיעה הזריחה. יופי של סיפור.

boaz31

New member
אנימו-ועוד סיפור על זריחה לאחר

שקיעה-או הצלחה לאחר מצב עגום: -פעם אחת, נסע עירוני אל הכפר לבלות כמה ימים. בזמן שהותו שם, החליט לקנות האיש חמור מאיכר זקן במאה דולר. האיכר הזקן הסכים למסור את החמור רק למחרת. למחרת בא העירוני לקבל את הבהמה, אך זו מתה במשך הלילה. הוא דרש את כספו בחזרה, אך הזקן כבר בזבז אותו. להפתעת האיכר הוא דרש את גופת החמור, ולקח אותה איתו. לאחר חודש הם נפגשו שוב. לא התאפק האיכר ושאל לגורל גופת החמור. אמר הבחור העירוני: "עשיתי הגרלה על החמור, מכרתי חמש מאות כרטיסים להגרלה בשני דולר כל אחד והרווחתי 998 דולר מהעסקה. "אבל החמור היה מת! אף אחד לא התלונן?" התפעל האיכר. ענה הבחור: "כן, אבל זה היה רק הזוכה, ולו החזרתי את ה-2 דולר שלו..."

maxima

New member
בטח...זה רק הראש היהודי...../images/Emo13.gif

ממציא לנו כאלה פטנטים...

emmy5

New member
עומר,מאוד מעניין המאמר אבל..

מעניין אם הבן אדם שרץ כל הזמן ממקום למקום ,לחפש את הפסגה ..יש לו רגע כדי להיות מרוצה, מי מה שהוא הסיג? האם הבן אדם מרוצה ,בכלל מי ההסגים שלו?

למעלה