בוקר אור
צפיתי עכשיו בתוכנית

easternstar

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo20.gifלזכרו של פטריק סוויזי

אחת הסצינות האהובות עלי..ever

sendibar0

New member
צליל, כי צביעות רואים (מ)רחוק, רואים שקוף

ציטוט מהסטטוסים בוואלה: דניאל לליהי: "יהיה כיף לקבל את הפרס" היא מספרת לליהי שהיא מתבאסת על המועמדות לעזיבה אבל באיתן היא כבר זכתה. היא מוסיפה שהיא מאוד תשמח בשביל איתן אם הוא יזכה היא תשמח אם איתן יזכה?? כאילו, אחרי שלושה חודשים את לא יודעת שהיחידה שיכולה לזכות עבור איתן זו את? :X

וזה צבוע??? היא אמרה את האמת

גם אתמול בשיחה עם חן היא אמרה שהיא יוצאת מהוילה עם שני פרסים מאוד גדולים. האחד זה איתן והאהבה שלה אליו והשני זה הקשר שחודש עם אחותה תאיר. היא לא הזכירה את הכסף לשניה. אבל טבעי מאוד שהיא חושבת גם על הכסף, זה הרבה כסף וכסף לא מזיק לאף אחד. כולן חושבות. (גם אורטל) חוץ מזה כמו שקרן איבחנה כבר אתמול בלילה עם ליהי, יש כאן גם עניין של אגו גברי - גם איתן בא בשביל לזכות במליון וחשוב לו לקבל אישור על הבחירה שלו שבמקרה זה היא דניאל והזוגיות ביניהם היא שתביא להם את המליון, אז על זה דניאל דיברה, חשוב לה לרצות אותו שיהיה מאושר כי היא אוהבת אותו, מה לא בסדר בזה?

sendibar0

New member
בעיני זו היתממות והעמדת פנים..

ברור לה שהזכייה של איתן כרוכה בזכייה שלה, ויותר מזה, תלוייה בזכייה שלה. אי אפשר להפריד את השניים ולומר ' אני מאוד אשמח בשביל איתן אם הוא יזכה'. פשוט אי אפשר. (האם היא מתכוונת, אשמח מאוד אם איתן יגיד בגמר שבחירת ליבו היא אורטל/קרן ויזכה בגמר?)

דידי 9

New member
סנדי צודקת! זה רק חלק מהעמדת הפנים של

דניאל טרקאי. הפנים אתמול אמרו הכל, לא חשוב מה נאמר בין איתן לדניאל וזו צביעות לשמה סנדי. חוסר יושר שלה, תחמנות-אותי זה לא משכנע.הבחורה רואה רק את עצמה.סנדי בקיצור-את במאה אחוז צודקת!

sendibar0

New member
וויקיפדייה

"צביעוּת היא צורת התנהגות הנחשבת מגונה, המתיימרת להציג כלפי חוץ תכונות אופי או התנהגות מוסרית נעלים יותר, כאשר בפועל אין הדבר תואם את המציאות. משמעותו של הביטוי הוא צביעה של המציאות והפיכתה לטובה יותר למראה עיניים. לפיכך, צביעות היא סוג של שקר. מונחים נוספים המתארים התנהגות צבועה הם התחסדות ודו-פרצופיות." (מצטערת, לא יכולה להוסיף לינק. הווינדוס שלי אנגלי וכתובות אינטרנט שאני מעתיקה, נראות כך: http://he.wikipedia.org/wiki/צביעות אם כי זה עובד)

poseidon111

Active member
לא מקבל את הפרשנות שלך ואתן דוגמא

נניח שאת ובעלך\חברך מתכוונים לצאת לחו'ל.בשיחה עם חברתך את אומרת את אותו משפט בדיוק."כמה הייתי רוצה שיהנה מהטיול (הפרס) הזה".מה זה אומר?בדיוק כך.שהייתי רוצה שהוא יהנה.זה שגם את נהנית מזה,לא מוריד מכוונתך המקורית,שהוא יהנה.הרי את יודעת שהוא נוסע איתך,ובלעדייך,או שלא היה נוסע כלל, או שהיה נהנה פחות.זו לא צביעות,זו אהבה\איכפתיות וכך הלאה.

sendibar0

New member
בטיול ההנאה שלו אובייקטיבית

את הפרס, הוא יכול לקבל אך ורק אם דניאל תזכה! יש הבדל ;)

למעלה