בוקר אור
צפיתי עכשיו בתוכנית

יש לי "ניקופי מצפון". אתמול בעלי החליט שאנו

צריכים זמן איכות ביחד, וגרר אותי לבית קפה. לא ידעתי שתהיה הצבעה ומיד לאחר מכן התוצאות. מרגישה אשמה.התכוונתי להצביע לדני 500 קולות, אולי זה היה עוזר לה. כואב לי שגב מבסוט מזה. ראיתם אתמול איך פתאום העיניים שלו ברקו והיה לו מצב רוח. וקרן התחילה ללכלך על איתן, שכחה ששכבה איתו. אורטל גם התחילה לעצבן אותי עם הדרמות והמשחקים שלה. ראיתי את המפגש של איתן ודני בחדר אחרי ההעמדה להדחה. בימים האחרונים יש לי הרגשה שאיתן מרגיש יותר ויותר לדני. והאמת היא שזה הכי חשוב.

שרון-ב-

New member
פספסתי את ההצבעות. זה לא היה ברור בהתחלה

שרק במהלך התכנית מסמסים, לא שמעתי את זה ולכן לא שלחתי דרך וואלה אפילו. בהחלט פספוס

דידי 9

New member
אתם נאחזים בקרן הצבי,במקום להתעורר-הימורים!!א

אתם מקשיבים לעצמכם? אתם נוקמים בחברה שאתם חיים בה? למה המרירות הזו שלכם, והרצון לתת כסף למי שכבר יש לו-ולא רק זה-להימורים!! לעוד אתר הימורים. אין מוסר? אין מה עוד?! הבחורה לא רואה אף אחד חוץ מעצמה והתחמנות שלה!

Ninaz

New member
מי שלא מבין באתרי הימורים כותב גיבובי שטויות

כאלו.

דידי 9

New member
מה יש להבין?!שהיא משווקת?שזה לא חוק???אתה אמי

אמיתי תגיד?! גועל נפש!

שן22

New member
תגידו לא הגעיל אותכם שבמהלך כל הפרק אתמול

המנחים כל הזמן אמרו שיראו את הקטע של גב וחברה של קרן כשהיא שואלת אותו שאלות קשות במקום חברה שלה ובסוף התוכנית אמרו שזה לשבוע הבא הם כל כך עיצבנו....

רינתי77

Active member
הרי לאורך כל העונה הם המציאו את הכללים

תוך כדי המשחק. אתמול זה היה עוד מקרה מהסוג הזה. כנראה שהם החליטו הכך אולי יעלו את הרייטינג של התכנית הבאה...

לואיזה7

New member
אם הם היו מראים את זה - זה היה פוגע בקרן

כי לפי מה שגב סיפר, היא "שטפה" אותו שיתייחס לקרן וינשק אותה גם ליד כולם וכו'. גב אח"כ אמר לבנים שהוא לא יכול היה להכיל את זה ורצה גם לעזוב את הווילה. כל השיחה הזאת בין החברה של קרן לגב הייתה מראה לצופים, שאין שם סיפור אהבה וזה היה גם פוגע בתדמית של קרן, יקירת ההפקה, ואולי הייתה מועמדת להדחה, וזה דבר שההפקה מאוד לא רוצה שיקרה.

רגע רק רגע

Active member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

למה את איתן לא איפרו?
וכדי להפוך את האיפור ליותר מציאותי... היו צריכים להדביק ליוני קצת שערות על הבלוטה. זה היה נותן מראה יותר אמין

רגע רק רגע

Active member
כן כן... שיראה אותנטי.

גם הייתי מוסיף כמה שומות ברחבי הפנים <לכולם> לבנות... ורידים פוקעים לאורך הרגלים. ריאליטי או לא?

../images/Emo161.gifאויש הבנים מצחיקים נורא כזקנים...

מעניין איך הבנות יראו... פעם חברה שלמדה איפור איפרה אותי כזקנה וזה היה מפחיד!

למעלה